Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co zwracacie uwagę chcąc przelecieć faceta?

Polecane posty

Gość gość

jw. co decyduje: 1. pragnienie kontaktu 2. chęć orgazmu 3. jego wnętrze 4. perspektywa związku 5. chwila i emocje ??? inne

Gość gość
Zależy od faceta ..

Gość gość
gruby portfel i gruby penis

Gość gość
"przelecieć"? NA NIC! przelatuję i już! :D

Gość gość
Powiem na swoim przykładzie , nie poszlabym do łóżka z kimś kto mnie nie pociąga. Jeszcze nie doszłam do etapu sexu z rozsądku (albo dlatego, ze facet za mną szaleje, a że nikogo nie mam to skorzystam i dowartosciuje sie). Różnica polega na tym, ze zazwyczaj w związku pokazujemy się z cnotliwej strony, bo tego oczekują mężczyźni. Jeżeli mężczyzna nie rokuje ale jest przystojny to może dojść do sex układu, dla przyjemności. Niestety stąd łatwa droga do zakochania i wiekszosc kobiet glupieje,myśli, ze tym zatrzyma mężczyznę.. dla mnie portfel ani wnętrze nie jest potrzebne do seksu (a komu jest, zwlaszcza to 1?)

Gość gość
nie poszlabym do łóżka z kimś kto mnie nie pociąga.. a skim można pójść? trzeba aż się zakochać? tego też się unika jak wiadać wyżej.. to jest coś po środku?

Gość gość
Kobieta zawsze do tego potrzebuje chcicy i niczego więcej, te brednie o czymś więcej, o uczuciu, miłości, zaufaniu można sobie w buty włożyć.

Gość gość
ale chcica się skądś bierze przecież.. wątpiwe są umiejętnosci facetów jako bogów seksu, wiec raczej o sport tutaj nie chodzi. Wiekszość znajomych dziewczyn juz wolą same sobie tę chcicę spełnić nic zadawać się przecietnym wulgarnym gościem i zwiazanymi z tymi konsekwecjami często (o opinii nie wspominam)

Gość gość
jesli ladnie pachnie, ma meskie dlonie i czesto sie smieje (ale nie zaden przyglup smiejacy sie z kogos ;) )

Co bogatsze jezdzą za granice. W turcji w maju przeleciałem kilka turystek, puszczały sie jak zwierzęta. Bardzo dobrze ktos napisał. Kobiety pokazują sie z tej cnotliwej strony

Gość gość
przelecieć to mogę się samolotem,oddaję się tylko ognistej namiętności dużo emocji i fascynacji ,znam seks bez miłości i uczuć nudzi mnie i drażni ,mam bardziej rozwinięty umysł niż implant kopulacji więc wymagam o wiele więcej by czuć zadowolenie

Gość gość
Przecież dla kobiet najważniejszy jest wygląd i nic więcej, jak na widok faceta miękną im nogi to są gotowe na wszystko, aby tylko gościa zaliczyć.

Gość gość
dla głupiej c**y to wystarczy

Gość gość
Musi byc inteligentny, zabawny, dobrze traktowac kobiety, okazywac duzo zainteresowania wiadomo jakiego tylko jednej kobiecie, jak umiesz zdobyc ja w ten sposob to nie musisz byc wcale mega przystojny. Z byle imbecylem nikt nie pojdzie do lozka, chocby nawet byl misterem polski. Poza tym facet ma wygladac jak facet a nie chodzic w rurkach

Gość gość
prawda jest związana raczej z tym: po co kobiety idą do łożka z facetem? na pewno nie chodzi tylo o "czynniki" seksualne, bo większość koleżanek prędzej sama się zapokoja niz liczy na spryt faceta w tej mierze (i raczej się przeliczają). Wieć jest to raczej rzecz pozaseksualna zwiazana z kobiecym ego, czyli bycia piękną, pożądaną, niedostępną, potrafiącą ogarnąc w całości faceta i jego męską psychikę i to co od nas oczekuje :-) facet nie ma szans z rozpaloną kobietą

Gość gość
hormony..

