Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

napiszę Ci profesjonalne CV lub LM (pracuję w HR i rekrutuje ludzi)

Polecane posty

Gość gość

Jestem stażystką w dziale HR w bardzo znanym koncernie farmaceutycznym. Prowadzę rozmowy rekrutacyjne i biorę czynny udział w procesach rekrutacyjnych. Jeżeli masz problem ze stworzeniem perfekcyjnego CV lub LM to dobrze trafiłeś. Jako,iż mam zawodowo oceniam te dokumenty jestem w stanie stworzyć Tobie te dokumenty tak perfekcyjnie, aby każdy przeglądający je HR-owiec był oczarowany. Głównie z wielką chęcią pomogę osobom z dziedziny- farmaceutyka, medycyna, nauki ścisłe, inżynieria. Jeżeli jednak potrzebujesz CV/LM na inne stanowiska także służę pomocą. Wystarczy, że wyślesz mi informacje takie jak- ukończone szkoły, certyfikaty, praktyki, dotychczasowe doświadczenie zawodowe itp. (wszystko Ci dokladnie wymienie), a ja w zależności od tego na kiedy tego dokumentu potrzebujesz- wykonam go Tobie. Co chodzi o koszta- proste CV dla osoby z zawodem (np. piekarz, sklepikarka) to 50zł (realizacja ok. 5 dni) lub 100zł (w 2 dni). Dla osób ubiegających się o lepsze stanowiska kwota będzie wyższa gdyż trzeba w nie włożyć znacznie więcej wysiłku. Kontakt: twojastylistka@vp.pl

Gość gość
Oczywiście co chodzi o wysyłanie danych do cv- interesują mnie tylko ścisłe fakty, nie musicie pisać prawdziwych danych, tylko np. Jan Kowalski, szkoła im.XX w Y. I polecajcie znajomym :)

Gość gość
W CV tez tyle błędów robisz, co w wypowiedziach?

Gość gość
tak jest jak się używa telefonu :) widzę, że mam do czynienie z hejterem/hejterką ;)

Gość gość
Aż tak słabo płacą w tym ejczarze że trzeba dorabiać takimi chałturami? PS Ile kosztuje cv dla absolwenta bez zawodu, który szuka pierwszej pracy?

Gość gość
Po co pytasz, skoro uważasz to za chałurę? Poza tym tak jak napisałam jestem stażystką,sam fakt, że jestem tam gdzie jestem jest dla mojego rozwoju bardzo cenny. Zarobki na stażu są niewielkie na początek.

Gość gość
Stażystka rekrutuje poważnych ludzi z doświadczeniem zawodowym? Hmm :/ Co to za firma w ogóle Ten "znany koncern" to chyba wciskanie ludziom cudownych ziółek na nadwage lub tym podobnych :D

Gość gość
Bo wiem, że chałtury nie są przecież za darmo. W ogóle ktoś płaci Ci za to pisanie cv? Nawet zakładając pesymistycznie, że ktoś sam tego nie umie i nie umie obsłużyć programu, to przecież w PUPach robią to za darmo.

Gość gość
za 50zł? poebao cię :O dam maks dychę 🖐️

Gość gość
Ta tylko stażystka wygrała konkurs i została wybrana z 4000 zgłoszeń :) więc jeśli brzydko mówiąc "żal Ci dupę ściska" i masz mnie za nikogo i nie doceniasz, że chce pomóc ludziom, którzy nawet nie wiedzą jak się poprawnie pisze daty edukacji, to już Twoja sprawa. Pozdrawiam i odłączam się, bo nie mam czasu na takie głupoty. Do zainteresowanych- zapraszam :)

Gość Mario Candarelli
czy potrafisz napisać profesjonalny list motywacyjny dla energetyka przemysłowego z wieloletnim doświadczeniem zawodowym ?

