Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 8 msc ciąży i nic się nie zmienilo u nas w sypialnii. Tak jak samo czesto jak przed ciaza sie kochamy. Ostatnio spotkalam kolezanke w 9 msc i od slowa do slowa powiedziała mi ze jak tylko zobaczyła 2 kreski skonczyla z seksem i jest swiecie oburzona ze w tak zaawansowane j ciazy mam jeszcze sily/ochote. A jakie jest wasze doświadczenie?

Gość Heilige Geist
To że regularnie uprawiasz seks, świadczy o tym że jesteś w dobrej formie. To dobrze :)

Gość gość
r***ałam się przez całą ciąże, mojego to podniecało

Gość gość
W pierwszej ciąży chciało mi się bardzo i kochaliśmy się o wiele częściej niż przed ciążą. W drugiej miałam zerowe libido, mąż dostawał od czasu do czasu loda w ramach rekompensaty a ja relaksujący masaż całego ciała i oboje byliśmy zadowoleni - dopiero w 9 mscu zachciało mi się (może dlatego że wiem ile korzyści ma częsty seks przed porodem) i kochaliśmy się aż do końca. Jak nie masz przeciwskazań i masz ochotę to rampampol się ile dusza zapragnie :)

Gość gość
A mój się brzydzi takich Świniaków

Gość gość
jak lekarz nie zabronił to czemu nie korzystać? Ja teraz jestem w 9 mc i bardzo chętnie bym uprawiała sex ale denerwuje mnie, że jednak już nie każda pozycja mi odpowiada. Do 7 mc było super, teraz to już mi brzuszek trochę przeszkadza.

Gość gość
Kochalam sie z mezem cala ciaze,nawet dzien przed porodem.polecam.smieje sie,ze maz rozgimnastykowal moja pochwe do porodu,gdyz obylo sie bez naciecia i pekniec.lekkie otarcie wewnatrz na 2szwy,a dziecko duzo-4kg! Teraz nawet mam ciasniejsza pochwe niz przed porodem,jednak podejrzewam,ze to skutek obnizenia sie macicy,aczkolwiek lekarz nic takiego nie mowil na wizycie kontrolnej.Moze cos w tym jest

Gość gość
Tez uwazam ze jak oboje mają ochote to czemu nie. A po porodzie tez się chce czy juz soada libido?

Gość gość
.smieje sie,ze maz rozgimnastykowal moja pochwe do porodu,gdyz obylo sie bez naciecia i pekniec.lek Xxx To się nie ma co śmiać, bo to bardzo możliwe jest :) u mnie tak samo było. Ba - równą godzinę po ostatnim numerku pękł mi pęcherz i rozpoczął się poród, który trwał zaledwie 5 godz. Penetracja daje masaż s sperma zmiękcza szyjkę.