Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjec jeden

Mieszkam u teściowej ale wczoraj nie wytrzymałam i nawtykałam jej

Polecane posty

Gość gość
kurde dajcie jej spokój. "odpisz i odpisz" nie każdy tak jak wy może siedzieć na kafe od świtu do nocy. niektórzy mają normalne życie poza kafe

Gość gość
Tak gadacue że się wpycha ale to mąż chciał tak przy mamusi byc. Ale zawsze baba winna a syn i mamusia poszkodowana. Herbaty się u teściowej nie może normalnie się napić. A potem ci prosi na starość syniwa aby pampersa jej zmieniła. Bo synek nie będzie zmieniał. zawsze synowa. I jeszcze chce wdzięczności. Czemu teść facet nie czepia się tak do syniwej albo zięcia. A to naoewno jego dom on to wybudował zapłacił. A ona przyszła mieszkać do niego tak jak ty teraz autorko. Wiedz niech nie rybi tak twoja teściowa. Ale żonie kobiecie zawsze trudniej. Nic w życiu nie masz i cię poniewieraja jeszcze. Niektóre tesciowki do łuzka w nocy potrafią zaglądać jak to robicie. Są takie

Gość gość
Moi tesciowie wybudowali dom za 60 tys. Stan surowy zamkniety. Ziemie mieli. Dlaczego jeszcze nie zaczeliscie, moj maz by tak zwariowal.

Gość gość
Za 60tys. yhy chyba garaż :-P Jakie tu są bajkopisarki to mucha nie siada :-D 40-50 tys.to jest średni koszt budowy dachu, tego tańszego dwuspadowego, o reszcie nie wspomnę.

Gość gość
Moi tesciowie wybudowali dom za 60 tys. Fantazja, fantazja. Mały dom, masz przykład, moze kosztować mniej, ale za 60 tytś to całkowicie nierealna psrawa, pomyśl zanim coś napiszesz. Budowa domu - 132 123,94 zł Powierzchnia domu: 100.0 m2 Widok uproszczony Konstrukcja budynku Cena Ilość Suma Fundamenty $$ Fundamenty - potrzebne materiały 192,33 zł/m2 120,00 m2 23 079,60 zł Zobacz!

Gość gość
$$ Robocizna - wykonanie fundamentów 67,13 zł/m2 120,00 m2 8 055,60 zł Kliknij tu! Ściany nośne $$ Materiały do ścian nośnych z betonu kom. H+H 24 47,69 zł/m2 180,00 m2 8 584,20 zł Zobacz! $$ Robocizna - ściany nośne z betonu kom. 38,97 zł/m2 180,00 m2 7 014,60 zł Kliknij tu Ściany działowe $$ Materiały do ścian dział. z betonu kom. H+H 12 22,72 zł/m2 84,00 m2 1 908,48 zł Zobacz! $$ Robocizna - wykonanie ścian dział. z betonu kom. 21,99 zł/m2 84,00 m2 1 847,16 zł Kliknij tu Kominy i wentylacja $$ Kominy wentylacyjne + szachty 229,56 zł/szt. 6,00 szt. 1 377,36 zł Zobacz! $$ Kominy dymowe 2 942,70 zł/szt. 1,00 szt. 2 942,70 zł Kliknij tu $$ Wykończenie kominów 1 128,09 zł/szt. 1,00 szt. 1 128,09 zł Kliknij tu! Strop $$ Materiały do wykonania stropu drewnianego 244,56 zł/m2 120,00 m2 29 347,20 zł Zobacz! $$ Robocizna - wykonanie stropu drewnianego 28,73 zł/m2 120,00 m2 3 447,60 zł Kliknij tu! Dach Cena Ilość Suma Konstrukcja dachu $$ Więźba dachowa - materiały 48,54 zł/m2 165,00 m2 8 009,10 zł Zobacz! $$ Robocizna - wykonanie więźby dachowej 28,73 zł/m2 165,00 m2 4 740,45 zł Kliknij tu! $$ Membrana - materiały do poszycia dachu 3,45 zł/m2 165,00 m2 569,25 zł Kliknij tu $$ Robocizna - wykonanie poszycia dachu z membrany 8,23 zł/m2 165,00 m2 1 357,95 zł Zobacz! $$ Blachodachówka - materiały 45,02 zł/m2 165,00 m2 7 428,30 zł Warto wiedzieć $$ Robocizna - wykonanie pokrycia z blachodachówki 41,03 zł/m2 165,00 m2 6 769,95 zł Sprawdź Dodatki i wykończenie dachu $$ Rynny PCV - zakup i montaż 65,70 zł/mb 30,00 mb 1 971,00 zł Zobacz! Stolarka zewnętrzna Cena Ilość Suma Okna $$ Okna PCV - białe 333,20 zł/m2 21,00 m2 6 997,20 zł Zobacz! $$ Montaż okien 76,93 zł/m2 21,00 m2 1 615,53 zł Ciekawe Drzwi $$ Drzwi zewnętrzne stalowe (z montażem) 2 288,44 zł/szt. 1,00 szt. 2 288,44 zł Zobacz! Brama garażowa $$ Brama garażowa - uchylna (z montażem) 1 644,18 zł/szt. 1,00 szt. 1 644,18 zł Zobacz! SUMA: 132 123,94 zł koszt brutto Materiały85 923,33 zł Robocizna35 976,93 zł Materiał z robocizną10 223,68 zł Inne0,00 zł Cena minimalna110 498 zł Cena średnia132 124 zł Cena wysoka176 841 zł

