Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ostrzeżenie przed niebezpiecznymi stronami!

Polecane posty

Gość gość

Przestrzegam Was przed wszelkimi stronami oferującymi tzw. pomoc duchową świadczoną przez osoby świeckie ; typu pomoc duchowa online i tym podobne. Niech Was nie zwiedzie niewinna nazwa tej strony i piękne słowa na niej wpisane. Ta strona nie ma nic wspólnego z pomocą duchową, a wręcz przeciwnie- szybko doświadczycie, poranienia, odarcia z prywatności i wyśmiania.

Gość gość
Dziękujemy za ostrzeżenie. To prawda, jeśli ktoś ma problemy natury duchowej to lepiej nie szukać ich rozwiązania w necie i unikac podejrzanych stron oferujących wszelkiego rodzaju "uslugi duchowe", to może byc po prostu niebezpieczne.

Gość gość
Te strony umieją przyciągać zwłaszcza młodych, niestety osoby prowadzące mają też swoje sprytne sposoby manipulacji i warto o tym pamiętać!

Gość gość
Kochani, mam dla Was osobistą i dobrą przestrogę, proszę uważajcie nie tylko jak już tu ktoś wspomniał na dziwne strony internetowe oferujące różnego rodzaju darmowe wsparcie czy to duchowe czy jakieś tam inne jeszcze, ja dorzucę do tego jeszcze wszelkiego rodzaju telefony zaufania np. Olsztyński telefon zaufania Anonimowy Przyjaciel, gdzie dyżur pełnią Panowie, którzy najzwyczajniej w świecie w darmowy sposób zabawiają się kosztem dzwoniących kobiet(darmowy seks telefon-a nie telefon zaufania!) Uważajcie na tego typu telefony i kontakty, ponieważ czasami o wiele taniej bezpiecznej wyjdzie Was skorzystanie z pomocy w rzeczywistym spotkaniu w jakiejś instytucji pomocowej niż dzwonienie, płacenie za rozmowę i na koniec poniżenie Was tylko dlatego, że Jesteście Kobietą! Osobiście to przeżyłam i dlatego teraz przestrzegam, by kolejna z Was nie cierpiała jeszcze bardziej.

Gość gość
Konkretnie. Jakie to strony ?

Najniebezpieczniejsza strona w Polsce to pis.org.pl nie wchodźcie tam bo to co można przeczytać to strach. obiecuja, zwodza, nabieraja ale co dziwnego jak szef tej firmy ma dużo wyroków na koncie. :D

Gość gość
o np. Karupspc.com

Gość gość
Bruno Shatyn dziś X Racja. Lepiej tam nie wchodź bo od razu będziesz się jeszcze bardziej ich bać i potem ze strachu bedziesz się bardziej moczył w nocy :D X Lewaki trzepią portkami przed prawicą :) To widać, słychać i czuć

Gość gość
Bardziej niż tusek z koleżkami i koleżankami lewackimi to zwieść już Polaków nie można

Gość gość
Po co o tym tutaj piszesz? X Po to samo co Ty :)

Gość gość
Kochani, jeśli macie pisać tu takie bzdurne teksty, to opuście tą stronę, napisałam o poważnej sprawie i poważnie przestrzegam przed konkretnymi stronami typy pomocy duchowej, wsparcia psychologicznego czy telefony zaufania Anonimowy Przyjaciel oddział w Olsztynie. Nie chcę by ktoś poranił się tak przez te strony jak poraniłam się jakiś czas temu i skutki są odczuwalne do dziś. Kto chce niech nie wierzy, lecz jeśli komuś może to pomóc to dobrze. ostrzec w porę. Proszę więc nie zaśmiecajcie poważnego tematu swoimi podtekstami politycznymi i tym podobne, bo gdy ktoś z Was kiedyś wpadnie w kłopoty z tymi osobami -będzie za późno na żarty!

Gość gość
Witam! Drogi Gościu, który zamieściłeś post o dziwnie niebezpiecznych stronach czy nawet o telefonach zaufania ,dziękuję Ci za to ostrzeżenie, jest ono ważne i śmiem stwierdzić, że powinno być także ważne dla każdego użytkownika internetu ponieważ możemy uniknąć problemów wiedząc wcześniej co nieco o danej stronie internetowej. Ja dorzuciłbym tutaj jeszcze jedno ostrzeżenie przed osobą, Kai Rabek Tymanowskiej z Wejherowa-przynajmniej tak się przedstawia(osoba ta wyłudza pieniądze także drogą internetową zarówno od ludzi jak i od banków) to zwyczajna oszustka, która ma taki sposób na zarabianie-problem w tym że czuje się bezkarna ponieważ jak twierdzi-jest chora psychicznie, co jest nie prawdą! Padłem ofiarą tej pani i wiem jaki koszmar umie fundować innym. Dlatego bądźcie ostrożni w kontaktach z tą panią. p.s. wpisujcie konkretne i sprawdzone zagrożenia w sieci! Dziś on e pomogą mnie, a jutro możesz Ty sam potrzebować pomocy, bo trafisz na nieuczciwe strony!

Gość gość
Witam serdecznie, jeśli lubisz wypełniać płatne ankiety, to zapraszam Cię do panelu internautów Opinie.pl. Jest to ogólnopolska społeczność badawcza, w której uczestnicy wypełniają ankiety on-line i dzielą się swoimi opiniami na temat produktów, usług, kwestii społecznych. Za każdą wypełnioną ankietę przyznawane są punkty (z reguły po kilkaset pkt), które można wymienić na wynagrodzenie pieniężne (10 000 pkt to 50zł). Dlatego myślę, że może Ci się spodobać! Jeśli chcesz zostać członkiem panelu Opinie.pl, kliknij na poniższy link: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76215207 i wypełnij ankietę rejestracyjną (zajmie to nie więcej niż 5 min.). Ankiety wysyłane są na adres e-mail, którego uzyłeś/aś podczas rejestracji do serwisu, tak więc sprawdzaj regularnie swoją skrzynkę mailową! Pojedyncza ankieta warta jest od 100-1400pkt (0.50-7zł). Panel Opinie.pl nie pobiera żadnych opłat rejestracyjnych, tak więc nic Cię to nie kosztuje - możesz jedynie zyskać.

Gość Futurenet
Portal społecznościowy, który NAS WYNAGRADZA za aktywność, podobny do Facebooka z tym małym istotnym szczegółem. Jeśli jesteś aktywny i lubisz dużo czatować, lajkować, publikować posty, dodawać zdjęcia, filmy zapraszać znajomych, przyjaciół, udostępniać pliki Wystarczy że będziesz robił dokładnie to samo co na fb a firma będzie Cię za to wynagradzać $$$!! Posiada wiele ciekawych użytecznych funkcji a jeżeli chciłbyś zarabiać pasywnie daje też taką możliwość. Rejesteracja za free. Przekonaj się sam, bo naprawdę warto http://lukasz9.futurenet.club/info