Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mówicie że związki na odległość się rozpadają

Polecane posty

Gość gość

Otóż mój związek po 15 latach małżeństwa z czego 10 życia na odległość właśnie odszedł w niepamięć ,widzieliśmy się przez te lata co drugi weekend + 4 tyg co 3 mies i od pół roku jesteśmy razem na stałe a właściwie byliśmy bo już nas nie ma.No tyle .Pozdr.

Gość gość
zwiazki na odleglosci sie nie rozpadaja. One NIE ISTNIEJA na odleglosc to nie jest zaden zwiazek

Gość gość
Moja koleżanka żyje w związku na odległość, widzą się właśnie co drugi weekend a czasem raz w miesiącu. ... co to za życie ja bym nie wytrzymała. Widać raka ta miłość silna skoro ona nie potrafi do niego do niemiec się przenieść mimo znajomości języka i szansy na lepsze życie tkwi tu w marnej pracy bo dla nij ważniejszy jest tatuś i mamusia niż facet. Podkreśle ze jest jedynaczka i ma 27 lat

Gość gość
Rodziców ma zdrowych i nie musi ich w ogóle tak często widzieć ale ona jest tak rozpiszczona ze nie wytrzyma dłużej niż tydzień bez mamy i taty.... nie ogarniam takich ludzi

Gość gość
Mam takie samo zdanie. Tyle że nie rozumiem autorki. Dopuszczam chwilowe, tymczasowe wyjazdy, jeśli ma to być odłożenie na konkretny cel, ale 10 lat? Co łączy ludzi po 10 latach rozłąki? Nie ma życia rodzinnego, dzieci praktycznie obce... czemu nie zamieszkaliście razem, albo tu, albo tam?

Gość gość
z tego wlasnie powodu maz nie zgodzil sie na rozstanie, kiedy wyjezdzal do pracy zagranice. Zagrozil mi nawet rozwodem a ja bylam bliska temu rozwiazaniu, bo nie chcialam porzucic swojej pracy. Wyjechalismy j ednak razem, takze razem wrocilismy iw yszlo nam to na dobre