Gość gość
Nie jestem hejterka, tez pisze z telefonu. Miałam na myśli nie literowki - sama nie mam polskich znaków, jedynie jako podpowiedzi. Chodziło o Twe niechlujstwo językowe. Co oznacza "jako, iz mam zawodowo"? :P

Gość gość
Daty w cv? Masz w googlach Dziwi mnie , że osób do pracy nie rekrutuje osoba z doświadczeniem

Gość gość
Haha, co to są daty edukacji?

Gość gość
W pup-ach robią to za darmo. Owszem. Dlatego tak dużo ludzi nie ma pracy :) Poza tym nie chodzi o zwykle CV, a o profesjonalne, napisane pod takim kątem , pod jakim zwraca uwagę szanujący się HR-owiec. Trendy w HR się zmieniają, rekruterzy używają różnych znanych w swoim fachu metod i od razu wiedzą jakie CV jest kreatywne, a jakie naisane w programie, czy PUPie, a jego właściciel się nie zna na niczym :)

Gość gość
Jesteś strasznie przemądrzała

Gość gość
Co to są daty edukacji? - popracuj w HR a się dowiesz :) Co oznacza - jako, iż.... - tego chyba tłumaczyć nie muszę :) Pozdrawiam:)

Gość gość
Lubie pzemdrzalych ludzi. jesli jestes taka w zyciu to daleko zajdziesz

Gość gość
Przepraszam- zwracam honor- tam ewidentnie jest błąd, chciałam napisać inne zdanie. Myślę jednak, że inteligentni ludzie zrozumieją :)

Gość gość
Lubisz?Chciałabyś mając 20 letnie doświadczenie w zawodzie, by Twoja praca zależała od przemądrzałej stażystki która uważa się za szanująceg o się za HR owce w pierwszym miesiącu stażu?

Gość gość
To oświec mnie, co to są daty edukacji, gdyż slyszalam tylko o datach rozpoczęcia bądź zakończenia edukacji. Na zwykle stanowiska C V kreatywne jest zbędne.

Gość gość
Nie w pierwszym :) i niestety każdy rekruter jest trochę przemądrzały, ale taki już jest świat- wygrywa najlepszy. Jak się do tego nie dostosujemy zginiemy :) Autorka

Gość gość
Do - oświeć mnie.... Moja droga/Mój drogi to niewiele jeszcze słyszałeś/łaś :) a Twoja wypowiedź o zbędnym kreatywnym CV to głos polaków,którzy myślą podobnie i nie mają pracy :)

Gość gość
Moja droga, prace mam, zmieniam na lepsza od lutego. Moge tez dostac prace nie wysylajac CV. Mój kolega pisze proste CV z błędami ortograficznymi, a prace także ma. Po prostu jest specjalista w swym dosc specyficznym zawodzie.

Gość gość
Naprawdę myślisz, ze pracodawcy szukają kreatywnego smieciarza, ciecia czy operatora linii produkcyjnej?

Gość gość
Wasza sprawa. Jeżeli żyjecie w takimi idealnym świecie, gdzie każdy ma prace to gratuluję :)

Gość gość
Nie każdy. Ja mam. Po prostu bzdury niestety piszesz, do tego robisz błędy. Możesz komuś zaszkodzić, jeśli podobnie tworzysz CV. Wszystkie porady można znaleźć w sieci, na GL albo skorzystać z usług profesjonalisty... ale lepiej samemu poczytać, bo CV to początek, potem rozmowa...

Gość gość
miło mi, ze Pani pisze, że można skorzystać z usług specjalisty :) dlatego tu piszę :) Co o szkodzeniu, no cóż, kreatywność ludzi boli jak widać, stąd hejterstwo i oszczerstwa, gdy nawet się daneo osoby nie zna ;) Polska...

Gość gość
autorko, nie przejmuj się. duzo jest zawistnych ludzi, mysla, ze biznes sobie robisz :)

Gość inessa4
w sumie robi biznes, zapewne nielegalny :) hehe