Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż jest Algierczykiem i.....

Polecane posty

Gość gość
Nie mylisz się. Tutaj nie chodzi o to czy ktoś jest polski czy niepolski. Tutaj chodzi o to czy ktoś jest człowiekiem czy zwierzęciem bez obycia. Skoro tego nie kumasz pojedz sobie do jednego ze swoich ukochanych krajów machometa. Ciekawe jak szybko wrócisz z podkulonym ogonem. My jesteśmy zascianek haha. Kobieta powyżej jasno ci opisała co się tam dzieje, zresztą jakbyś miała więcej szarych komórek to byś sama poogladala materiały na temat. Skoro nie starczy Ci to co teraz non stop relacjonuje tv i co się dzieje e Europie, to zakładaj burke i dymaj do swoich ulubieńców. Już oni sami ci wybija z głowy twoje pokojowe zapędy hehe.

Gość gość
Pamiętam jak poznałam mojego przyszłego męża. Mieszkał już wówczas w Anglii, ja w Polsce. Cudowny i ułożony facet. Miałam do niego jechać na stałe i podczas jakiejś rozmowy nazwał arabów dziczą zwierzęcą. Ja w szoku, normalnie mnie zamurowało. Człowiek na poziomie i takie słowa. On spytał więc pytam czy jest rasistą, a on odpowiada, że po tym co widział na wyspach taki się stał i sama zobaczę. Wyjechaliśmy. Tydzień po tygodniu wyrabiałam sobie opinie na temat tych ludzi i w niedługim czasie zaczęłam mieć zdanie takie jak on. Ja, wcześniej osoba 100% tolerancyjna. Ci co nie mieli nigdy z nimi kontaktu nawet nie powinni się w tym temacie wypowiadać. To dzikusy, które nie nadają się do życia w europie. Teraz już za późno bo mnożą się jak króliki, ale trzeba postawić tamę uchodźcom, bo naprawdę zmierza to wszystko ku katastrofie. Ja sama po kilku tygodniach w Anglii zażądałam od niego byśmy się wyprowadzili w zupełnie inne białe okolice, bo miałam dość natykania się na tę dzicz.

Gość gość
12.44 też miałam podobnie. Żyjąc w pl byłam zawsze tolerancyjna, wręcz tepilam rasizm. Nikt kto nie miał bezpośrednio styczności z tym odpadem ludzkim ( nie liczę ich białych naloznic, bo wiadomo że nie są obiektywne) nie powinien zsbierac głosu w sprawie. Zresztą nie rozumiem jak ludzie którzy jeszcze ich bronią mogą być aż tak durni, przecież wystarczy zobaczyć co się dzieje. Po atakach w Paryżu trzeba jeszcze cokolwiek dodawać? Ostatnio słuchałam relacji polki, uczestniczki wydarzeń w kolonii. Krew mnie zalewala z każdym jej słowem. Jakim prawem te zwierzęta dotykaly, molestowaly, wyzywaly europejki? W centrum miasta, publicznie! Czy wy już do końca jesteście nienormalne? Zdjęcia Afganistanu wsadz sobie głęboko w dupsko dziewczyno, ten kraj powinno się zrownac z ziemią razem z tym barachlem które tam żyje. Tutaj entuzjastycznie wypowiadają się zakompleksione ciapackie dupodaje, bo żadna szanujaca się europejka nie będzie popierala tego g****a. W uk na ulicach czasem organizowane są marsze z krzyzami. Pooglądać jedna z drugą swoich adonisow, jak piana im z pyska leci, jak są agresywni, jak wykrzykuja że to oni rządzą w Europie. Jeszcze trochę i sami będziecie to mieli na ulicy, chociaż polska nie jest dla nich żadna atrakcją, tam się nie nachapia kasy. Gnebia europejki za strój, robią nagonki na bezbronnych. ZABIJAJĄ NIEWINNYCH LUDZI. Dla mnie na dzień dzisiejszy żaden beżowy ani czarny już nie zasługuje na miano człowieka. Laska porownujaca polskich emigrantów wojennych do islamistow powinna dostać w twarz.

