Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy błagam!!!!

Polecane posty

Gość gość

Jak przeprosić faceta pomóżcie! !! Nie wiem co robić. Właśnie byliśmy na lodowisku, ja go namawialam na to i wyszło beznadziejne. Szle mi szła jazda wiec się wkurzalam i byłam niemiła. On się w końcu też wkurzył i wyszedł. Teraz nie chce gadać. Wiem ze problem z d**y i wgl ale jak mi coś nie wychodzi to mnie k***ica bierze. Dajcie jakieś rady

Gość gość
Aa i powiedział ze ma w d***e takie wyjścia ze mną bo chciał żeby mi było miło a ja zepsułam to. I ma rację żałuję.

Gość gość
no cóz jesteś idiotką, ale nie martw się i dla idiotki dobre rady się znajdą 1. nie w******j się już nigdy, ogólnie rzecz biorąc nie poddawaj negatywnym emocjom. 2. poczekaj kilka dni i zadzwoń, przeproś i poproś o spotkanie, możecie też pójść do restauracji, faceci lubia jeść, więc przez żołądek do serca :-) 3. seksu mu nie proponuj, chociaż możesz pokusić ;-)

Gość gość
Jesteśmy razem teraz on coś naprawia a ja już nie mogę. Może zrobię jakaś kolacje albo co nie wiem. Wiem jestem idiotka

Gość gość
A na sek nie pójdzie jak jest zły to nie interesuje go za bardzo

Gość gość
Juz pogodzenia. Ale podczas kłótni wyszły sprawy inne i wygarnelam wszystko. On też bez winy nie jest.

Gość gość
Kobieto,opanuj się,tzn.popracuj nad swoim zachowaniem.