Gość gość
wyjec jeden,bajkopisarka z Ciebie.Bujasz w obłokach.Gdybyście mieli razem 500 tys to byscie nie siedzieli u matki męża w dwoch pokojach. Ty moze masz 20 tys swojej kasy. Idź sie lecz ,bo schizofrenie masz.

Gość gość
Za 60 tys. Wybudowali dom buhahaha budowlańcy ryczą ze śmiechu w całej Polsce :-D Zapomniałas dać 2 przed 60 tys. Czyt. 260 tys. A teraz idź dalej z treściami oglądać Kiepskich :-P

Gość gość
Bardzo dobrze zrobiłaś autorko! Mimo że jestem facetem to Ciebie popieram!

Gość gość
do19:22 no właśnie czasem baby są takie durne i ślepe i godzą się na absurdalny los i ja byłam taka sama, bo miałam swoje mieszkanie po babci ale nie bo z teściami będzie nam wygodniej,bo duży dom, bo ogród, garaż,a tam blok i 3 pokoje. Było coraz gorzej ale nie miałam siły przebicia w każdej kłótni mnie mąż zbywał i choć po roku miałam dośc to tkwiłam jeszcze 4 lata, bo nie chciałam rozwalać małżeństwa, bo mąż, bo jednak tyle lat razem. To takie niesłychane? Na prawdę dla was odejść od męża to jest takie hop siup?

Gość gość
Kurde tu kobity zastanawiają się czy odejść od damskiego boksera, który jeszcze je zdradza dlatego mnie akurat zawiecha autorki nie dziwi Lepsze tu są kobity

Gość gość
za 60 tyś mozna wybudować domek 30 metrów, na działce postawiłam

Gość gość
A co ma na palcach do kubla iść aby się starać bo teściowej bulgot pszeszkadza w sedesie. To teścia dom na 100% jest. A nie teściowej. A poza tym koiedys kobiety nie miały prawa do dziedziczenia i nieruchomości. I nie było klutni. Rządził facet i obsadzal matkę i zone. I było sondę wszystko. Teściowej oszeszkadza bo już synka dla żony oddała. A czemu teść nigdy tak się nie wtrąca do niczego tak. A to teścia dom. A Ina tylko za niego wyszła i się wprowadziła do niego. Tak jak ty autorko. Powiedz to teściowej

Gość gość
Czasem nękanie i nerwy psychiczne mogą gozej wykończyć niż bicie. Nerw mi ze sparaliżowac i na wuzku można skończyć

Gość gość
wiele kobiet tkwi w martwych związkach albo daje soba pomiatać ale jedne się budzą a inne nie Uwierzcie mi można siedzieć u mamusi mając nawet 10mln są tacy ludzie :o

Gość gość
no i co ?

Gość gość
Ale potrzebujesz porady, w jakiej sprawie? Czy odejsc od meza, jakie mieszkanie kupic? Podaj nazwe miasta, w ktorym szukasz, to moze wtedy posypia sie linki z ciekawymi propozycjami, bo tak to w gre wchodzi cala Polska.

Gość gość
AUTORKO,a gdzie try masz swoja ukochaną mamusię? wywaliła cie z domu,tesciowa przyjęła a ty byś chcaiła jej dymic i pokazywać gdzie jej miejsce? jestes nie u siebie to nie zakłócaj spokoju. Co ty sroce z pod ogona wyskoczyłaś?

