Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody_analityk

W dzisiejszych czasach normalny chłopak ma przerąbane

Polecane posty

Gość młody_analityk

Bo ma wybór pomiędzy byciem samotnym ,rozwijaniem siebie,życiem bez ,,uczucia'' i musi zaspokajać potrzeby we własnym zakresie,albo wiąże się z absolutną ,,lewizną'' i później cierpi,popada w depresję i alkoholizm z powodu swojej oryginalnej duszy,która nie potrafi znieść kolejnego upokorzenia.Prawda jest taka,że współczesny młody normalny chłopak może liczyć jedynie na odpady,które po przespaniu się z milionem facetów nagle chcą ,,stabilizacji'' i wiążą się z kimś takim jak on ,nie z miłości,a z desperacji,ponieważ nikt inny jej nie chce. Dlaczego tak się dzieje? Bo niestety,normalne ,dobre i monogamiczne dziewczyny ,które nie służyły nigdy nikomu za ,,chusteczki jednorazowego użytku'' wiążą się z totalnymi s*********i,czytaj damskimi bokserami,psychopatami,kompletnymi patusami,którzy znęcają się nad rodziną,ponieważ są przekonane,iż zmienią taką osobę na lepszą.A to przekonanie jest całkowicie błędne. Nawiązując jeszcze do początku wypowiedzi,do ,,lewizny'' nie zaliczam dziewczyn,które były w związku/ach i uprawiały seks z miłości,tylko o takich,co seks z obcym jest jak dla innych czynnością powszednią,jak jedzenie,picie czy wydalanie. Pozdrawiam.

Gość gość
ale bełkot zupełnie jak w sejmie :D 🖐️

Gość młodyanalityk
Dwa razy napisałem słowo ,,jak '' na końcu,zakręciłem się :).

Gość młodyanalityk
15:42-Zabolało,co? Jednak prawda zawsze jest bolesna.Mój znajomy raz mi powiedział pewną rzecz,i ja się z nim w 100% zgadzam. ,,Kapiram da je zivot jedan veliki zatvor.Ako si dobar,jebu te.Ako si olos,jebes''

Gość gość
faceci tez nie chca spokojnych ulozonych szarych myszek tylko pewne siebie, wyuzdane, bezpruderyjne laski, imprezujące, towarzyskie, aktywne, wręcz glosne i krzykliwe

Gość młodyanalityk
15:48 Kto chce,ten chce :).

Gość gość
Prawda.

Gość gość
Każda kobieta ma potrzebę czuć się potrzebna to uskrzydla. Ty też ja masz a także chcesz dziewicy. W tych czasach to wyjątek spotkać taka. A więc z desperacji zwiazesz się tylko dlatego ze nią jest nie patrząc na to czy podoba Ci się. Nie wybierzesz dziewczyny z przeszłością ktora ci się podoba tylko ta 2 bo tez kierujesz sie swoimi motywami. Jesteś cienki Bolek w łóżku i pewnie masz masę innych kompleksów dlatego udajesz takiego uczuciowego Nie oszukuj sam siebie bo doskonale wiesz że nie ma czegoś takiego jak seks z miłości. Jest pożądanie albo wyrachowanie tj obowiązek małżeński. Jak zwykle faceci dostrzegają tylko winę w innych.

Gość młodyanalityk
Gdzie napisałem ,że szukam dziewicy? Dziewica może być,ale nie skreślałbym dziewczyny,która wcześniej była z kimś w związku(2,3 również). Nie mam kompleksów,jestem w miarę inteligentny,nie wyglądam najgorzej,mam dobry charakter,nie palę,piję tylko czasami(wcześniej miałem okres,że przesadzałem,bo za bardzo przejąłem się byłą),nie ćpam. Rację masz w jednym ,nie wybrałbym dziewczyny ,,z przeszłością''(nie związałbym się z taką dziewczyną,która uprawiała przygodny seks z imprezowymi bajerantami ,bo to sporo mówi o niej,mogłaby być piękna jak anioł,ale i tak bym pogonił w 4 wiatry).

