Klaudius Meridius Decidus 14 Napisano 4 godziny temu 26 minut temu, Podlasie srodmiescie tak napisał: HAHA JEDNA PARA BUTOW BUAHAHA JA OSTATNIO SOBIE WYDALEM 4500ZL NA BUTY ZE SKORY ALIGATORA Bywasz zabawny, filipek. A byłem niemal pewny, że to narcyz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu klaudiusz dzisiaj pisala ze odejdzie niedlugo stad na zawsze i jestem juz zalamany, nie wiem jak sobie poradze :(((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 255 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Ja miałam i szczur to jest to. Chodzi jak pies za tobą. Jak przychodzisz do domu to biegnie i liże po twarzy. Minus że 3 lata i zdychają. Ale kochają sie bardzo bo jak zdechl jeden to następny z tęsknoty zdycha też po kilku dniach. A miałaś świadomosci że szczurów nie można trzymać w pojedynkę? Następnym razem przed zakupem radzę się doinformować takich rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasztetowa d3lux3 2 Napisano 4 godziny temu ja czuje ze bede w pojedynke cale zycie, po zniknieciu klaudiusza sie chyba zamkne w sobie bardzo juz ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Podlasie srodmiescie tak 4 Napisano 38 minut temu HAHA I CO MALOWANY RZUCIC CI JAKIMS ROLEKSEM WARTOSCI TWOJEJ 6 MIESIECZNEJ WYPLATY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach