Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gwałt w związku

Polecane posty

Gość gość

Kamilnalegajał na pewien rodzaj seksu- "anal", ja mialam powody dla ktorych nie chcialam, nie zgadzalam sie kategorycznie, za ktoryms razem rozebral mni a tu ''niespodzianka''...Wlazl we mnie analnie, z calej sily. Zaczelam krzyczec itd, wycofal sie. Bylam w szoku plakalam, nie bede sie skupiac na tym co czulam bo szkoda slow, i tak nie sposob opisac. Po tym wszystkim mowil, ze przeprasza, pogubil sie. Cos w tym stylu, ze sie pogubil. Co myslicie o tej sytuacji? Zapytam tylko tak na poczatek, zeby nie sugerowac odpowiedzi, nie bede opisywac wszystkiego i narazie tylko tak zapytam. Oraz kolejne pytanie: czy Wy, faceci, jestesciwe wstanie sie wczuc w ta sytuacje? Przestraszylibyscie sie, czy nigdy byscie nie mogli, czy co jeszcze. Jak byscie sie czuli gdybyscie tak zorbili?

Gość gość
anal to anal. chciał spróbować, ty jak zwykle nie chciałaś. Pewnie ogląda ostre rżnięcie w p****lach i ma takie fantazje, a ty tego nie spełniasz. Niestety za jakiś czas skończy u innej która mu to wszystko co on chce zrobi. I tak, będzie to twoja wina. Sex powinien byc pikantny i ostry a ciebie to widać przerasta i jeszcze fochy stroisz. Jakby moja nie dawała ostro i nie ciągnęła jak najlepsza k***a to bym ja zostawił.

Gość gość
PROVO Tak od razu wbić sie nie da trzeba zrobić poślizg Głupie PROVO

Gość gość
Każda przemoc jest nie do zaakceptowania ,mnie kiedyś mój pijany mąż siłą zmusił do seksu w trakcie okresu,skończyło się krwotokiem,psychicznie czułam się okropnie.

Gość gość
gość wczoraj "Sex powinien byc pikantny i ostry ". Stuknij się w łeb. Ludzie są różni, upodobania również. Kolo zwyczajnie ją wykorzystał i teraz głupio się tłumaczy. Skoro wam obu pasuje posuwanie w tyłek, to niech wam dziewczyny zasuną wibrator w o***t i zobaczycie, jak wam będzie przyjemnie, debile.

Gość gość
Kochana bardzo Ci współczuję, sama miałam podobne zajście z tym ze zrobił mi to mój były mąż... skończyło się w szpitalu, straszny wstyd i bol

Gość gość
kobieta, która nie zgadza się na experymenty w łóżku powinna być zdradzana i poniżana

Gość gość
należy wam się oziębłe żmije

Gość gość
jejku wielkie mi hallo. gość wjechal jej analnie a ta mu fochy stroi. trzeba było się zgodzić, choć spróbować a nie wiecznie nie nie nie. to jest twoja wina. zobacz na p****le, tam jakos laski nie protestują, dają aż miło.

Gość gość
Czy seks analny sprawia ból? Pytam, bo nie zamierzam próbować.

Gość gość
co wy tak lubicie w du/pe ładować? ukryte geje, może najpierw wam załadować coś a potem pogadajmy, ciekawe do czego wam ma służyć wagina, usta i ręką? tylko anal was uszczesliwia? i kto tu ma problem. A na gejów pewnie mordy drzecie na ulicy- prawdziwi mężczyźni:-)

Gość gość
aaaa, debil, który pisze, że należało po prostu ulec - jak kiedys trafisz do pierdla za swoją głupotę, to też lepiej daj się przecwelić

Gość gośćANALityk
Przesadzacie ludzie. W niemczech molestowali,g****ili araby i jakas cisza,zero kampani wobec przemocy w stosunku do kobiet,nic! Troche tam po czasie powiedzieli a tu chlopak raz wjechal sobie i wyciagnol a wy gderacie o jakims wykorzystaniu?! Wam trzeba te tylki zwalic,zru/chac,wy/je/bac a moze wkoncu zacznieta myslec! X Autorko nic sie niemartw. Minusem u niego bylo nagle wjechanie,ale musisz to zrozumiec,ze on pragnie tego. Po rozmowie z nim i kilku teoretycznych lekcjach powinnas to zrobic. Nic na sile. Spokojnie tylko a sama zobaczysz jak przyjemnie byc w doope rabana.

Gość gość
7:49 takie wypowiedzi jak ta sprawiają, że kobiety tym bardziej nie chcą tego robić :)

Gość gość
Autorko, nie wiem, co zrobisz, ale ja zakończyłabym ten związek.

