Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

piers i butelka???

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Mam pytanie do mam ktore karmily/ karmia mieszanie. Otoz moja corka ma 4,5 mies. Od poczatku tylko na piersi i nadla chce karmic piersia. Problem w tym ze je dokladnie co 2 godz w nocy tez. I mysle zeby sprobowac o 22-23 czyli pierwsze nocne karmienie dac jej mm. Moze zlapala by jeden dluzszy 3-4 godzinny sen.... Boje sie tylko ze jak zlapie butle to nie bedzie chciala piersi. No albo moze byc tak ze wcale butli nie bedzie chciec. Podzielcie sie swoimi doswiadczeniami w tym temacie. Pozdrawiam.

Gość gość
u mnie córka jak poczuła butle to po miesiacu odrzuciła piers karmiłam ponad 6 msc

Gość gość
ja karmie mieszanie juz 6 miesiecy dziecko nie odrzuciło piersi stopniowo redukuje piers na rzecz mm

Gość gość
nikt nit karmi w taki sposob????

Gość gość
Ja nie jestem przekonana, czy wprowadzenie MM rozwiąże problem. Może przerwa się wydłużyć albo i nie. Ja mam synka w tym samym wieku, co Twoj. Jest tylko na piersi, nie zna smaku MM. Jak zje ok. 21 przed snem , to dostaje potem na śpiocha cyca ok. 3 i w okolicach 9 budzi się rano. Ma więc jedną pobudkę w nocy. Dziecko marzenie bez nasycania go MM.