Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

biegunka roczniak

Polecane posty

Gość gość

mamy 4 kupke :( co moge podac rocznej rówce przy biegunce? prubowalam smecte ale pluje :(

Gość gość
Zapytaj o węgielek w aptece-moja 2,5 latka tez miała ostatnio biegunkę wodnista i zwracała wiec jest jakis wirus...

Gość gość
A i dieta-najlepiej jakis kompot z jagód, ryz w zupie (moze byc marchwianka) albo na drugie danie ryz z warzywami czy jako kaszka płatki ryzowe

Gość gość
U mojej małej ostatnio pomógł orsalit plus smektyn. Saszetki nie tylko nawadniają, zawarty w nich smektyn skraca biegunkę i łagodzi jej przebieg. Możesz go podawać rocznemu dziecku. Na pewno jakiś wirus krąży w powietrzu, w żłobku u mojej córki prawie każdy maluch miał problemy jelitowe.

Gość gość
Smecta najlepsza. domowe sposoby marchewka prawie że rozgotowana,ryż ugotowany. Z owoców banany. Kompot z suszonych jagód Żadnego nabiału nie dawaj

Gość gość
Ryż z jagodami, suszone jagody (zalane wrzątkiem) lub kawałek gorzkiej czekolady u mojego Antka zawsze te sposoby pomagają. Nawadniaj dziecko, najlepiej podawaj elektrolity np. orsalit nutris – on przynajmniej nie jest słony.

Gość gość
W aptece jest taki sok z marchwi i ryżu na biegunke