Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kr3992ii1ii

Dlaczego istnieją rodzice tak głupi że mają jedno dziecko?

Polecane posty

Gość Kr3992ii1ii

To kretynizm, egoizm i wygodnictwo. To się powinno tępić.

Gość gość
Albo conajmniej dwójkę albo wcale.

Gość gość
Kurwa! A kto im zapewni jako taka przyszlosc i wyksztalcenie? Cymbale! Trzeba miec niezle naj****e we lbach zeby narobic dzieci i latac po mopsach po pomoc!

Gość antysystemowy
To tęp. Wychowuję moje dziecko na wroga państwa i urzędów. Jak chcecie mieć więcej wrogów, to OK, mogę zrobić.

Gość gość
Nie do końca się zgadzam.Oczywiście wg.mnie to indywidualna decyzja kto ile chce mieć dzieci. Ale kiedyś dzieci było w rodzinach o wiele więcej i nikt nie rozdzierał szat.Dzisiaj jak ktoś ma więcej jak dwójkę to dzieciorób.Ludzie,przeciez dzisiaj ten świat stoi na głowie i jest to wina konsumpcyjnego stylu zycia,wygodnictwa,pustactwa,ect.Rozsądnie myślący człowiek dobrze wie ze jeśli ktoś ma więcej dzieci to wcale nie musi to być patologia.

Gość gość
Tępić to się powinno patologię żyjącą z Mopsu i płodzącą dzieci bez opamiętania. Moje dziecko będzie kiedyś pracować na zasiłki dla dzieci tych nierobów.

Gość gość
matki to najgorszy rodzaj faszyzmu

Gość gość
Kr nie powinnaś nigdy rodzić bo jesteś patologiczną suczą

Gość gość
Jak Cię stać to rób dzieci. Zajmijcie sie sobą a nie interesujecie sie wszyscy kto ma ile dzieci. Większość ludzi decyduje sie na jedno góra dwójkę z przyczyn ekonomicznych. Nie wspominając o tym, że kobietom po urlopach ciężko wrócić do pracy bo nie ma miejsc w żłobkach czy przedszkolach państwowych a na prywatne ich nie stać. Taki klimat yolo ☺

Gość gość
Pragne dwojki dzieci, bardzo. Mam jedno ale drugiego to chyba nigdy nie bedzie, bo na jedno nas stac a na drugie to ni e bede po mopsie latac tak jak ktos to wyzej napisal.:)

Gość gość
Całkowicie się z tym zgadzam! Jedno dziecko to mają nieroby. Do tego wcale nie trzeba mieć mnóstwo kasy żeby wychować kilkoro dzieci ponieważ tak to mówią tylko te nieroby które muszą mieć wszystko najlepsze domy samochody wakacje za granicą i dzieci do prywatnych szkół a jak ktoś nie ma na to wszystko to patologia. Tacy ludzie kretyni i lepiej nie wdawać się z takimi w dyskusję.

Gość gość
Temat provo dla znudzonych

Gość gość
Nie,będziemy się zadowalac byle goownem :D bo jak hrabina cale życie nogi nie postawiła dalej niż za swoją wieś to myśli,że każdy będzie żył jak ona. Ja wiem jak żyją ludzie zarabiający najniższa i mająca kilkoro dzieci. Jak dziady. Na wszystko brakuje,ciągły stres i nerwy,bo nie ma co do gara włożyć. Ja myślałam,że rodzice chcą zapewnić lepszy byt swoim dzieciom niż sami mieli,a tu widzę,że jest na odwrót. Z waszych dzieci wyrośnie kolejne pokolenie zmęczonych życiem ludzi. Dziecko to radość i trzeba pomóc mu wejść w życie spełnionym i z poczuciem własnej wartości. Powinno być człowiekiem obytym w świecie,a nie następnym rozplodowym kretynem i powielać błędy rodziców. Ja znam takie matki jak wy,szkoda dzieciom dac na loda 2zł,bo kasy wiecznie mało,a pracą się nie schanbia,bo koorfa dzieci małej w domu,i tak od kilkunastu lat. Patologia!!!!

Gość gość
zgadzam się, większość ludzi którzy ma kilkoro dzieci żyją jak dziady i dalej się rozmnażają za 500+

Gość gośćchvjbn
A My myslelismy, ze jestemy madrzy bo nie skazujemy kolejnego dziecka na biede... Przy dwojce bylaby juz bieda. Teraz zyjemy calkiem spoko. Cora idzie do pierwszej klasy, jak liczylam wyprawka bez ciuchow to conajmniej 650zl! A dwoje daloby 1300zl, jeszcze dolicz idiotko/idioto oplaty, jedzenie, paliwo, ubezpieczenie w szkole, skladki na rade rodzicow, ciuchy itp. Chocbym nie wiem co robila to tyle nie zarobie!!! Jak Cie stac to sobie pyknij jeszcze kilkoro dzieciakow, od mojej rodziny sie odp#ier#dol!!! Jedynaki sa tak samo szczesliwe jak Ci co maja rodzenstwo. Ja mam czworo rodzenstwa i co z tego?! Myslisz, ze mi w zyciu lepiej bo mam do kogo sie odezwac?! A gowno prawda! Kazdy zyje swoim zyciem! Mi sie az czasami wydaje, ze wiecej niz jedno robia wygodniccy wlasnie! Bo pierwsze dziecko wychowuja rodzice, kolejne dzieci wychowuje sie tylko 2-3r.z pozniej juz strsze rodzenstwo sie nimi zajmuje. A pozniej strugaja meczennikow bo im tak zle, bo dwoje, bo tamto i sramto. Trzeba bylo nie robic. Jest multum sposobow na antykoncepcje. Mam jedna. Wiecej niechce! I nic mnie nie przekona!

Gość gość
Ja nie mam dzieci, bo boje sie porodu I chyba Juz Tak zostanie. Predzej chyba zaadoptuje. Jest we mnie tyle milosci, a sierocince pelne. Dzieci to super sprawa, ale ciaze I porod to cos obrzydliwego!!!