Gość gość
Czyli chcesz brzydka ale dobra. Znam naturę facetow i nigdy w życiu nie weszlabym w związek na takiej zasadzie. Kierujesz się wyrachowaniem i masz kompleksy jak nic. Kiedyś byłam piękna, lubiłam imprezowac i dbać o wygląd. Miałam ogromne powodzenie i slinili się do mnie nawet ci "normalni" tj spokojni i uczuciowi faceci. Wtedy byłam zła i prozna osoba. Gdybym tylko zechciala moglabym poudawac aktorkę i mieć takiego jak Ty (prawie mialam, wycofalam sie). Wam wystarcza pozory. Teraz zmieniłam się, już nie jestem tak ładna.przeciętna bym powiedziała. Nawet się nie maluje. Czyli mozns uznsc zem szara mysz.jestem lepsza osoba z charakteru. I tez spotkalam niedawno takiego jak Ty. Oczywiście probowal mnie zmieniac bo nie podobalam mu się. Wrecz odnioslam wrazenie ze brzydzi sie mnie, dał mi do zrozumienia ze ceni mnie jako człowieka itd ale wygląd grał pierwszorzedna rolę. To ja dziękuję, albo jestem pożądana i facet kocha mnie taka jaka jestem i PODOBAM MU SIĘ, albo nie ma związku. Związek bez pożądania to przyjaźń. Tacy jesteście.. wielce "uczuciowi " .. kojarzycie szara myszkę z osobą gotowa na każde skinienie,oddanie i dozgonna wdziecznosc ze ktos na nia spojrzal a co za tym idzie jestescie bezpieczni o swoje rogi , zdradzajac albo przynajmniej marzac o innych.

Gość gość
A co z tą była wyszlo ze tak się rozpiles? Slaby masz charakter.

Gość młodyanalityk
,,Kierujesz się wyrachowaniem i masz kompleksy'' :).Gratuluję wybujałej wyobraźni :).Wysnułaś taki wniosek tylko i wyłącznie dlatego,że nie chcę puszczalskiej dziewczyny,ponieważ dbam o swoje i tak już zszargane nerwy :).Twoja wyobraźnia ma tylko jedną zaletę,dzięki niej zapewne Twoje życie jest ciekawe w końcu ,,bujna mašta može svašta'' :D. Możesz mówić co chcesz oraz wmawiać mi co chcesz,ja wiem tylko,że dziewczyny,która była dla wielu facetów,bądź co bądź często totalnych przygłupów,jednorazową chusteczką,nie chciałbym za żadne skarby.Ponadto najlepsze jest to,że zakładasz,iż taka dziewczyna (spokojna,szara myszka) nie byłaby w moim typie i poleciałbym na nią z desperacji :D.Skąd ty możesz to wiedzieć?Uwierz,że w okresie,kiedy ciut za dużo piłem,nieraz kręciły się koło mnie różne wyuzdane tapeciary,ale ja je zbywałem,albo gdy były zbyt nachalne,odganiałem.

Gość młodyanalityk
16:32 Wyszło co wyszło . Słaby charakter?Miałem fakt.Teraz już bym nie niszczył swojego zdrowia i wyżywał się na sobie z powodu cudzej głupoty.Zresztą na moje przygnębienie w tamtym okresie złożyło się kilka czynników :). Teraz zmądrzałem.Stracony rok na studiach szybko przywrócił mi prawidłowy sposób myślenia .

Gość gość
Zapisz się na polonistykę lub psychologię. W semestr znajdziesz fajną, ogarniętą dziewczynę. Drzewa szukaj w lesie, nie tartaku.

Gość młodyanalityk
Może i niegłupi pomysł,ale po tych kierunkach nie ma pracy :).

