Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maminsynaczek

Maminsynek,czy da sie cos z tym zrobic?

Polecane posty

Gość Maminsynaczek

Juz nie mam sily,moj chlopak lat 33 ciagle jest pod spodnica mamina.Kupil dom blisko niej zeby daleko nie miec,wmawiajac mi ze okazja, ponadto idac na zwykle zakupy spozywcze wszystko z nia konsultuje,kupujac prezent dla znajomych dzwoni do niej,codziennie chodzi do niej na obiady, nie zje nic innego niz wedlug przepisu matki,jak pojdziemy do restauracji to jedzenie jest identyczne jak matki dania.Nie ma zadnych znajomych,mama mu wybrala,wskazujac ktory jest nie wlasciwy,sama przechodzilam mnostwo testow czy sie nadaje,dzwoni do mnie i matka kaze mu konczyc bo np chce zeby zawiesil firanke,lub bo zaczyna sie ich ulubiony serial.Nie zadzwoni do mnie bo mowi ze rozmawia z mama,i zadzwoni jutro.Mam dosyc mysle o rozstaniu,jestem na drugim planie.Jedziemy np obejrzec bardzo dobra wystawe obrazow,to tylko wspomina zaluje ze nie poszla z nami jego matka i nie widzi tego co my widzimy.Dzwoni do niej o ktorej bedzie w domu,jak mieszka dom obok,melduje jej sie,mowi co robi o jakiej godzinie.Co ja mam zrobic?Milosc miloscia ale to nie da sie w ich kierunku nic zrobic,ta mama jest na kazdym kroku,plus to ze on mieszka doslownie OBOK MATKI.

Gość gość
nic sie nie da rzuc go

Gość gość
Jak chcesz rozwiać swoje wątpliwosci napisz do mojej wróżki Sofii . Ona Ci powie co ten facet czuje, co myśli i jaka przyszłość Cie z nim czeka. Jej email to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Cóż, maminsynek nic nie zrobisz. Albo ICH akceptujesz, albo szukaj samodzielnego faceta.

Gość gość
popieram osobe ktora napisala wyzej