Gość gość
Sam widok ciała mężczyzny nie da kobiecie orgazmu, lecz jego zachowanie względem niej. Nie kochają się one z naszym ciałem, lecz z naszą duszą i emocjami, namiętnością. Jeśli jest ona podziwiana i pożądana, w danym momencie jest przedmiotem jego pożądania to osiąga najwyższe spełnienie.

Gość gość
1. pragnienie kontaktu 2. chęć orgazmu 3. jego wnętrze 4. perspektywa związku 5. chwila i emocje Chęć orgazmu, chwila i emocje oraz perspektywa związku biorą się z pragnienia kontaktu wynikającej z jego wnętrza:).Jasne, że wygląd jest ważny ale to 30% sukcesu. Mnie podnieca facet, który mnie do siebie przekonał i nagle nie wiadomo skąd pojawiła się chemia. Czasami byle gest zmienia wszystko w lot i nie trzeba nawet żadnych słów - jak to śpiewa Lady Pank

Gość przeleciec nie przeleciec
musi mnie pociagac intelektualnie i nie zrazac wygladem fizycznym. potem chec kontakty fizycznego i tych iskier namietnosci. nie chodzi nawet o orgazm, bo orgazm to sobie moge zrobic sama, tylko o te poczucie podsycanej i zaspokojonej namietnosci, niekonczace sie podniecenie.

Gość gość
wszystko zależy czego się szuka, najtrudniej jednak chyba o 3, potem zaraz 2 :-)

Gość gość
Niezbadany jest Pragnień naszych splot Trajektoria naszych marzeń snów Czasami byle gest Zmienia wszystko w lot I nie trzeba nawet żadnych słów Wenus, Mars Dwie planety, ciała dwa Wenus, Mars Czy to się połączyć da Wenus, Mars Woda z ogniem, chłód i żar Wenus, Mars Czy to jest możliwe?

Gość gość
czyli u was, w tzw. "rżnęciu" chodzi o sam fizyczny wysiłek i przyjemność ewentualną styku? czy raczej o coś więcej o kontakt niefizyczny, emocjonalny, nawet duchowy?

Gość gość
Kobieta nie idzie do łóżka z facetem do którego nic nie czuje. Nie mamy umiejętności dzielenia seksu i miłości. Pożądanie bierze się z głębszych uczuć

Gość gość
tak po drugiej randce :-) bo pierwsza to jeszcze nie :-) niektórzy twierdzą że nie ma u was miłości bez seksu

Gość gość
ojojoj. Zakładając, że znasz tą osobę dłużej w "naturalnym środowisku" to będąc z nim nawet na pierwszej randce można już być zakochaną po uszy Panie mądraliński

Gość gość
to gdzie naturalny związek dusz, emocji i później ciał..? ps. mi się jakoś wydaje że to Wy kobiety używacie jako jedno z głównych narzędzi kontroli/władzy/uzależnienia faceta jak hipoteka w SKOku Pruszków :-)

Gość gość
No właśnie najpierw jest naturalny związek emocji, dusz i temu towarzyszy chemia, a narzędzia kontroli czy władzy ? Może mają związek z iskrą zazdrości o nasze oczko w głowie.

Gość gość
ale owa chemia nie jest wieczna jak "wieczny - z założenia związek ciał" (do przysłowiowej grobowej deski, nie mówiąc o duszach później) a taka chemia to raczej rzecz ulotna, pewnie dla Was bramka przez Wasze liczne narzędzia i detektory "na nie" dla faceta, jak wiadomo. Jak wiadomo kobiety sa baardzo możliwe nastawiono krytycznie na początku na facetów, potem jak już się zangażują (dzięki chemi), to wszystko sobie wmówią żeby ocalić relację, nawet jak facet okarze się (dopiero) później zwykłym dupkiem.. trochę dziwne.. Ale na pewno znajdą się takie którym chodzi o seksualne tylko eksperymenty, chociaz wątpliwe znając przeciętne męskie umiejętności do Waszych nieskończonych wymogów w łóżku i ich czytania w myślach po Waszej energii