Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż jest Algierczykiem i.....

Polecane posty

Gość gość
Jak ktoś pracuje na zmywaku w Londynie lub w Brukseli sprząta, to po prostu zazdrości, że są Polacy robiący za granicą kariery w różnych dziedzinach.A przecież są dyrektorami, prezesami dużych firm, wykładowcami, lekarzami, bankowcami, informatykami.Nie wszyscy żyją w gettach.

Gość gość
Gościu 9.46. Tam u ciebie w Pekinie naprawdę jedzą psy? Sąsiadka ma z 15 kundli,non stop szczekają.Może eksport do Chin i wspólny interes?

Gość gość
To ja, autorka. Ale ja nie żyję w getcie!. Jesteśmy normalną rodziną. Ja wyemigrowałam tutaj z mamą,ktora wróciła potem do Polski. Miałam 14 lat. Jestem pielęgniarką, znam język, nie bierzemy zasiłków. Mąż pracuje w laboratorium,jest analitykiem medycznym. Nie mamy wrogów, nie palimy, praktycznie nie pijemy ( mąż nie pije wcale, ja od czasu do czasu małe piwko jak gdzieś wyjde). Nie zazdroszczę nikomu,bo mam wszystko, czego potrzebuje. A jeśli ktoś ma więcej, doszedł do tego sam,to podziwiam. Ja osiągnęłam tyle, ile potrafiłam.

Gość gość
Mój tato został w Polsce, bo miał tu dobrą pracę,ale mama zabrala mnie do siebie, bo głupi wiek i bała się,że tato sobie nie poradzi. Też nie akceptowala mojego mężą, ale już sie z tym pogodziła.

Gość gość
a jak rodzina męża Cię przyjęła?

Gość gość
Dlaczego nikt nie napisze tej dziewczynie, że w Polsce patrzą na nią jak na zdrajczynię.Związek białej z kolorowym to zdrada. Analityk w laboratorium czyli potencjalny specjalista od produkcji bomb dla terrorystów.

Gość baba zee wsii
tak traktujmy innych,jak sami byśmy chcieli być traktowani,psioczymy że Anglicy mają nas dość? że ohoho bez Polaków Anglia utonie? dziewczyna nie wymaga żeby piali z zachwytu ,jak ktoś się wyraził,ale żeby traktowali jej męża normalnie jeżeli są ciekawi niech wyjdą i powiedzą: chcieliśmy poznać twojego męża jak mu się podoba w Polsce?itd może też autorko sama wyjdź do ludzi ciekawość rzecz ludzka,oby tylko nie wyzywali i nie ubliżali

Gość gość
Tutaj autorka, mojego Makumbę wyrzucono z pracy, co za janusze! A on bidny kózkę sobie dymał na zapleczu, czy to coś złego? :(

Gość gość
Kretynko... Nazywasz ludzi januszami to oni nazywają twoja rodzinę brudasami. Wymagasz kultury bądź kulturalną. Swoją drogą, gratuluję męża brudasa. Wstyd na całym świecie za takie polki jak ty. Dzięki właśnie takim legendy już krążą o polskim k*******e z czarnuchami i wszelkiej maści brudasami. Te akty ostatnie, tzn dobieranie się i próby gwałtów też się z powietrza nie wzięły. Brudasy nasluchaly się jakie to białe są łatwe i chętnie dają i proszę co się dzieje. Dzięki takim jak ty między innymi.

Gość gość
post z 12;39 - sto procent racji!

Gość gość
Wiem, że racji. Owszem, jestem rasistka. I wiecie co? Jestem z tego dumna. Bo dzięki waszej wielkiej tolerancji na wszelkich brudasow Europa, z białego cywilizowanego kontynentu zamienia się w dzicz, a wy dalej się usmiechacie. A będzie coraz gorzej.

Gość gość
Ja obrażam ludzi? Ja zwyczajnie napisałam,że to jest śmieszne, iż żony pijanych, oszczanych, brudnych i śmierdzących na kolometr facetów,spędzających czas w wielskim ośrodku sportu i rekreacji (przystanku autobusowym), ew. pod sklepem,nazywają mojego męża brudasem a mnie kurwą. Bo sorry, to nie ja jestem desperatką,bo za żadne pieniądze i pod żadną groźbą,nie wyszłabym za menela bez perspektyw.

