Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przewlekly kaszel u 2 latki

Polecane posty

Gość gość

Moje dziecko kaszle juz od 2 miesięcy po przebytej infekcji

Gość gość
Czy któraś mama tak miala?

Gość gość
moze astma? mój syn ma i kaszle najbardziej wieczorami

Gość gość
A powiedz mi jakie są objawy astmy? Czy twój syn tez miał kaszel poinfekcji?

Gość gość
do lekarza a nie na forum! niektore kobiety nie powinny byc matkami! 2 latka kaszle 2 m-ce a ty nic z tym jeszcze nie zrobilas? wstyd

Gość gość
A z kad wiesz ze nic z tym nie robię glupia babo

Gość gość
bo nic o tym nie piszesz.

Gość gość
Że nic nie pisze to nie znaczy że nic nie robie,mieszkamy w UK, w połowie. Listopada moja mała miala grupę więc udaliśmy się do lekarza przepisał antybiotyk po którym moja córka dostała uczulenia,od tamtej pory ma cały czas kaszel który nie przestaje,dawalam juz różne syropy,krople robię inhalacje z soli ,kupilam nawilżacz powietrza, dawalam krople uczuleniowe,i nic nie pomaga, do lekarza jedziemy dopiero za tydzień ale juz nie do angielskiego tylko do polskiego

Gość gość
Dodam że odstawilam małej produkty mleczne, ponieważ myslalam ze to może kaszel alergiczny,lecz nic nie pomaga juz sama nie wiem z kad ten ciągły kaszel

Gość gość
mize byc - rozostrzenie oskrzeli po infekcji - trzeba wykluczyc pasozyty - badania pod katem alergii -bylo dziecko szczepione na krTusiec- moze jakas poronna postac? - nie zmienilo sie nic w ttm czasie- mieszkanie, meble,dywan, nowe zwierze?

Gość gość
Odrobacz ja, moja córka też miała uporczywe suchy kaszel szczególnie w nocy i rano. Po odrobaczeniu wszystko przeszło

Gość gość
Moje dzieckobtez tak mialo, rozostrzenie oskrzeli to bylo i samo przeszlo, ale badania wszystkie porobione bylo podejrzenie astmy lecz samo prEszlo

Gość gość
A od kiedy na grypę antybiotyk się daje? :O

Gość gość
Grypa trwała dość długo i nic nie pomagało więc antybiotyk, po którym córka dostała wysypki

Gość gość
Nic w domu się nie zmieniło, zwierząt tez żadnych nie mamy,dziecko było szczepionke n krztusiec,o odrobaczeniu nie pomyslalam że może być przyczyną kaszlu

Gość gość
autorko, jak twoje dziecko? Mój synek 2,5 roku już 3 tydzień ma kaszel, który pojawia się tylko w nocy, po rozgrzaniu. Też jest po infekcji, bo na początku stycznia miał gardło zawalone, katar spływał po tylnej ścianie gardła. Dostawał różne syropki, potem Pulmicort 10 dni, juz było prawie ok, odstawiłam i kaszel w nocy znów się pojawił. Dzisiaj idziemy kolejny raz do lekarza.

Gość gość
Jak jest przewlekły kaszel to moze byc gronkowiec w gardle. Poczytaj o gronkowcu i zrob badania.