Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Klinika leczenia niepłodności Kielce lub Radom

Polecane posty

Gość gość

Proszę o namiary na naprawdę dobrą klinikę lub lekarza który Wam pomogł.Mam problem z wywołaniem owulacji sporadycznie się to udaje a mój terazniejszy lekarz,który mnie leczy wydaje mi się że olewa sprawę i jedyne co narazie zyskałam to torbiela po stymulacji na 6.5cm.Bardzo prosze o pomoc bo już nie ma sił.

Gość gość
bardzo prosze o pomoc

Gość gość
Jestem z Kielc, ale nie kojarzę, żeby tu była jakaś tego typu klinika. Radomia nie znam. Może Łódź? Gameta? Salve?

Gość gość
są ponoć w Kielcach na ul prostej ale nie cieszą się zbyt dobrą opinią,obecnie chodzę do ginekologa w kielcach

Gość gość
jest jeszcze na kosciuszki i chyba ok bo cieszy sie popularnoscią

Gość gość
moja znajoma chodziła gdzieś na klonową ale tm naciagali ją na koszty a nic konkretnego nie robli. Teraz zapisałą się do Krakowa i już ma 2 probe in vitro

Gość gość
Ja jestem obecnie pacjentka Dr.Witczaka ale kurcze juz tyle czasu i nic jedyne czego się u niego dorobiłam to torbieli.Zapisał clo w zwiększonej dawce na nastepny cykl zaczełam brac wziełam 5 tabletek pojechałam na usg a tam torbiel 6cm.Na monitoring chodze do dr. obok a do niego na wizyte za co podwojnie płacę.Nic nie mowi co mi jest dlaczego nie rosna jak powinny tylko ze co by mi nie było to i tak tzrba stymulować.Byłam na puregonie 2 cykle i sytuacja sie powtórzyła pecherzyk rósł za chwile malał.( 2 cykle ta sama mała dawka75j co drugi =300j) jak wiadomo puregon bez refundacji do najtanszych nie nalezy.

Gość gość
jezeli ktos przechodzil cos podobnego bardzo prosze o rady co to moze byc

Gość gość
W Kielcach jest podobno jakas klinika ale ja będąc na badaniach w ciąży rozmawiałam z dziewczyną która 2 lata tam się leczyla, po czym usłyszała ze nie ma szans żeby naturalnie zaszła w ciążę. Mówiła że po tej rozmowie po 2 miesiącach okazało się ze jest w ciazy i chyba na złość temu lekarzowi zaszła. Może warto poszukać kliniki jednak w innym mieście!

Gość gość
też już to rozważałam ale ja nie jestem z Kielc i te miasta najbardziej by mi odpowiadały ze względu na monitoringi cyku i tak na tą chwilę co drugi dzień dojeżdżam do kielc.

Gość gość
Myślę że klinika to dużo ale jeszcze więcej zależy od szczęścia