Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy pozbyc sie psa?

Polecane posty

Gość gość
ten temat to prowokacja, autorka nie odpowiada...

Gość gość
Juz odpowiadam - postanowilam jednak zostawic psa. Zobaczymy jak to bedzie, moze bedzie ok

Gość gość
Autorko a co zrobisz, jak pies bedzie chciał wyjść na siku np w nocy? za każdym razem bedziesz brać dziecko, budzić i ubierać, bo dziecka samemu w domu zostawić nie wolno?pytam poważnie, bo tak lekko podchodzisz do tematu, że chyba nie miałaś do czynienia z noworodkiem?

Gość gość
A od kiedy dorosłe psy nie wytrzymaja nocy bez spaceru? Za to ty chyba nigdy ni miałas do czynienia z psem. Jak jest zdrowy i pójdzie wieczorem na specver to watpie żeby do rana nie wytrzymał. Zawsze znajdzie się taka co szuka dziury w całym. Autorko bardzo się cieszę że chcesz chociaż spróbować funkcjonować z pieskiem :)

Gość gość
Ten pies jest stary, ma 10 lat i lada chwila wysiadą mu nerki...będzie chciał wychodzic co chwilę w nocy, będzie drapał w drzwi i piszczał. To tak jak 70 letni dziadek z prostatą... Ale ok, niech próbuje, współczuję tylko noworodkowi :/

Gość gość
Popieram 20;19, mam 12 letnią sukę owczarka niem. i niestety ale nerki wysiadły w tym wieku, leje non stop, w nocy rozkładamy jej ręczniki i leje pod siebie, bo musielibyśmy wychodzić co 5 min. :/

Gość gość
Są specjalne, chłonne maty dla psów, nie trzeba żadnych ręczników. Ale i tak już nie przesadzajcie bo jakoś ja nie zauważyłam by 100% psów po 10roku życia nagle się posikiwało.

Gość gość
maty są, ale to sie nie kalkuluje, jak pies leje non stop, lepiej stare ręczniki bo są chłonniejsze, a co do autorki, to pożyjemy-zobaczymy

Gość gość
Jak narazie piesek wytrzymuje noc bez problemu, nie sadze, ze zmieni sie to w ciagu roku jak dziecko bedzie malutkie. Problemem jest jak napisalam glosne i czeste szczekanie. Trzymajcie kciuki zebym dala rade!

Gość gość
Mój jamnik ma 13 lat i narazie jeszcze czasami biega za zabawkami więc pies autorki może jeszcze długo żyć spokojnie ;)

Ja kochana 3mam za Ciebie kciuki i bardzo cieszy mnie Twoja decyzja :) mnie też to czeka... I miejmy nadzieję ze wszystko będzie dobrze! :) Damy rade! :) pozdrawiam