Gość gość
gość dziś dobry wpis. Dodam,ze wsrod wielu ludzi na swiecie dotad panuje przekonanie, ze Polska to bardzo biedny dziki kraj, pytaja, czy Polacy wiedza co to odkurzacz, czy sa u nas telewizory - itd . Miło? Rzeczywiscie za komuny , za wplywóz ZSRR Polska na tle zachodu wygladala bardzo szaro i biednie. Dzis zmieniaja zdanie ci , ktorzy tu przyjezdzaja i widza na wlasne oczy, ale ilu ich jest? U nas kazdy sie wzdryga na hasło Rumun. Po pierwsze zebracy na ulicach to Cyganie, choc z Rumunii, po drugie - Rumunia bardzo zbiedniala pod rzadami rezimy Caucescu, było tam wtedy faktycznie strasznie. Czy przez to mamy uwazac, ze to dziki narod brudasow? teraz Rumunia bardzo sie zmienila, na korzysc, wiecie, jak piekne sa rumunskie ciuchy , znane na swiecie, maja bdb wzornictwo.Przed wojna byl to piekny kraj , duzo inteligencji - no i bardzo pomagali w czasie wojny Polkakom, wstyd o tym nie widzic. Widzialam zdjecia Afganistanu sprzed wojny- znajoma spedzila tam dzieciństwo z rodzicami, ktorzy pracowali jako architekci - to był piekny kraj. Rozne sa historie narodów, bazowanie na stereotypach jest bezsensowne.

Gość 9 43
Dziewczyny ja nie porównuję żadnych uchodźców więc darujcie sobie te wojenne historie, bo ja je doskonale znam! Chodziło mi tylko żeby przybliżyć wam relacje jak została moja mama przyjęta przez teściów, a wy wyłapujecie nie ten kontekst i zaczynacie szarpaninę. Nie wiem co nazywasz "moim zwierzyńcem" ale po tych słowach jesteś dla mnie zwykłą chamką i prostaczką. Ja nawet w Afganistanie nie mieszkam, a byłam tam raptem 2 razy więc może ty sobie swój zwierzyniec we łbie ogarnij. Darujcie sobie to domorosłe uświadamianie na temat ojczyzny mojego taty wiem, że w Afganistanie nie jest raj, bo wytępiono większość normalnych ludzi, a następne pokolenia tresuje sie na bestie WIEM TO! ale to nie znaczy, że nie ma tam normalnych ludzi. Mój dziadek ubarł w talibskim więzieniu i co to też był dzikus, gnój i debil? Odnoszę wrażenie, że chcecie mi dowalić za te tabuny udawanych uchodźców, z którymi nie mam nawet nic wspólnego no ale ujawniłam się więc sobie używacie, a chodziło mi jedynie o to że moi rodzice są szczęśliwi tylko takie historie się nie sprzedają i nie róbcie ze mnie orędowniczki uchodźców, bo ja ich tak samo nie chcę i widzę co się dzieje. NIe o tym pisałam. Znalazłyście sobie zły cel do umoralniania i tych tanich wrzasków oraz obelg. Ja pisałam o czymś innym ale widocznie niektórzy mają problemy z czytaniem ze zrozumieniem.

Gość gość
"Laska porownujaca polskich emigrantów wojennych do islamistow powinna dostać w twarz" xxx robisz jatkę o nic ona opisała tylko relację między teściową a synową i jedynie wtrąciła, że ta tesciowa znała już Polaków właśnie z czasów wojny więc synowa nie była taka całkiem jej nieznana. przynajmniej ja tak zrozumiałam nigdzie nikt nie został porównany. nakręciłaś się jak nienormalna

Gość gość
Tez mi cud że twoja matka nie budziła negatywnych uczuć jako emigrantka wojenna . Biedna afganka też byłaby inaczej postrzegana niż banda dorosłych napalencow którzy to biedni musieli ratować życie a w międzyczasie robią syf w Europie. Nie rozumiem porównania.