Gość gość
Ale twój brudas jest brudasem, a ty jesteś koorwą :)

Gość gość
Ale twój brudas jest brudasem, a ty jesteś koorwą usmiech.gif idź ustaw się w kolejce po bony z mopsu i morda w kubel,bo Wiesiek przyjdzie pijany z roboty i na rajstopy nie da. a ty autorko....nie wiem po co dodalas tu wpis,skoro tu w większości siedzi patologia socjalna

Gość gość
Ocho następna kochanica jakiegoś machometa zaczyna jazgot.

Gość gość
Nikt nie mówi o menelach, bo tacy są wszędzie. Przejdź się po przedmieściach Paryża, tam dla odmiany pełno menelstwa muzułmańskiego, pijanego i naćpanego haszem, mimo że Prorok zabrania używek. Jeśli znasz francuski czy arabski to zrozumiesz jednoznaczność ich zaczepek i nasłuchasz się gwizdów. Dla białej kobiety tylko biały mężczyzna. Przecież byli . Lecz poszłaś na łatwiznę. Można było białego poznać?Można! Tylko trzeba chcieć! A dla jego rodziny też nie jesteś wymarzoną synową! To pewnik!

Gość gość
Autorko musisz mieć na uwadze, że zwłaszcza teraz jak media szpikują ludzi islamizacją, tym bardziej będą wyzywać i mowić źle o muzułmanach. Więc nie dziw się, że przyjeżdżasz do małej mieściny i oczekujesz by sąsiedzi szczerzyli zęby do Twojego męża, tak jest było i będzie. Starsi ludzie tak mają, różne stereotypy i uprzedzenia, dlatego wrzucają wszystkich do jednego wora. Fakt, jest to złe, bo przecież są hindusi czy muzułmanie mieszkający w Polsce x lat, ale niestety teraz jest na to nagonka i nic z tym nie zrobisz. Jest Ci dobrze z mężem, super ale nie oczekuj od niektórych Polaków by byli mili. Niektórzy mają swoje twarde zdanie na pewne tematy i tego nie zmienisz, z resztą na twoim miejscu po prostu bym to ignorowała, po co się stresować?

Gość gość
Media akurat pokazują prawdę, a nawet wiele ukrywają. Nie dziw się kolezanko że nikt nie sypie kwiatów pod nogi twojemu islamiscie. Można rzec nie oceniaj wszystkich jedna miarą. Ok, można było, lecz już nie teraz i nie w tych czasach. Dali za dużo przykładów zezwierzacenia i agresji w ostatnich latach. Zobacz co się stało z Francja, Niemcami, kraje skandynawskie też powoli upadają. Kiedyś to były normalne, bezpieczne, cywilizowane kraje! Poogladaj dokumenty co zrobili z uk, jak się zachowują twoje Romea w brazie. To samo dotyczy wszystkich emigrantów z Afryki. Żyje ponad 10 lat na obczyźnie (różne kraje, taka praca) i uwierz, może 10% czarnuchow nadaje się do życia w cywilizacji. Nikt kto nigdy nie mieszkał poza Polską tego nie zrozumie. Kiedyś też byłam zagorzala przeciwnika dzielenia ludzi pod względem rasy czy wyznania. Teraz już nie. Za dużo widziałam i za dużo się ostatnio wydarzyło. Koniec. Ich powinno się zamknąć w gettach i tam uczyć normalnej egzystencji, dopiero wtedy nielicznych wypuszczać. Świat upada przez brudasow. Kto tego nie rozumie najwidoczniej jest debilem, a kto jeszcze rozkłada nogi przed tymi zwierzętami powinien być zamknięty razem z nimi.

Gość gość
Gość 16.19 100% racji.Dobrze zapisane .

