Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabiłam psa !!

Polecane posty

Gość gość

Sory za głupi tytuł ale nikt mi nie odpowiada :( Co uważacie o tym ze straciłam dziewictwo z moim kolega. Sex bez zobowiązań mam 19 lat ... on też, ma też dziewczyne od roku :/ ale nie chcemy ze sobą być ...czy to głupie ?

To ty powinnas czuc sie jak pokrowiec a nie my. Koleś pewnie zadowolony skoro za friko ktos mu d**e podstawił pod nos a on tylko zaliczył. Jak ci napisze że zachowałaś się jak ..... to ci ulży?

Gość gość
W sumie ... gościu spie ..przaj aż tak wulgarnie nie musisz pisac. .. bo jak facet zaliczy to jest spoko, a Jan dziewczyna "wykorzysta" chłopaka to jest d****** ?? Chore ... ja tez tego chciałam bo jak już napisała nie mam czasu na chłopaka

Zachowałaś się bardzo delikatnie mówiąc jak desperatka.Zwłaszcza,że facet to d**ek bo ma dziewczynę a myślał tylko penisem.Nie wstyd Ci?

Gość gość
zrob se mielone z pajęczyny:-D :-P

I nie czepiaj się,że ktoś napisał wulgarnie bo na to zasługujesz i taka jest prawda.Nie masz czasu na miłość i pierwszy raz z kimś kochasz,więc wolałaś dać tyłka pierwszemu lepszemu kolesiowi.W dodatku zajętemu.To zwykłe k....o

Gość gość
To nie była pisrwsza lepsze osoba ... bo ja mu się bardzo podobam i on chciał ze mną być ... ale ja nie chce być z nim ... J WIESZ CO W SUMIE NIE JEST MI WSTYD o.o znam swoją wartość i się szanuje :) chciałam to zrobić i tyle :) bo niedługo idę do innej szkoły i chciałam to zrobić z kims kto mnie szanuje

A gdzie napisałem że jak facet zaliczy to jest spoko? Jesteś taka głupia czy tylko udajesz? Chciałaś szczerej opinii to ją dostałaś a teraz masz pretensje. Zdecyduj się. Ja kieruję się swoimi zasadami i mam swoje wartości. Jak uprawiasz seks bez miłości, nawet nie jesteś w związku to czego oczekujesz? Jeszcze wybrałaś kolesia który ma dziewczynę, oboje siebie warci...

Gość gość
Czyli koleżeńska samopomoc :D

Coś ściemniasz z tymi uśmieszkami bo inaczej nie założyłabyś durnego tematu i nie pytała nas o zdanie to po pierwsze a po drugie szanuje?Facet sobie skorzystał i tyle bo Cie swśdziało.Jesteście warci siebie i życzę Ci aby kiedyś Twój facet tez Cię zdradził z taką panną jak Ty.

Gość gość
Mam nadzieje, ze inny pies ci za to odpłaci i zagryzie ciebie.