Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 miesięczne niemowlę nie chce jeść.

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z synem. Tydzień temu skończył 4 miesiące i od tego czasu zaczął sie problem z jedzeniem. Nigdy nie był jakimś specjalnym obżartuchem, ale te 850 ml na dobę wypijał. Teraz nie jestem w stanie go nakarmić. Wypija po 40 ml i zaczyna bawić sie smoczkiem, wypycha go językiem, bierze butelkę w rękę i wypycha ją sobie z buzi itp. Czasem jak próbuje go nakarmić to zaczyna krzyczeć, płakać...karmie go głownie na śpiąco...dzisiaj to ku przeszedł samego siebie. Od 11 zjadł 130 ml. Co robić?

Gość gość
Powiem Ci ze ja tez mam tak od pewnego czasu tylko moja corka ma 6.5 miesiecy wypije sobie troche i sie bawi tym smokiem zaniepokoilam sie ale zobaczylam ze wychodzi zabek teraz drugi sie przebija a do tego doszlo jeszcze ZUM i to wszystko wyjasnia dlaczego je tak malo mleka

Gość gość
nie mozna niemowlaka karmic na spiocha.. jedzenie musi byc swiadome :)

Gość gość
Nie karm dziecka na siłę, nie zaglodzi się nie martw się, poprostu czasami dzieci tak maja , moje dziecko jak miało 5 miesięcy nagle przestało jeść , byłam tylko u lekarza żeby sprawdzić czy nie ma infekcji czy nie jest chore, wszystko było ok, ten stan trwal tydzień równo, później wszystko wróciło do normy. Także spokojnie bądź cierpliwa.

Gość gość
Moze powinnas pomyslec o wprowadzeniu stalych posilkow. 4 miesiace to juz powoli czas na urozmaicenie diety.