Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzyna_czarnooka

Czy komuś sprawdziły się wróżby Wróżki Libre?

Polecane posty

Gość Katarzyna_czarnooka

Czy komuś sprawdziły się wróżby Wróżki Libre?

Gość gość
Nigdy, a zapłaciłam dużo pieniędzy :-(

Gość gość
Przecież ona wróży za darmo i sporo osób tam piszę, że to co wid******artach, zgadza się z obecnym stanem w ich życiu.

Gość gość
No to mnie naciągnęła na kasę. Pięknie! :-(

Gość gość
Klamiesz :P Na jaka kase cie naciagnela i w jaki sposob jej zaplacilas ? Ja chcialam jej zaplacic to kazala mi dac zlotowke bezdomnemu i to bedzie cala zaplata .

Gość gość
Libre nie bierze pieniedzy to ta idiotka sofia probuje zwalczyc konkurencje Libre jest dobra osoba i potrafi wrozyc , mi sprawdziło się do tej pory wszystko a jestem na jej wątku od początku i pytalam kilka razy.

Gość gość
A jakim wrozkom mozna wierzyc ? takim co sie wszedzie reklamuja i naciagaja na kase ?

Gość gość
Autoreklama z tego posta aż bije po oczach.

Gość gość
Podbijam temat, komuś się sprawdzilo?

Gość gość
Mi niestety nie:(

Gość gość
Nic sie nie sprawdzilo, nawet 2 razy pisalam z pytaniem do niej. Niestety bardziej z niej psycholog niz dobra wrozka znajaca sie na karcie i przyszlosci. Duzo tez sama pytan zadawala sobie odpisujac jako ona zauwarzylam to a innym pytajacym o wrozbe pisala odpowiedzi zdawkowe. Nic niech uczy sie dalej i wiedze zdobywa na tym to polega.

Gość gość
Ja też to zauważyłam, odpowiada zdawkowo albo dopytuje bez przerwy. Zapytałam dwa razy o to samo i inne odp. były.

Gość Elka678
Nie sprawdziło mi się :(

Gość gośćI
Mi też się nie sprawdziło, na allegro do innej wróżki napisałam i wszystko było zgodne. Zdrowie, uczucia, praca nawet wiedziała z czym mam problem właśnie w kwestii zdrowia.

Gość gość
To jak? Komuś coś? Bo jest tak pół na pol

Gość gość
Mi tez nie, chyba ze sie sprawdzi to jeszcze kiedys..

Gość gość
Mi raz gada jedno, potem drugie, a po miesiącu trzecie... Masakra jakaś :-/

Gość wredna konkurenacja żenada
Negatywne posty nabija ciągle ta sama osoba - sprawdziłam IP komputera. Ponadto zwróćcie uwagę na ciągle powtarzające się słowo "Mi" i styl pisania, liczba wielokropków... Żenada, po prostu żenada.

Gość gość
A mi się sprawdziło.

Gość gość
Up

Gość gość
Liwia777 2016.01.19 Nie wiem jak można wierzyć takim wróżką ... oczko.gif xxxx Za to dla mnie osoby niepotrafiące wypowiedzieć się poprawnie w ojczystym języku są mało wiarygodne. U mnie się sprawdziło, spotkałam prawdziwą miłość :)

Gość gość
Jakim to trzeba być podlym człowiekiem zeby pisać takie rzeczy. Poza tym wrozka wielokrotnie wyraźnie pisała, że wróży osobom zrównoważonym i ze wszystko moze sie zmienic z dnia na dzien, nawet nie tyle zmienic a wystarczy że jesteś zmeczony/a, masz nadzieje,albo swoje przypuszczenia niekoniecznie zgodne z prawda i to wyjdzie w kartach a potem obwiniacie wrozke. Zajmijcie sie soba, swoim wnetrzem a dopiero jak uswiadomicie sobie co i jak to mozecie miec pretensje do wrozki chociaż nawet i nie bo skoro wrozy za darmo to trzeba być wdzięcznym.

Gość Malina64
Mnie w trudnej życiowej sytuacji pomogła wróżka Grażya, od tej pory często korzystam z jej porad, jakby ktoś chciał, jej numer to 708-403-155 od razu dodam że nie zdziera jak inne, polaczenie kosztuje 2,58zł min

Gość Mariola63
Warto wspierać prawdziwe wróżki z darem dlatego muszę wspomnieć o wróżce Grażynie. Jest niebywała i potrafi zaskoczyć szczegółami z życia, tak, że aż szczęka opada. Kontakt do niej jest na jej stronie http://wrozkagauri.pl

Gość gość
Tak sprawdziło się. Wróżka Libre jest super i nie wróży dla kasy jak inne, ona pomaga a nie zarabia a to jest wielki plus.