Gość Sjdhndhndhj Napisano Czerwiec 5, 2019 Ona jest okropna. Reklamuje same głupoty zeby tylko miała klikanie na YTube. Pokazuje wielkie auta które zanieczyszczają planetę i sie cieszy. Przykład pustego Polaka który mieszka w stanach i szpanuje dużymi wozami. Ona ńie ma o niczym pojecia jest pusta i naiwna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Klara Napisano Wrzesień 28, 2019 Ona nagrywa te glupawe filmiki tylko po to zeby zarabiac ! Bo nie intersuja, ze non stop pokazuje kosmetyki testowane na zwierzetach. Teraz wziela sie dla pieniedzy do reklamowania welny ( pocztajcie ja pozyskuje sie welne i czy owce dozywaja starosci ) Kupuje w najtanszych sklepach z dolara ( gdzie wszystko jest z Chin ) plastikowe pokazuje jak kupowac duperele a potem wywalic na smieci tylko to mozna. A co sie z tym wiaze kazdy wie. Za kazdym razem podkresla jak to jej corka KOCHA ZWIERZETA !!! Nie nie kocha zwierzat bo razem z rodzicami je konsumuje . Powinna napisac, ze kocha zwierzeta domowe to by lepiej brzmialo. Ta Kretka ma bardzo mala wiedze. Jej chodzi tylko o pieniadze !!! Dlatego nagrywa duperele tak czesto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gosc Napisano Październik 30, 2019 Dnia 28.09.2019 o 22:31, Gość Klara napisał: Ona nagrywa te glupawe filmiki tylko po to zeby zarabiac ! Bo nie intersuja, ze non stop pokazuje kosmetyki testowane na zwierzetach. Teraz wziela sie dla pieniedzy do reklamowania welny ( pocztajcie ja pozyskuje sie welne i czy owce dozywaja starosci ) Kupuje w najtanszych sklepach z dolara ( gdzie wszystko jest z Chin ) plastikowe pokazuje jak kupowac duperele a potem wywalic na smieci tylko to mozna. A co sie z tym wiaze kazdy wie. Za kazdym razem podkresla jak to jej corka KOCHA ZWIERZETA !!! Nie nie kocha zwierzat bo razem z rodzicami je konsumuje . Powinna napisac, ze kocha zwierzeta domowe to by lepiej brzmialo. Ta Kretka ma bardzo mala wiedze. Jej chodzi tylko o pieniadze !!! Dlatego nagrywa duperele tak czesto. Aha. Ciekawe. Moze tak do polityki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wera4112 194 Napisano Lipiec 13, 2022 Jest gdzies watek o Niej?przyleciala na sub i juz ciezki czas? co sie dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MartyBarty 12 Napisano Styczeń 18, 2023 Jest watek, ale ciekawe dlaczego nie mam do niego dostepu. Ktos mnie zablokowal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach