Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moderacja działa szybko

Polecane posty

Gość gość

temate Cynika już usunięte :D władca lalek dziś [15:07] Drogi Cyniku Bardzo mi schlebia fakt,że wciąż pamiętasz o Agnieszce.Cieszy mnie też ,że wspominasz o jej wnętrzu,pisaniu, o wszystkim...choć o cipce,tyłku,cyckach możesz zapomnieć Jednak,jak wspomniałeś wcześniej,jest zajęta.Masz rację!Jestem jej mężem Ty-jesteś naiwny(Twoje słowa),cyniczny(ale o tym szczególe każdy wie). Sam Twój login mówi za siebie.Co do Twych słów(str.4 Twego tematu) cyt. ,,....po spotkaniu z takim pięknem pozostanie mi celibat przez resztę samotnego i smutnego życia, z jedynymi uśmiechami na myśl o tych chwilach..." niestety tylko to Ci pozostaje szkoda tylko - dla Ciebie , że spotkanie nigdy nie miało miejsca , zresztą to drobny szczegół. ale niech i tak będzie godzę się na to z jednego względu - lubiłem czytać o tym co i jak piszecie. Jeżeli uważasz , że kłamię,oszukuję lub jestem niewiarygodny podaj e-maila(odpiszę Ci z chęcią i podam szczegół bardzo dokładny-myślę,żę kopara ci opadnie) In! pozdrawiam Cię serdecznie.Spoko z Ciebie facet! ...co do pomarańczy,niebieskich,hejterów itp itd -WBIJCIE SOBIE DO TYCH ZAKUTYCH ,ZGNIŁYCH GŁÓW !!!ze mnie KOKE-jak z koziej d**y trąba ps. mimo to pozdrawiam wszystkich serdecznie Cyniku czekam na e-maila nie am czasu grzebać i szukać Twego namiaru oszczędż mi tego...proszę

Gość gość
Nowy w mieście dziś gość dziś Nie, nie już wszytko się wyjaśniło. Lalkarz z żoną ustawki robią pod forme i wyłapują co lepsze pelikany. smiech.gif Takiej grubej ryby jak Cynik to się chyba nie spodziewali. Chociaż musiało być coś na rzeczy, bo ten o Agnieszce tematy zaczął zakładać, z przymiotnikami najwyższego stopnia. Pipa nie wykasowała historii, odwróciła kota ogonem, gdy ten sobie zajrzał, zrozumiał, że jest o krok od dostawienia mu rogów i teraz odwraca kijem Wisłę, zawalając na pelikanów, jak to się świetnie bawią a żona pewnie u swojej mamy.

Gość gość
A tematy petrova wiszą do dziś. Ręka rękę myje.

Takie tematy żyją szybko i młodo umierają. ;) Bo zakładają je "piękni dwudziestoletni" ;) Te zakładane przez starych tetryków, są niezniszczałe, może dlatego że poruszają ważny temat jakim jest pedofilia. Nieważne 💤 Niebiescy wszyscy cali, czy "Lalka" obskoczył bana :P :P

Gość gość
Od czego to zalezy? Cynik jest taki kozak na forum, czy jakas modka lubi cynicznych?

Gość gość
rzeczywiście wstyd że popierdółki kasowane a tematy z pedofilią wiszą

Gość gość
O co chodzi z tym przekręcaniem końcówek wyrazów? np. temate, modełłe itd.

Gość gość
debilka chce przyszpanować jaka z niej stara wyjadaczka i przekręca słówka, a w rzeczywistości jest śmieciem

gość dziś To pozostałości po dinozaurach a właściwie po trollach z tych czasów. To Ich spuścizna i chociaż nie tylko to po sobie zostawili, bo była to mocno może nie tak zorganizowana grupa, ale bardzo kreatywna. Nie każdemu się ona podobała, ale sam fakt że marnowali swój czas by to doskonalić o czym świadczy. Nawet napisali księgę czy coś takiego, gdzie spróbowali zebrać swoje pomysły. Najlepsze "trendy" , historie stulejarzy, jednym słowem wszystko co działo się w efie przed i trochę po 2007 :)

Gość gość
ech..., to były czasy... :)

Gość gość
Smutne życie Siedzieć na efie 10 lat

Gość gość
A teraz? Mąż przychodzi z dementi i temat leci w godzinę. A petrov spamuje zakładając pedofilskie tematy i wszystko jest ok. I jak tu nie wierzyć w teorie spiskowe :D

Gość gość
Jaki mąż pelikany.

Nowy to ty tu jesteś obeznany :) mnie w*****a tylko to że niby kafeteria . pl a dziadostwo ,którego do domu bym nie wpuścił....I to mówię o redaktorkach

Gość gość
Synowa będzie za kilka lat dumna z teściowej.

gość dziś Żadne smutne, nie lepsze od twojego, ale co mi tam. :) W końcu to moje życie i ja je zmarnowałem. Można powiedzieć jestem dla ciebie pionierem. Pokazałam ci gdzie możesz dojść, jakie dno osiągnąć, co się dzieje gdy jesteś opluwany, jak być chamem, kogo znać a kogo unikać. Tego nie napisze ci smarkacz, który będzie powtarzał za innymi. Dlatego tu jestem, choć dwa razy już próbowałem skoczyć. Oczywiście to stosownie wyśmiano i słusznie, bo albo skaczesz, albo robisz cyrk. Tylko mój nekrolog, to potwierdzi, jak następnym razem spróbuję....