Gość fazzia
ja jestem od 10 lat zona egipcjanina, mamy dzieci i mam wy...b na to co ktos o mnie mowi. Mieszkam w Niemczech, pracuje, moj maz, prowadzimy spokojne zycie...ale jak przyjade do Polski do mojego malego miasta, to sensacja....ale nie ze wzgledu na mojego meza, jako samego, ale ze wzgledu na to, ze my jeszcze razem jestesmy tak dlugo i jestesmy szczesliwi...nie ma co walczyc o akcenptacje ludzi, to tak jak by powiedziec zonie janusza pijaka...rozwiedz sie, ona i tak tego nigdy nie zrobi, nawet gdyby januszek ja bil....tak ludzie nigdy nie zaakceptuja zwiazku Polka-Arab..

Gość gość
Autorka napisala "zony pijanych Janusz ow" wiec podsumowala nie caly nar od tylko tych konkretnych wysmiewaczy, ktorzy chleją i sami nic soba nie reprezentują. W kazdym narodzie sa zli i dobrzy ludzie. Co z tego,ze mieszkam w Polsce,kiedy po zmroku boję sie chodzic po miescie,a kogo sie boję? - wlasnie naszych kochanych rodakow.. Wszyscy Polacy idealni? Ilu pije, leje zony, kradnie itp. A co do brudasow to zupelnie nie trafione, bo akurat Arabowie musza sie obmywac kilka razy dziennie - religia nakazuje. Czemu sie czepiac kobiety, skoro zyje z mezem spokojnie,normalnie, nikomu nie przeszkadza. I kto tu jest agresywny?

Gość gość
Niestety, może teraz żyje spokojnie, lecz wcześniej czy później tego pożałuje.Nigdy już nie będzie Polką i nigdy nie będzie Arabką.Córka w wieku 14 lat będzie już żoną jakiegoś Araba a syn terrorystą.Obecna niechęć do kolorowych przerodzi się za kilka lat w otwartą wojnę rasową w Europie a wtedy będzie wrogiem dla jednych i drugich.

Gość gość
Ja jestem pół Afganką, moja mama jest Polką tata Afgańczykiem są ze sobą 34 lata. Wiem, że zaraz rozpęta się g****o burza jakim śmieciem jestem i kim jest moja mama i mój tata i że to tylko wyjątek, a właściwie mój tato na pewno konstruuje bombę ale tak wam tylko chciałam o sobie powiedzieć, że można inaczej i o ile nagłaśnia się te przypadki nieszczęśliwych małżeństw mieszanych o tyle w ogóle nie mówi się o tych szczęśliwych, których też jest mnóstwo. Poza tym jakoś chyba wam umyka, że małżeństwa z Polakami też bywają tragiczne no ale jak swój leje to mniej boli :P Normalni ludzie chcą normalnie żyć. To prawda, że teraz wycieńczonej biedocie w Afganistanie łatwo prać mózgi ale zobaczcie sobie jak wyglądał Afganistan sprzed rządów Talibów. Po prostu normalny naród został uciśnięty przez rządzących jak się często dzieje na świecie. Mama taty pochodzi w ogóle z Iranu i dobrze wspomina polskich uchodźców z czasów drugiej wojny, bo gościła u siebie żonę polskiego oficera z trojgiem dzieci przez 4 lata. Nigdy nie miała problemu z akceptacją synowej Polki, natomiast dziadek to już w ogóle ją uwielbiał, bo mieli wspólny zawód i milion tematów zawsze. Tylko o takich historiach się nie opowiada, bo to się nie sprzeda w dennych programach typu talk-show czy gazecidłach typu Tina i Naj. Macie tu kilka fotek z Afganistanu http://pokazywarka.pl/citqjq/ i co to też byli porąbani terroryści, brudasy i dzicz? Po prostu dostali się w reżim, na który nie mieli wpływu tak jak Polska dostała się po drugiej wojnie pod Stalina. Mieli nasi dziadkowie wpływ na to? czy musieli się dostosować? i owszem wykształciło się pokolenie aparatczyków władzy (tak jak dziś w Afganistanie) ale też masa ludzi potrafiła myśleć normalnie. Różni się to tylko tym, że Stalin narzucił Polakom co innego, a Talibowie Afgańczykom co innego ale efekt jest jeden - zniewolenie i upodlenie narodu.

