Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Bóg to mój wróg

Polecane posty

"Spójrz na wielki czarci ołtarz Przetrwał nędzne klątwy Strzegły go 'grzeszne' moce piekła IN NOMINE DEI NOSTRI SATANAS LUCIFERI EXCELSI! Daję ci właściwy klucz Diabelskiego domu skarb Kamień, z procy kamień Kamień Antychrysta!!! Spójrz na wielki czarci ołtarz Kiedyś leżała na nim twoja matka wiedźma Czciła sex, wolność, zemstę i pieniądz Zbliż się do mnie, jej już nie ma!!! Daję ci właściwy klucz Diabelskiego domu skarb Kamień, z procy kamień Kamień Antychrysta!!! Chcesz mieć?! Chce!!! Władze i moc?! Gromić jak mag?! Chcę!!! Dusić jak wąż! Nie wiem czy chcesz?! Chce, chce!!! Teraz i tu?! Chce, chce!! Powiedzieć - Bóg to mój wróg!? WRÓG!! Spójrz na swoje piersi siostro Rosną w pysku diabła Przytul się, przytul w sprośnej żądzy Unieś mokre głodne łono Otwiera cię Dzika, nowa siła Rodzi się On ma rogi Dziecko diabła! Spójrz na wielki czarci ołtarz Kiedyś leżała na nim twoja matka wiedźma Czciła sex, wolność, zemstę i pieniądz Zbliż się do mnie, jej już nie ma! Daję ci właściwy klucz Diabelskiego domu skarb Kamień, z procy kamień Kamień Antychrysta Chcesz mieć?! Chce!!! Władze i moc?! Gromić jak mag?! Chcę!!! Dusić jak wąż! Nie wiem czy chcesz?! Chce, chce!!! Teraz i tu?! Chce, chce!! Powiedzieć - Bóg to mój wróg!! mój wróg!! MÓJ WRÓG!! mój wróg..."

Gość gość
Metal to komercyjne g/ó/wno.

tak "komercyjne" że według badań opinii publicznej jest najrzadziej lubianym gatunkiem muzycznym w Polsce :P 7% ludzi w Polsce deklaruje słuchanie muzyki metalowej przynajmniej od czasu do czasu, a 1% chodzi kiedykolwiek na koncerty tej muzyki, jest taki raport w internecie, chyba "uczestnictwo polaków w kulturze", poczytaj sobie :P

Gość gość
Pierdu pierdu i 3 --- <===8

Gość gość
Jak to faktycznie napisał w 87,znaczy ten utwór ma tyle lat co ja.Za komuny nikt się nie przyczepił do takiego tekstu,bo to był wróg i kościół też.Komuchy z trudem tolerowały kościół,metal im nie wadził,ani Kat z tego co wiem od rodziców

Gość gość
A wiesz.że Kat był supportem przed Metalliką w katowickim spodku w 86.Moi rodzice tam byli i Kat tak dał czadu,że ich ogłuszyło na chwilę i gorzej słyszeli jak Metallica zagrała pierwsze utwory:-D

Gość gość
Juz w dooope nie lezie te twoje pojekiwania o Boga jak ty to nie wierzysz,jak ty to wszystko podwarzasz. Patrze,ze z ciebie ideal gatunku kobiecego ale chyba zapomnialas wlozyc sobie w ta tepa pale mozgu. Jesli masz kompleksy to zglos sie do lekarza specjalisty. Tylko,ze za niego zaplacisz ale pewnie pracy nie masz brudzie,bo rodzice nie nauczyli pracowac bo pewnie i w prace nie wierzycie ale za to zapomogi to bierzecie pierwsi. Troche w caritasie sie ukrucilo nie i w mopsie? Kiedys dali hajs i na przelew poszlo a zjadlo sie mirabelki i szczaw a tera malo hajsu daja a wiecej produktow. Ciekawe czy jak cie wala w dooopsko to tez mowisz ze niewierzysz ze sie za chwile zesrasz cio/to. Pokaz mi tego antychrysta bo jak narazie to nawet zadnych dawnych kronik i opowiesci o nim nie slyszalem az dziwne zeby wyslawiac nicosc,wyimaginowanego stwora z rogami i ogonem. Takie bajki to na dzieci dzialaja suko. Jak stanie przede mna ten twoj rogacz to naszcze mu na gebe bo pewnie to lubi tak jak jego dzieci czyli ty.

Gość gość
Dalismy ci swobode w wierzeniu ale nie dalismy tobie swobody w drwieniu w to co my wierzymy a to jest zapisane w prawach konstytucyjnych jak i w kodeksie karnym wiec nie obrazaj mnie jako chrzescijanina i nie propaguj diabla bo w Polsce nie ma miejsca na takie rzeczy a jak chcesz sie wyrozniac od normalnego spoleczenstwa to graj w po/rno/lach.

