Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość A

czy jecie słodycze na diecie?

Polecane posty

Gość gość A

czy zdarza wam się zjeść coś słodkiego na diecie, kawałek ciasta, pączka, troche czekolady itd i czy jedząc słodycze można trochę schudnąć?

Ja jem ale mało, rzadko i zamiast innego posiłku. Najczęściej z 5 kostek czekolady a czasem nawet 10 ale to już rzadziej. Jeszcze jem kanapki z dżemem lub miodem (tak około łyżeczki do dwóch na wszystkie). I nawet już chyba dość sporo schudłam. Bez czegoś słodkiego od czasu do czasu bym nie wyrobiła.

Gość gość A
A ogólnie na jakiej jesteś diecie? W jakim czasie i ile schudłaś? Czyli można coś schudnąć jedząc czasem coś słodkiego? Ćwiczysz?

Gość gość
Tu poczytaj, że można jeść i można schudnąć Czy-jecie-slodycze-na-diecie strona Vitalia, forum. Chciałam wkleić link ale uznało za SPAM więc wyszukaj w google.

Jem około 800-1000 kcal od stycznia. Trochę mało ale jestem po operacji i mało się ruszam więc mam mniejsze zapotrzebowanie kaloryczne. Nie mogę się zważyć ale ubrania,które zakładałam latem przy wadze 54 kg są na mnie za duże, więc chyba ważę mniej. Schodziłam z wagi 60kg.

Tak, ja czasem jem ale poza tym ograniczam kalorie (ok 1000-1300 cal) i schudłam :-)

Gość ewuska197
Tak ja jem słodycze na diecie tylko oczywiście w miarę rozsądku;) A tak to jem regularnie 5 posiłków i stosuję Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl i chudnę w 2 miesiące schudłam 14kg;)

Gość gość
tak, ale staram się nie dużo i np czekoladę zamiast barona, jest też masa przepisów na zdrowe słodycze i chętnie z nich korzystam ostatnio robiłam fit jagodzianki z mąki owsianej i płatków (zamiast cukru trochę ksylitolu) i batony bounty z odrobiną miodu (ok były też polane gorzką czekoladą)

Gość gość
miało być batona nie barona :D

Gość koteczka594
ja właśnie jestem na diecie, a nie mogę wytrzymać bez słodyczy. strasznie mi się chciało czekolady, złamałam się, już sięgałam po nią w sklepie, ale myślę "Nie. Opanuj się! Dieta!" Poszłam do zdrowszych przekąsek i zobaczyłam batonik bakaliowy Mauro. ma bardzo zdrowy skład więc wzięłam. jest słodki i co najważniejsze bardzo sycący.

Gość gość
Do tej pory nie jadłam, jednak zamówiłam ostatnio Box z jedzeniem FIT i tam własnie sa słodkości i przekąski (wszystko fit). Teraz już nie muszę sobie odmawiać przyjemności! Boxy zamówiłam ze strony www.multisub.pl

Gość gość
W Lidlu sa ciastka z cukrem trzcinowym i np amarantusem zdrowe i mało kaloryczne.