Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spalilam klientce wlosy,nie wiem co robic

Polecane posty

Gość gość
Szefowa kwoka moze miec pretensje tylko do siebie. Chciala wiecej zarobic to zapisala 2 klientki na jedna godzine, ona wziela jedna a drugo oddala w rece stazystki i sama sie zajela tylko swoja:O No to teraz ma, jeszcze wyzywa sie na stazystce bezczelna. Niech sama placi za swoja pazernosc

Gość gość
mialem 15lat bylem niesmialy nie bylem pewny siebie tylko sie glupio usmeichnalem zamiast wstac z***bac jej z liscia I wsadzic peto do buzi za kare vvvvvvvvvvv jasne jasne. Byles pi/zda wtedy i teraz nie lepszy, tylko w necie taki kozak.

Gość gość
Ale z was tepaki! Prowo jak na dloni! a ci dalej sie udzielaja i pisza byle gownojadowi! Troche powagi!

Gość gość
mialem 15lat bylem niesmialy nie bylem pewny siebie tylko sie glupio usmeichnalem zamiast wstac z***bac jej z liscia I wsadzic peto do buzi za kare vvvvvvvvvvv jasne jasne. Byles pi/zda wtedy i teraz nie lepszy, tylko w necie taki kozak.

Gość gość
Ale z was tepaki! Prowo jak na dloni! a ci dalej sie udzielaja i pisza byle gownojadowi! Troche powagi! Nie drzyj japy, tylko mow jak dorosly czlowiek i sam sie zastosuj to swoijej rady- badz powazny klopoczłapie:O

Gość gość
Bzdura totalna! Takich rzeczy uczylam sie w pierwszym roku fryzjerskiej szkoly, to sa podstawy w szlole i na praktykach! Idiotka zrobila ferment i zniknela!

Gość gość
a ty kim jestes glupia pipo zeby ja oceniac moze nie wszyscy byli takimi wybitnymi studentami fryzjerstwa jak ty buhahaha

Gość gość
Zakład jest ubezpieczony od takich wpadek więc dziewczyno nie daj sobie wmowić,że masz ponieść jakieś finansowe konsekwencje.W razie czego idz po poradę do rzecznika praw konsumenta(przy urzędzie),w urzędzie pracy też ci powiedzą .Odpowiedzialność ponosi szefowa.Ty możesz tylko przeprosić

Gość gość
dziekuje za odpowiedzi. ide spac.musi byc dobrze

Gość gość
Przedłużanie włosów będzie cię kosztować. Przynajmniej sie nauczysz robić to, co klient sobie życzy a nie ze ty wielka stylistka musi sobie poszaleć, wyzłośliwić sie i wypuścić kogoś z włosami jak u chłopa :D

Gość gość
Szefowa powinna być przy Tobie lub fryzjerka i służyć pomocą bo jesteś na stażu w moim salonie nie do pomyślenia.Następnym razem proś o pomoc jeśli jej nie ma odmów usługi.

Gość gość
22.59 Jestes gownojadem nie majacym pojecia o szkole fryzjerskiej!wiec s********j spac mloda szmato ktorej nawet nie stac na dobrego fryzjera! Poczytaj troche w temacie idiotko! Jestem fryzjerka i po szkole zawodowej fryzjerskiej! Tepa dzido ! takie prowo to nie ze mna! Autorka idzie spac! Bo jutro szkola od rana! Salony sa czynne od 9-10. Ogarnij sie jedna z druga! bo autorka dobrze spi bawiac sie kosztem takich naiwniaczek.

Gość gość
Hmmm mnie nied***bany fryzjer ściął polowe włosów bez pytania, wiec to rożnie bywa, on niby wielki stylista:D

Gość gość
ile lat masz autorko, 16?wiem ze takie robia przy wlosach,ale jako pomoc do mycia i suszenia. jedna o malo mi nie wyrwala wszystkich wlosow czeszac mokre z odzywka na swoj sposob.jedna i druga dobra, ty ze udawalas ze umiesz, a szefowa ze miala to w nosie i brala kase.tej klientce wspolczuje, sama bym byla wsciekla, z tym ze ja zawsze pilnuje sama czasu

Gość gość
Mam rozwiazanie: zaoferujcie tej klientce extensions czyli przedluzenie wlosow, na wasz koszt.

Gość gość
Ty płacisz :D przynajmniej będziesz miała nauczkę

Ciekawe jak to sie akonczylo...o ile to prawdziwe.

Gość gość
Domyślam się, że laska musiała zapłacić za przedłużanie włosów. Ty głupia k*****, spaliłaś komuś włosy!

Gość gość
Nie wiem, czemu sie czepiacie dziewczyny, ze klamala ze umie i tym podobne zarzuty. Od kiedy nauka czegokolwiek wyglada tak, ze pyta sie ucznia czy umie i uznaje taka odpowiedz za satysfakcjonujaca? Skoro dziewczyna jest na stazu, szefowa ma psi obowiazek miec na nia oko i kontrolowac jej postepy, a nie tylko zadawac pytania czy umie i wyrzekac sie odpowiedzialnosci.