Gość 9 43
1. moja mama nie była wojenną emigrantką :o 2. NIE PORÓWNUJĘ UCHODŹCÓW, nigdzie ich do uja pana nie porównuję! 3. Wyraźnie napisałam co myślę o tych udawanych uchodźcach napływających dziś do Europy. 4. dalej nie umiesz czytać albo nie chcesz :o

Gość gość
Afganko daruj sobie dyskusje z zakutymi łbami :P normalni ludzie doskonale wiedzą co napisałaś że nie nakłaniasz do przyjmowania imigrantów, że masz do nich negatywny stosunek, że to co napisałaś o uchodźcach nie było żadnym porównaniem jednych do drugich ale wiesz tu jedna głupsza od drugiej to nie wiedzą co czytają :P W kazdym narodzie znajdzie się garstka normalnych ludzi i prawdziwa miłość. Polska też poje/bana do cna a jednak garstka normalnych też sie znajdzie :)

Gość gość
Oj jeszcze inaczej będziecie szczekaly jak muslimy zafunduja wam takie rozrywki jak w innych krajach europejskich. Narazie ogladacie to w tv, a mentalność ludzka jest taka, że póki coś kogoś nie dotyczy bezpośrednio to można sobie mieć to w tyłku. Mało kto rozumie, że skoro w najbliższych nam krajach dzieje się taka masakra to chwila moment i to samo będzie u nas. Ale co tam nie? Po co wybrać rząd który jasno krzyczy że nie dopuści do przekraczania dziczyzny przez polską granicę? Lepiej wyciągnąć lapsko bo kto inny obiecał 500 zł. Taki chuj jak dostaniecie ta kasę. Zrobią wam takie progi że gowno z tych pieniędzy dostaniecie a banda islamistow już niedługo i z wami zacznie robić co chce. Zero myślenia perspektywicznego, liczą się tu i teraz i aby jeszcze kasę dostać, bo przecież obiecali. Z takim myśleniem jeszcze chwila i będziecie smyrane po ciele przez spoconego brudasa i zamiast do kościoła do będziesz jedna z drugą do meczetu przymusowo na modły zapierniczac.

Gość gość
gość dziś ale kto będzie inaczej szczekał? chyba ty kto ich tu chce wpuścić nawet ta pół afganka ich tutaj nie chce i widzi, że źle się dzieje. grzmicie i pomstujecie jak potłuczone tłumacząc nam coś z czym wszystkie się akurat zgadzamy. dla takich idiotek jak wy nie ma już ratunku. was nie zabiją muslimy tylko wasza głupota :o

Gość gość
hahaha dokładnie :P

Gość gość
No no, nikt nie chce ale zapobiegać to już nie laska. Lepiej łapę po kasę wyciągać niż myśleć. Wy nigdy niczego nie chcecie, ale siedzicie na d****h w tym chorym kraju i tylko czekacie bezwolnie co się stanie. Za to jak ktoś wam naobiecuje głupot już wiecie co robić.

Gość gość
a kto napisał teraz coś o chceniu czy niechceniu kasy? Z kim ty piszesz teraz? z wyimaginowanym przyjacielem? lecz się szajbnięta kretynko :P

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem. Albo następna licząca na socjal albo dajesz jakiemuś pakolowi bo ja jakoś rozumiem jej przesłanie.

Gość gość
dziś No to co twoim zdaniem mamy robić? nasz rząd ich tu nie wpuścił więc o co się drzesz dresiaro? Mam zgrywać nadgorliwą bohaterkę i w przypadkowych pojedynczych ciemnoskórych jajami rzucać abo kamieniami żeby jak to określiłaś "zapobiegać"? Mój okulista jest Syryjczykiem i ma żonę Polkę to mam ją nakłonić do rozwodu, a jemu gabinet zdemolować? tak?

Gość gość
Ha "muzułmankom" to potwierdza opinię kto wiąże się z kolorowymi... Upodobanie kobiet do facetów z tamtego kręgu kulturowego jest dziwne lecz psychologicznie wytłumaczalne podświadomym masochizmem części kobiet . Do tego dla pewnego odsetka bialych kobiet osobnik śniady/czarny jest silnym fetyszem seksualnym . I stąd rozmowa z takimi paniami nie ma sensu bo one nie myślą głową a jajnikami .

Gość gość
Ja p*****le jak czarny lub brązowy może być fetyszem. Fuj