Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

taxi Katowice polecane?

Polecane posty

Gość gość

Jakie polecicie taxi w Katowicach? bo raz niezbyt rozsądnie wsiadłam w pierwsze, lepsze pod dworcem i skończyło się płaczem przy płaceniu rachunku :( więc wolałabym teraz zadzwonić pod jakiś sprawdzonym numer

Gość gość
taxirobert jest ok 1,5 za kilometr to nie dużo moim zdaniem a zawsze szybko podjeżdżają więc jak dotąd się nie zawiodłam

Gość gość
Proszę ten kierunek - https://itaxi.pl/w-calej-polsce/taxi-katowice/ Katowice mają sporo taksówek, ale moim zdaniem najlepiej wsiadać do takich aut, które znacie. I ja tak robię, zawsze ta sama korporacja, gdzie mam pewność cen. Mało kto wie, że korporacje mają też stawki o których średnio informują np. stawki postojowe.

Gość gość
My od bardzo dawna z iTaxi i wszystko jest w najlepszym porządku. Z mojego doświadczenia - zdecydowanie polecam. Porządne auta, zawsze na czas, normalne stawki, częste promocje. Fajni kierowcy. Ja ich polecam, nie ma żadnych problemów.

Gość vibovicik

Zależy w jakim celu korzysta sie z taksówki. Ja mam firmę, więc sam jeżdżę po Katowicach 2-3 razy dziennie, a do tego moi pracownicy. Trochę tych przejazdów jest, więc używam do podróżowania free now. Głównie przez wygodną aplikację i przez to, że jeżdżą tu nowe auta.

Gość limko

O! To chyba tez będzie dla mnie dobry pomysł, bo ostatnio zatrudniłem trzech nowych pracowników, więc w sumie mam już siedmioosobową ekipę i każdy prackycznie codziennie musi wybrać sie do klienta. Myślę, że free now pomoże mi choćby z fakturowaniem tych podróży.