Gość Heilige Geist
Gwałty analne są dla kobiet wyjątkowo traumatyczne. Zdarzają się przypadki utraty świadomości z powodu wstrząsu neurologicznego (pierścień mięśni zamykających wejście do pupy jest silnie unerwiony). P.S. Co do sytuacji w Niemczech, to żyjące tam kobiety są ze względów politycznych zmuszane do znoszenia gwałtów w ciszy. Ich doniesienia są lekceważone, sprawcy wykrywani są rzadko, a jeżeli już to zostają skazani np. na dwa tygodnie prac społecznych.

Gość gość
Autorko zostaw go, jest tylu normalnych mężczyzn,na pewno sobie kogoś znajdziesz.

Gość gośćANALityk
Wszystkie by pozakanczaly ten zwiazek a same byly pewnie w podobnej sytuacji ale nie koniecznie o anal chodzilo. Wez przemysl swoje dzialania. Jezeli niechcesz naprawde to pogadaj z nim ale nic nie koncz.

Gość gość
Zakończ zakończ, nie warto robić nic przeciwko sobie a on powinien dostać nauczkę. Nie chcesz chyba, żeby przemoc z jego strony coraz bardziej sie nasilała, a to ci grozi.

Gość gość
Faceci powinni podlegać ostrzejszej selekcji, albowiem selekcja sprzyja refleksji, amen.

Gość gośćANALityk
Nie sluchaj ich. Nie raz byly w sytuacji gdzie podczas luzbej zabawy seksualnej zrobily cos czego nie chcialy! X Czy stal nad Toba z bronia? Czy trzymal Cie na sile,wykrecal rece? Czy poprostu od tylu kochal sie z Toba i w pewnym momencie bez Twej wiedzy szybko wlozyl i wyciagnol tam? Oczekuj przeprosin a uprzednio rozmowy szczerej ale nie sluchaj tych bab tutaj bo pojecia nie maja. Pamietaj,ze kazdemu nalezy sie druga szansa!

Gość gość
Pogadaj z nim i spytaj sie,ze twoim marzeniem jest by tam nos ci wsadzil i powiedz,ze pragniesz tego.

Gość gość
A kim ty jesteś, gnoju? Ja nie byłam w takiej sytuacji i nie znam żadnego analityka. Dziewczyno nie dawaj drugiej szansy temu pedałowi, niech to robi z drugim zbokiem takim jak on.

Gość gość
Analityk to bęcwał i zboczeniec

Gość gośćANALityk
Daj,daj. Jezeli sie zagalopowal i zaluje to drugi raz tego nie zrobi. To mogla byc chwila podniecenia i dlatego to zrobil. Po rozmowie szczerej bedziesz wiedziec. Zrywajac z nim odbierasz mu szanse odpokutowania za swoj wystepek i mozliwe ze sobie odbierasz szanse na szczescie u boku kogos kogo kochasz tylko dlatego,ze popelnil blad w chwili slabosci oraz ze te baby Cie namawiaja. Mianowicie jezeli drugi raz cos w podobie zrobi to niestety ale wtedy musisz z nim zerwac chyba,ze bedziesz chciala to sprobowac. Na ten czas bym sie wstrzymal z takimi konsekwencjami. X Pytasz kim jestem? No tym gnojem co pisalas. Niebylas w takiej sytuacji? Owszem! W identycznej nie,w analnej nie,ale czy ogolnie nigdy nie dalas facetowi drugiej szansy? Chyba,ze go nie masz.

Gość gość
9:09 podobno nosisz kulki gejszy? Na dzielnicy tak gadaja.

Gość gość
W realnym życiu nigdy nie spotkałam w takiego sq****ela jak ty i dzięki B .

Gość gość
Nie, nie noszę kulek gejszy i nigdy tego nie miałam nawet w ręku :p Mam nadzieję, że ta dziewczyna cie puści w trąbę i juz nigdy sie z tobą nie spotka :D

Gość gość
Spotka nie spotka, na pewno wkrótce go zostawi, jeśli ma jakis instynkt samozachowawczy.

Gość gośćANALityk
Przesada jest domena kobiet. Ochloncie i podumajcie. Na jej sytuacje wplywa wiele czynnikow. Czy sa tydzie,miesiac,rok ze soba? Moze sa malzenstwiem od roku,dwoch,5 lat? Laczy ich przyjazn,milosc czy bez zobowiazan to robia? Zaloze sie ze w kazdej tej sytuacji postepowanie rozniloby sie od siebie. Teraz zanim zwyzywacie mnie od skur...li to moze zastanowcie sie dlaczego tak mowie?