Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko nie chce chodzić do przedszkola a cały rok chodziło, mówi że pani ją źle

Polecane posty

Gość gość

że pani ją źle traktuje, że pani ją straszy i robi dziwne miny i że pani jest straszna (maja nowa panią). bylam w tej sprawie ale inne dzieci nic nie maja do tej pani a inna pani co z nimi czesto siedzi mowi ze nie zauwazyla zadnych takich sytuacji by pani nowa kogos zle traktowala co waszym zdaniem to oznacza, moje dziecko nie chce tam byc

Gość gość
to znaczy że twoje dziecko ma bujną wyobraźnię i powinnas udać się z nim do psychologa. Pewnie tak reaguje na nową osobę w klasie, lękiem i stresem reaguje. podpisano: doświadczony nauczyciel

Gość gość
a ta nowa pani zastępują jakąś poprzednią? może dziecko teskni za poprzednią panią?

Gość gość
A może skończcie z feminizmem swoim i zajmijcie się dziećmi. Teraz każda do żłobków pszedszkoli oddaje dzieci. A pani obca nie jest od ich wychowywania. Biedne dzieci i biedne matki zbrukane femunizmem i riwnouorawniebiami.

Gość gość
Jeśli nie polubiła twojej córki, to może ukradkiem strzelac do niej jakieś miny, a jak nikt nie widzi to może na nią warczy itp. Ja nie lubiłam dzieciaka sąsiadki to tak robiłam, a jak ona była w pobliżu to udawałam "miłą ciocię" :D:D:D Sprawdź to, mówię serio.

Gość gość
jak niby mam to sprawdzic jak przeciez kamera tego nie wychwyci bo nie wierze ze pani wystawiala sie przed kamera?? mogla odwrocic sie d...pą i wtedy tak robić i to jest nie do odkrycua

Gość gość
14:43 - masz rację. Pobiegły do przedszkoli i żłobków, zostawiły tam swoj*****asty a tera się realizują....przy blacie z datownikiem w listy napier...alając. uwierzcie mi że dziecko by wolało mamę mieć przy sobie niz dodatkowe 1000 zł na wakcje czy nowe ciuchy

Gość gość
14:43 - masz rację. Pobiegły do przedszkoli i żłobków, zostawiły tam swoj*****asty a tera się realizują....przy blacie z datownikiem w listy napier...alając. uwierzcie mi że dziecko by wolało mamę mieć przy sobie niz dodatkowe 1000 zł na wakcje czy nowe ciuchy x Weź S***************a j 🖐️

Gość gość
gość dziś jak niby mam to sprawdzic jak przeciez kamera tego nie wychwyci bo nie wierze ze pani wystawiala sie przed kamera?? mogla odwrocic sie d...pą i wtedy tak robić i to jest nie do odkrycua xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Jak? jak ? Srak! Kupujesz malutką kamerkę, montujesz do ubrania dzieciakowi i masz jak na tacy.Wszystko trzeba tłumaczyć:O

Gość gość
Moim zdanie to oznacza, że dzieciak nauczył się tobą manipulować i myśli, że jak będzie ściemniać, fochać wystarczająco długo to wróci stara pani, bo smarkata tak chce!

Gość gość
14:50 dokładnie tak samo uważam. A poza tym moim zdaiem takie dziecko nie lubi rano wstac i nie chce isc do przedszkola wiec sobie wymyśla a mamusia ulega ślepo

Gość gość
miało być do 14:59 że tak samo uważam :) Bo z 14:50 się nie zgadzam. i nie kumam jak praca moze byc wazniejsza od wlasnego malca. pomijam sytuacje kiedy jest sytuacja że nie ma na chleb i praca to mus...no ale wtedy normalny czlowiek nie decyduje sie na dziecko