Gość wyjec jeden
Poszłam wczoraj do niego porozmawiać co dalej. Czy idzie ze mną i kupujemy nowe mieszkanie, czy zostaje z matką. Pożarliśmy się jak cholera bo on obstaje przy swoim, doszło do tego, że mnie popchnął i chciał uderzyć ale matką jego się wtrąciła i opamiętał sie. K/u/r/w/a koniec z nami, nie będzie mną pomiatał ten peezduś i palant maminsynek. Dziewczyny nie dajcie się wmanewrować w takie goowno w jakim ja tkwiłam. Wychodzi teraz na jaw jego prawdziwe oblicze. Nie mogę nawet zabrać swoich rzeczy bo ta stara jędza nie chce mnie wpuścić po mnie...jak je odzyskać?

Gość gość
a dy d***e z dziury? Przeciez napisla, ze ona od poczatku chciala na swoim mieszkac, a maz ja namowil. Skoro tesciowej tak zle bylo z synowa, ze sie nonstop czepiala, skoro duzo starsza i taka madra i skoro sama zaoferowala mlodym, by z nia mieszkali, a potem zachowywala sie jak niewyzyty ciekawski babiszon, ktoremu wszystko przeszkadza to do kogo pretensje jak nie do siebie? Do kogo pretensje, ze synowa smiala zareagowac i wreszcie jej powiedziec co mysli? Chciala spokoju w swoim mieszkaniu, uniknac klotni to po kiego na leb sobie mlodych brala? Moze jeszcze jej teraz pomnik wybudowac i famfary zagrac?

Gość gość
Co ty sroce z pod ogona wyskoczyłaś? xx a ty du/pie z dziury mialo byc

Gość gość
no bardzo ładne prowo, taqkie kafeteryjne wręcz:)

Gość wyjec jeden autorka
gość dziś teściowa mi żadnej łaski nie robi i ja właśnie chcę od niej uciec, bo mam kasę na mieszkanie czy ty czytać nie potrafisz? To nie był mój pomysł tylko mojego męża żeby z nią zamieszkać. Do życia mi nie jest potrzebne cudze mieszkanie ani jej ani mojej matki i cały czas o tym pisałam. 12:39 MARNY PODSZYW mąż by nie nigdy nie uderzył. Wczoraj napiłam się wina z przyjaciółką wieczorem, a on dzwonił ale na razie nie odbieram muszę to bez niego przetrawić, odciąć się na parę dni i dopiero jak odzyskam spokój to z nim pogadam, bo teraz na gorąco to mogę pod wpływem emocji jeszcze bardziej mu nagadać albo dać mu się namówić na powrót do jego mamy (w co wątpię) ale nigdy nie wiadomo.

Gość gość
Jak nie ma gdzie mieszkać to nie ciągnie sie faceta do ołtarza.Troche logiki potrzeba głupie babole.

Gość gość
z was małzenstwo jak z koziej du/py saksofon.

Gość gość
"gość dziś Jak nie ma gdzie mieszkać to nie ciągnie sie faceta do ołtarza." hehhehehe no jebnę heheh tak tak kobiety na kudły ciągną biednych misiów do ołtarza hehe

Gość gość
Pewnie, ze prowo. Zobaczcie, podszyłam się pod autorkę i nagle po kilku minutach pojawia sie jak filip z konopii. Od wczoraj laski chcą żeby się odezwała a ona nic, dopiero ja się podszyłam. Oj biedna dziewucho, wiemy , że chooyowo ci z teściową i te pińcet koła to masz w marzeniach, a temacik to twoja odskocznia od rzeczywistości. Nara tępaczko

Gość gość
gość wczoraj wyjec jeden dziś gość dziś co ty gadasz... (...) No tak mi przyszło do głowy bo to dziwne gnieździć się we trójkę w dwupokojowym mieszkaniu i jeszcze wspomina o dzieciach? (...) xxx Coś może być na rzeczy, skoro wy już macie rozdzielność, ze względu na to, że on niby własna działalność i takie zabezpieczenie, że twoja wypłata w razie czego zostanie, gdyby komornik się przyczepił. No i to, że wy te odkładane pieniądze macie na osobnych kontach, a nie na jednym, albo całą sumę na twoim. Dla mnie byłoby to logiczne, aby pieniądze na dom były na koncie małżonka nie obciążonego ryzykiem bankructwa. Jak się mąż tak boi komornika, to dlaczego trzyma ponad 200 tys na swoim koncie?