Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja rodzina ma do mnie pretensje

Polecane posty

Gość gość

O to, że często zmieniam partnerów. Byłam przez rok z jednym, ale się rozeszliśmy. Potem był kolejny. Teraz znów spotykam się z innym. Czy to źle o mnie świadczy?

Gość gość
Nie puszczam się. Teraz też zaczyna się coś psuć i na pewno będę mieć nowego faceta :( nie przesłucham. Mam 32 lata.

Gość gość
32 lata i co chwilę nowy facet? Z kim jest coś nie tak? Z nimi, czy z Tobą? Przeanalizuj poprzednie związki i zastanów się, dlaczego tak szybko wszystko się psuje.

Gość gość
to twoja sprawa,niech sie skupią na swoim zyciu

Gość gość
Przypadek nr 1. Facet fajny, bardzo przystojny oczytany, poznałam go w pracy. Na początku wielka miłość i w ogóle, ale z czasem wyszło, że ma dość konserwatywne poglądy i jest bardzo religijny. Wiedziałam, że do niego nie pasuje choć on chciał mnie nawracać na tą właściwą drogę. Nigdy nie miał kobiety w sensie seksualnym, bo seks przed ślubem to grzech. Na pewno marzył o dziewicy, jednak mi to wybaczył. Różniliśmy się światopoglądowo. Popiera PiS a ja akurat nie. Więcej nas dzieliło niż łączyło. Przypadek nr 2. Facet, który z czasem okazało się, że spotykał się ze mną, aby wzbudzić zazdrość w dziewczynie, która go rzuciła. Przypadek nr 3. Rozwodnik. Wszystko dobrze, ale ma dzieci. Nie chcę być ciągle nr 2 w jego życiu. Nadal spotyka się z byłą żoną. Pewnie zakończę ten związek. Przypadek nr 4. Facet, z którym przez pewien czas mijałam w autobusie. Załatwiał coś u nas w pracy i zaprosił mnie na kawę. Mam zamiar skorzystać z propozycji, bo z rozwodnikiem pewnie koniec. Niech najpierw odchowa dzieci a potem bierze się za bycie w związku. Jestem normalną kobietą. Pracuje, mam swoje pasje. Czy waszym zdaniem jest to puszczanie się?

Gość gość
Nie :P

Gość gość
Ze wszystkimi spałaś ?

Gość gość
Tak a co. Oprócz tego pierwszego bo on dopiero po ślubie chciał. Spałam też z dwoma innymi, których nie wymieniłam.

No i nic sie nie stalo ze z nimi spalas,gdybys byla facetem,nikt by o to nawet nie zapytal! Nie pakuj sie w zwiazek z rozwodnikiem,wiem co mowie! Sprobuj z tym z autobusu,albo w ogole nie szukaj nic na sile. Pamietaj,zyje sie raz,a to Twoje zycie a nie Twojej rodzinki,chyba ze chca Cie wydac za maz i sie Ciebie z domu pizbyc.....

Gość gość
Zle swiadczy o Tobie tylko fakt ,ze przejmujesz sie co mowia inni ,miej ich w doopie i szukaj swojego szczescia ,nic nikomu do tego ;)