Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Parka 27

Para pozna parę

Polecane posty

Gość Parka 27

Jesteśmy młodym zadbanym małżeństwem ok 27l i czasami nachodzą nas fantazje aby spróbować tego z inną parą, nieraz byliśmy bliscy zainicjowania takiego spotkania ale zawsze pojawiał się pewien lęk i sobie odpuszczaliśmy. Też nie chcemy aby od razu się coś działo, fajnie by było się wpierw dobrze poznać i zaprzyjaźnić a potem jak wszystko wyjdzie ok to stopniowo poznawać się coraz lepiej. Ma ktoś już takie doświadczenie ?

Gość gość
Wejdżcie na Zbiornik i poszukajcie parkę. Ja bym żony nie oddał facetowi ale innej kobiecie to tak. Zresztą nie mam żony nikogo.

Gość gość
Moja znajoma ma swingersów w rodzinie ale oni mają swoją stałą parkę i tak jest podobno najlepiej.

Gość gość
Nam pomogła porada jednej z osób przełamać pierwsze lody z oswojeniem się podczas intymnej sytuacji obecność męża przy badaniu ginekologicznym u faceta ginekologa wiedziałam że mogę mieć męża obecnego.Ginekolog chciał wyprosić byłam stanowcza powołała się na prawo pacjenta i stwierdził że mogę mieć męża przy badaniu. Po tym badaniu minęło kilka miesięcy gdy również znaleźliśmy stałą parę do wspólnego seksu oczywiście w jednym pokoju by wzajemnie się podniecać i ekscytować.

Gość Parka 27
a czy dalej utrzymujecie kontakt z tamtą parą ? Czy jest to znajomość na jeden raz ? Pytamy bo zastanawiamy się jak to jest już po.