Gość gość
Wojna wojną, ucisnienie ucisnieniem tylko ze jak Polacy uciekali podczas wojny to uciekali żeby ocalić życie i naprawdę szukając schronienia. Piszesz o cywilach mieszana panno nade mną jak sądzę? Bo jeżeli porównujemy już polskich uchodźców z czasów naszej wojny do twojego zwierzynca, to chyba nie zauważyłaś, że my nie emigrowalismy budząc postrach, agresję, gwalcac i molestujac kobiety, nie zachowywalismy się jak zwierzęta. Co więcej nie wykrzykiwalismy na ulicach innych krajów że teraz to nasze państwo i macie żyć wg naszych zasad i religii, tak jak robią to twoje małpy. W pl jeszcze do tego nie doszło ale w innych krajach to na porządku dziennym. Twoi biedni emigranci to banda roslych mężczyzn z cwanym usmieszkiem na ryju i rozczeniowym podejściem. Banda obrzydliwych zboczencow i degeneratow zachowujacych się bez pokory. Nie waz się porównywać tego bydła do naszych polskich emigrantów wojennych bezmozgu, bo nasza emigrację tworzyły głównie kobiety dzieci i polska inteligencja a nie faceci w sile wieku. Faceci zostawili walczyć za kraj a nie emigrowali molestowac kobiety i wyciągając łapy po zasiłki. Już w poprzednim wieku naród polski był bardziej cywilizowany niż twoje talibusy wielce ucisnione i pod presją. Jakoś na ich cwanych ryjach nie widać żeby byli aż tacy biedni i pokrzywdzeni. Następnym razem najpierw przemys później pisz,bo nie powinnaś nawet próbować robić takich porównań niedouczona BRUDASKO.

Gość gość
Polscy uchodzcy z pokorą czekali na koniec wojny marzac o powrocie do ojczyzny. Ci, którzy nie mogli, zostali na obczyźnie dostosowując się do danego kraju. Jakim cudem porownujesz to do tej patologii która teraz zalewa Europe dziewczyno? Widać że jesteś zmieszana z jakimś ciapolem, bo tylko to tłumaczy twoje ograniczenie umysłowe.

Gość gość
Gościu z 9.43. Fajną, łzawą bajeczkę nam zaaplikowałaś. Niestety fałszywą .Powiedz, gdzie mieszkacie a pojadę i zweryfikuję, bo znam sporo ludzi z krajów arabskich mieszkających w Polsce i jakoś nie słyszałam o Afgańczyku od 30 lat mieszkającym w naszym kraju. Jestem jedną z nielicznych kobiet , które były na misjach w Iraku i w Afganistanie.To , co jest przekazem medialnym jest zafałszowanym obrazem na potrzeby światowych agencji TV. Rzeczywistość jest przerażająca.Przy wszystkich okropieństwach wojny obraz kobiet na prowincji i ich tam życia, to według europejskich standardów makabra.Zresztą byłam światkiem i poznałam przypadki bestialskich zachowań również wśród tamtejszej inteligencji, często po studiach w Europie czy USA. Przede wszystkim umieją perfekcyjnie kłamać .Ich życie w rodzinach i klanach to temat niedostępny dla obcych. Na zewnątrz sprzedają historyjki w zależności od potrzeb. Chroniliśmy jak mogliśmy dziesiątki zdesperowanych,zniewolonych, maltretowanych i poniżanych kobiet.Lekarz wydający swoją 14 letnią córkę za 50 latka, swojego znajomego, gdzie miała być 3 żoną, nie myślał o dziecku ,tylko o znakomitym interesie jaki zrobił i co dzięki temu małżeństwu może zyskać materialnie i towarzysko. Dzieci sprzedawane za kilka kóz czy baranów to żaden wyjątek. Szkolone w celu rozminowania pola i pozyskania materiałów wybuchowych to normalność . Bracia zabijający siostrę, bo przyszła w okolice bazy i zamieniła kilka słów z obcymi żołnierzami stawiani byli za wzór i chwaleni przez mułłę. Przewodnik , który pokazał skrót przez góry, związany i rozszarpany przez przywiązanie do dwóch terenówek. Faszerowanie opium kilkunastoletnich chłopców przed misjami samobójczymi czy innymi atakami to codzienność. Takich przykładów są setki. Nie mówcie więc o normalnym życiu z kimś z takiego kręgu kulturowego.Wcześniej czy później dochodzi do konfliktów a wtedy to mężczyzna ma rację i ostatnie słowo. Innej opcji nie ma. Miesiąc, rok czy 20 lat w takich związkach może wszystko układać się ok i w pewnym momencie kobieta staje na z góry przegranej pozycji i po prostu nie ma nic do gadania. Jest tylko kobietą.

