Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zarobki w rodzinie ?

Polecane posty

Gość gość

mąż zarabia 2700zł netto plus premie ja 1600zł netto 2 dzieci i żyjemy w długach i oczernieni w oczach innych a to przykre kiedy nikt nie zna przyczyny, sprzedaliśmy samochód czasem musimy brać zakupy na zeszyt a każdy się dziwi ? i mówią pewnie chleją i roz******lają kase na lewo i prawo. 2 lata temu syn zachorował potrzebne było leczenie zapłaciliśmy 37 tys zł sprzedaliśmy samochód kredyt i pożyczka w pracy na same pożyczki wydajemy 2400zł na miesiąc do tego czynsz opłaty i ogrzewaie i starcza niewiele jest nam ciężko ale każdego dnia mam te po 50 gr dla dzieci aż śmieszne.., mało kto wie o leczeniu a ja się tym nie chwale bo to nie powód do tego ale ludzie potrafią człowieka bardziej zdołować, staram się być silna i mówię jeszcze 1,5 roku i będzie dobrze pokażemy im przestaną się śmiać a na drugi dzień dół powraca jak słysze znowu to samo. mąż mi mówi jesteś lepsza od nich jeszcze im pokażesz nie wdawaj się w głupie dyskusjie i nie tłumacz bo nie zrozumieją bo są zbyt głupi by zrozumieć. i ten jego przekaz mam w głowie i w chwili złego stanu powtarzam choć nie zawsze wychodzi obiecłam synkowi ze nie będę mówić o jego chorobie z obcymi i chce to uszanować choć czasem jest trudno i mam ochotę powiedzieć co i jak... nie wiem czy ktoś to przeczyna chyba nawet nie ważne ale wylałam z siebie żale.

Gość gość
Trzymaj się!