Gość gość
Nawet nie wiecie czy bóg lub szatan istnieją,żeby się o tym przekonać trzeba umrzeć i pójść do piekła,nieba.Każdy ma swojego boga,może wierzyć w niego,pełno jest religii na świecie,skończcie się wydurniać.Poeta Kasprowicz też wyrażał się niezbyt pochlebnie o bogu i co mu zrobicie jak od dawna nie żyje?Mickiewicz też w "Dziadach",Słowacki,poeci okresu Młodej Polski weźcie nieuki jedne podajcie wszystkich do sądu.Może ten obsrany przez gołębie pomnik Mickiewicza w Krakowie to kara boska za to,że nawrzucał bogu w "Dziadach":-D

Gość gość
A tak swoją drogą,gdy ktoś z uporem maniaka nalatuje na tych wierzących i ichniego boga powinien iść do psychiatry,bo to jest chore .Nadgorliwy katolik,który pluje jadem na wszystko też normalny nie jest i w sumie działa na szkodę swojej wiary i tylko popycha niezdecydowanych w szpony sekt:-(

Gość gość
Litości ludzie,tu już nie ma z kim normalnie podyskutować:-(

Gość gość
Zaraz wyzwiska,groźby i potok werbalnych wymiocin

Gość miła jak zawsze
A po śmierci nie chcesz być na cmentarzu? Lubić metal a wyznawać szatana to różnica;)

Gość gość
Masz już może tą pałkę?chcę pożyczyć i też się puknę w łeb, to przestanę tracić czas na pierdoły

Gość gość
Ja nie chcę na cmentarzu,rodzina mnie skremuje.Cmentarze są parafialne dla wierzących i komunalne dla wszystkich:-)

Nie chciało mi się już tu wypowiadać, ale przyznam, że wypowiedź z 12:22 mnie zaintrygowała. Takie proste, aczkolwiek istotne dla zrozumienia twojego toku myślenia pytanie, co ma bycie na cmentarzu po śmierci do wyznawania szatana?

Wiem, że Kat był supportem Metallicy, ale nie w 1986 tylko w 1987 bo koncert został przeniesiony ze względu na śmierć Cliffa Burtona. Kat wydał z tego występu płyte 38 minutes of life, b. fajną :P

Gość gość
Ale niektórych pokarał,brak rozumu i jeszcze nawet nie wiedzą, że cmentarze komunalne i kolumbarium na urny są dla wszystkich.To ewangelików, adwentystów, wolnych chrześcijan mają grzebać na wysypisku śmieci?

W ogóle niektórzy ludzie dziwnie reagują, gdy dowiadują się o tym, że ktoś nie wierzy, ciekawe, że spotykam takich ludzi tylko w internecie, a w moim ponoć konserwatywnym Krakowie nigdy nie spotkalam :P Gdzie tacy ludzie żyją?

Gość gość
No,faktycznie,mieli wypadek podczas trasy w Skandynawii,coś mi się jebło z datą

Gość gość
Ja też nie.Grasuję ostatnio po wsiach,korzystamy z uroków zimy,ale wszyscy twierdzą, że to nie ich sprawa,czy ktoś wierzy i w co.

,,Takie proste, aczkolwiek istotne dla zrozumienia twojego toku myślenia pytanie, co ma bycie na cmentarzu po śmierci do wyznawania szatana?" juz ci mówię. Na cmentarzu chowa sie z reguły ludzi wierzących by trafili do Boga, odwiedza się groby z myślą, że zmarli żyją i modli sie o ich dusze. Ateiści są chowani na cmentarzu komunalnym ale ich groby przeciez tez sie odwiedza i o nie dba. Może sie nad nimi nie modli,ale skoro bliscy przychodzą na cmentarz i z nimi rozmawiają to cos tu jest nie halo do kogo gadają skoro zmarły nie wierzył w życie po śmierci? Dlatego sataniści dopiero mnie bawią;) święta obchodzisz? młoda jestes więc pewnie mieszkasz z rodzicami. Rozumiem,że nie zasiadasz z nimi do Wigilii?

,,ale niektórych pokarał,brak rozumu i jeszcze nawet nie wiedzą, że cmentarze komunalne i kolumbarium na urny są dla wszystkich.To ewangelików, adwentystów, wolnych chrześcijan mają grzebać na wysypisku śmieci?" powaznie? a wiesz, że Ewangelicy, żydzi, adwentyści maja swoje cmentarze?;p po za tym to wszystko jest wiara w Boga tylko inaczej praktykowana.

,,W ogóle niektórzy ludzie dziwnie reagują, gdy dowiadują się o tym, że ktoś nie wierzy." być niewierzacym a wierzyć w szatana to różnica. Więrząc w szatana wierzysz i w Boga tylko wyznajesz kult szatana:)

Gość gość
Nie jesteś miła i do tego jeszcze ściemniasz.Kirchutów dawno już nie ma nowych,a na małych cmentarzach ewangelickich przykościelnych brakuje miejsc.Byłam na pogrzebie na wsi i ksiądz proboszcz zgodził się na pochowanie skremowanego ateisty w grobie rodzinnym na cmentarzu.Proboszcz lokalnej parafii to porządny ksiądz,pomaga ludziom,nawet tym,którzy nie chodzą do kościoła.Ja nie chodzę do kościoła,ale nie pozwalam w mojej obecności obrażać kościoła i nie zrażaj ludzi do tej pożytecznej instytucji

Gość gość
A ten koncert.nawet dwa były w lutym 87 faktycznie,10 i 11luty chyba,o Metallikę chodzi