Gość gość
Gościu z 9.43. Fajną, łzawą bajeczkę nam zaaplikowałaś. Niestety fałszywą .Powiedz, gdzie mieszkacie a pojadę i zweryfikuję, bo znam sporo ludzi z krajów arabskich mieszkających w Polsce i jakoś nie słyszałam o Afgańczyku od 30 lat mieszkającym w naszym kraju. Jestem jedną z nielicznych kobiet , które były na misjach w Iraku i w Afganistanie.To , co jest przekazem medialnym jest zafałszowanym obrazem na potrzeby światowych agencji TV. Rzeczywistość jest przerażająca.Przy wszystkich okropieństwach wojny obraz kobiet na prowincji i ich tam życia, to według europejskich standardów makabra.Zresztą byłam światkiem i poznałam przypadki bestialskich zachowań również wśród tamtejszej inteligencji, często po studiach w Europie czy USA. Przede wszystkim umieją perfekcyjnie kłamać .Ich życie w rodzinach i klanach to temat niedostępny dla obcych. Na zewnątrz sprzedają historyjki w zależności od potrzeb. Chroniliśmy jak mogliśmy dziesiątki zdesperowanych,zniewolonych, maltretowanych i poniżanych kobiet.Lekarz wydający swoją 14 letnią córkę za 50 latka, swojego znajomego, gdzie miała być 3 żoną, nie myślał o dziecku ,tylko o znakomitym interesie jaki zrobił i co dzięki temu małżeństwu może zyskać materialnie i towarzysko. Dzieci sprzedawane za kilka kóz czy baranów to żaden wyjątek. Szkolone w celu rozminowania pola i pozyskania materiałów wybuchowych to normalność . Bracia zabijający siostrę, bo przyszła w okolice bazy i zamieniła kilka słów z obcymi żołnierzami stawiani byli za wzór i chwaleni przez mułłę. Przewodnik , który pokazał skrót przez góry, związany i rozszarpany przez przywiązanie do dwóch terenówek. Faszerowanie opium kilkunastoletnich chłopców przed misjami samobójczymi czy innymi atakami to codzienność. Takich przykładów są setki. Nie mówcie więc o normalnym życiu z kimś z takiego kręgu kulturowego.Wcześniej czy później dochodzi do konfliktów a wtedy to mężczyzna ma rację i ostatnie słowo. Innej opcji nie ma. Miesiąc, rok

Gość gość
I właśnie dlatego te chore ludzkie odpady powinny mieć absolutny zakaz przekraczania granic a co najważniejsze emigracji do krajów, które są lata świetlne bardziej ucywilizowane. Ja nigdy nie zrozumiem jak można było dopuścić do takiego upadku kontynentu. Myślę że tylko wojna jest w stanie to zatrzymać i to właśnie te p********e brudasy do tego doprowadziły.

Gość gość
do gość dziękuję za wpis i zdjęcia(apropos,są to zdjęcia z Afganistanu tylko,czy też z Iranu?) jesteś mądrą,szlachetną osobą i serce rośnie że są wciąż i myślę że zawsze będą tacy ludzie jak Ty,myślący i wrażliwi a nie plujący jadem i nienawiścią do drugiego człowieka a na te hejterskie,obrzydliwe wpisy nie zwracaj uwagi,trollownia i zaścianek,nie widzą niczego poza czubkiem własnego nosa i nie mają żadnych rozrywek poza zakupami w lumpach i biedrze oraz wylewaniem pomyj na każdego ,kto wg ich ograniczonego światopoglądu jest "nie-polski"