Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spierd cale swoje zycie

mój mąż powiesił się pół roku temu....

Polecane posty

Gość spierd cale swoje zycie

Nie wiem czy coś mi pomoże ale jest mi tak ciężko, że już nie wytrzymam... Był świetnym mężem ale ja spiepszyłam to małżeństwo jak poszłam do pracy, zaczęłam awansować, rozwijać się, nie miałam dla niego czasu. On ciągle walczył o mnie, starał się, pracowałam od 6 rano do 20 i szłam spać bo byłam wyczerpana. Wkręciłam się w pracę... pracoholizm, jakaś obsesja nie wiem jak to nazwać. chciał mieć dziecko, powiedziałam że absolutnie nie ma mowy, ja chcę się rozwijać. Zupełnie go odsunęłam, nie słuchałam, nie rozmawiałam, zero seksu żyłam tylko pracą. On mnie zdradził, przespał się z inną jeden raz. Wrócił do domu i się rozpłakał, rzucił wazonem powiedział zacznij mnie w końcu słuchać... przyznał się a ja wyrzuciłam go z domu, kazałam mu wypierdalać a on pojechał, upił się i powiesił się w lesie 50 km od naszej miejscowości.... mam dziś ochotę zrobić to samo....

Gość gość
Marne prowo

Gość gość
Idz do psychologa szybko! To za powazna sprawa zeby pisac na forum. Sama tez mozesz sobie z tym nie poradzic.

Gość gość
Dokladnie psycholog i daj sobir spokój z pracą , przepracowanie i dodatkowy stres doprowadza Cię do tego samego. Tak Ci wspolczuje trzymaj się...