Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ja niecierpie kobiet plotkar

Polecane posty

Gość gość

normalnie zabilabym je wszystkie, mam kolezanki ktore nigdy nikogo nie obgaduja ale tez mam a raczej mialam takie ktore tylko plotkuja o cudzych rodzinach, najgorsze jest to ze niektore rzeczy sa tak brzydkie ze moga naprawde komus krzywde zrobic, jak sie opowiada wokolo, zerwalam z jedna kolezanke znajomosc, znalam ja prawie od urodzenia ale tak sie zmienila ze mialam jej dosyc, plotkowala na kazda kobiete ktora ma dzieci, na wszystkie dzieci, sama pochodzac wlasnie z domu moze nie patologicznego ale prawie.....nic ja nieinteresowalo oprocz cudzych rodzin, czy kobiety majace swoje rodziny naprawde nie sa zadowlone z tego? nawet te co niemogly sie doczekac dziecka a teraz gadanie na inne...wiocha

Gość gość
U plotkar należy zapamiętać sobie jedno - jeśli obgaduje do ciebie, to i obgaduje ciebie! Też nie lubię, ale faceci plotkarze to jeszcze wyższy level :P

Gość gość
masz calkowita racje, kolezanka w koncu mnie obgadala bardzo brzydko, gdyby ona w sumie nie mowila az tak brzydkich rzeczy to pal go licho ale niektore rzeczy wymysla

Gość gość
jest jedna zasad jesli kobieta nie jest jakas plotkara w podstawowce czy liceum to majac swoja rodzine i dzieci tez nie bedzie tego robic, mam przyjaciolke od 20 lat i wiem co mowie ale jesli ktos pieprzy na ludzi bzdury od malego to majac rodzine swoja bedzie to robil jescze gorzej

Gość gość
ale mezczyzni nie wymyslaja bzdur, mialam kolezanke ktora gadala na bratowa: co z niej za matka bo dziecko zachorowalo na cukrzyce ktora jak wiadomo zjawia sie z nikad, to jej wina, ktos tam mial raka wiec co z niej za zona bo maz zachorowal, obgadywala znajoma bo jej dzieci zauroczyla i dzieci niegrzeczne, obgadywala cudze rodziny bo czyjs tam maz nagadal na swoja zone, a sama ma gorzej w malzenstwie, albo szla do znajomej ktora ma chore dziecko na autyzm i mowila: a posmialam z W. przeciez to chore...

Gość gość
Ty też plotkujesz w tej chwili. Niektóre plotkoja ale nie widzą tego w sobie tylko u innych. Chcesz Tym plotkarom diwalic to przeczytaj ta krótka książkę tak jest dział o kobietach takich OSTRZEZENIE Z ZASWIATOW boaventure Mayer. Fajna Książka która może zmienić świat i kobiety takie

Gość gość
tez mam taka kolezanke. Szczerze,juz mnie meczy ta znajomosc. Po rozmowie z nia jestem tak wyczerpana,ze nie mam sily doslownie na nic. Kolege plotkarza rowniez mam. U kobiet jakos to jeszcze przejdzie,ale u mezczyzn jest to zalosne. Ten kolega wystarczy,ze cos podslucha,a juz caly dom,znajomi,znajomi znajomych,osiedle i ludzie z pracy wiedza...nawet jesli dobrze nie podslucha to sobie sam dopisze o czym ktos rpzmawia.

Gość gość
to nie jest plotkowanie, ja nie opowiadam na ludzi bzdur wokolo wszystkim

Gość gość
No można czasami przytoczyć jakiś przykład w rozmowie ale bez nazwisk tylko tak ogólnie natomiast gadać o kimś namiętnie to dla mnie też wiocha.

Gość gość
ja mialam kiedys znajoma ktora jak mnie odwiedzala to siadala w kuchni przy oknie i komentowala znajomych, potrafi odgadnac co ktos niesie w reklamowce przez ktora nic nie widac, i dopisywala odrazu historie, omijm ja z daleka od jakiegos czasu