Gość gość
Szkoda na nie strzępić język ,byłeś kolego w Holandii albo Belgii? Tamtejsze kobiety by ci się spodobały może nie tak urodziwe jak polki ale za to bardzo uczuciowe, uśmiechnięte ,przyjacielsko nastawione. Byłem tam za pracą przy kwiatach i żadnej nie przeszkadzało, że jestem takim robolem; można było fajnie z nimi pogadać ,cały czas o wszystko wypytywały w polsce żadna kobieta tak mnie nie wymęczyła :)

Gość młodyanalityk
A do swojego kierunku się przyzwyczaiłem :).

Gość gość
Praca jest jak jesteś dobry. Więc znajdź dziewczynę która jest na tyle ogarnięta by pracę znaleźć. Nie wiem czy masz świadomość ale możesz się zapisać na kilka kierunków za darmo. Zapisujesz się na to co chcesz i na psychologię/lingwistykę whatever. Uczęszczasz na to co chcesz, a w wolnym czasie zjawiasz się na 2 kierunku Po miesiącu zaczniesz pewnie ogarniać które dziewczyny są ogarnięte, do tego masz propsy że studiujesz 2 kierunki. Chyba potrafisz dalej sprawę ogarnąć? Znajdziesz dziewczynę/zbierzesz kontakty to możesz olać 2 kierunek.

Gość gość
Miłość to złudzenie a seks jest przyjemnością i dlaczego np mam sobie tego odmawiac skoro jestem wolna?

Gość młodyanalityk
16:55 Nie byłem w tych państwach ,więc muszę uwierzyć Ci na słowo :).

Gość gość
Seks z miłości taaa autor ma małego i nie chce być porównywany do kochanków

Gość młodyanalityk
Mam świadomość,że mogę studiować kilka kierunków :).Dobrze kombinujesz,jednak nie chciałbym tracić niepotrzebnie czasu :).Jestem rok do tyłu na swoim kierunku(z powodu 1 przedmiotu tylko) a chciałbym spokojnie go zaliczyć i dalej iść w kierunku magisterki,już bez zawirowań :).

Gość gość
mój znajomy mieszka w holandii od roku, już po kilku miesiącach, chyba 3, wszedł w związek z dziewczyną stamtąd i sa do dzisiaj . Jest szczęśliwy, to porządny młody chłopak, w Polsce miał same rozczarowania.

Szkoda na nie strzępić język ,byłeś kolego w Holandii albo Belgii? Tamtejsze kobiety by ci się spodobały może nie tak urodziwe jak polki ale za to bardzo uczuciowe, uśmiechnięte ,przyjacielsko nastawione. Byłem tam za pracą przy kwiatach i żadnej nie przeszkadzało, że jestem takim robolem; można było fajnie z nimi pogadać ,cały czas o wszystko wypytywały w polsce żadna kobieta tak mnie nie wymęczyła usmiech.gif X Been there , done it. Po mniej więcej pół roku odechciewa się zwiazku z Belgijką/Holenderką/Niemką chyba, że ktoś lubi osobne imprezy, imprezy co weekend i w tygodniu i mieć cały dom na własnej głowie. Osobiści enie polecam

Gość młodyanalityk
Autor ma średniego :).Po prostu świadomość,że były przygłup mógłby spółkować w przeszłości z moją dziewczyną,odrzuca mnie od wiązania się z takimi osobnikami.

Gość gość
Autorze co studiujesz i ile masz lat?

Gość młodyanalityk
Nie jest to najłatwiejszy kierunek,tyle mogę powiedzieć.Mam 21 lat.

Gość gość
Ja mam dziewczynę z polonistyki, poznaliśmy się przez neta. Niestety jest na 3 roku więc nie ma wolnych koleżanek żebym Ci podał kontakt. Jednocześnie jak mówię jak masz kogoś na takim kierunku/sam jesteś, szczególnie od 1 roku to Ty wybierasz, a nie dostajesz to co zostaje.

Gość młodyanalityk
16:57 Tylko później nie wchodź w związki i nie oszukuj naiwniaków.Jeśli nie będziesz z nikim do końca życia,to twoja prywatna sprawa.

Gość młodyanalityk
17:04 Tak i też się zdarza :).Życzę Ci powodzenia w tworzeniu szczęścia ze swoją dziewczyną :).