Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stuknięta wariatka

Mam 35 lat, właśnie zrobiłam test i chyba jestem w ciąży. Boję się!!!

Polecane posty

Gość stuknięta wariatka

Zrobiłam właśnie test, a właściwie dwa testy różnych firm i wychodzi że chyba jestem w ciąży. Boję się jak to będzie. Mam 35 lat, więc to w sumie ostatni dzwonek, ale boję się jak dam sobie radę, jak to będzie. Niby wszyscy mają dzieci, ale mnie to przeraża. Przeraża mnie też to że mogłabym nigdy nie mieć dziecka. Jestem nienormalna :(

Gość kołtun_z_polski
czyli była fajna noc wigilijna, gratuluję

Gość gość
Gratuluję stuknieta wariatko.Bedziesz super matką.Dzidzia to skarb.Przekonasz sie.Dbaj o siebie,o Was.Pozdro.

Gość stuknięta wariatka
Dzięki za miłe słowa. Zastanawiam się czy wszystkie dziewczyny, kobiety cieszą się jak widzą te dwie kreseczki? (nie mam na myśli nastolatek, osób w bardzo trudnej sytuacji materialnej itp. ) Ja mam kochającego narzeczonego (ślub w tym roku), jako taką pracę i tak strasznie się boję. Boję się, że sobie nie poradzę, że mój związek na tym ucierpi, że do tej roli mimo wieku nie dorosłam i jeszcze setki wątpliwości mam.

Gość Mammitta
Nie boj sie ciaza to cudowny czas :) Ja mam 30 lat i jestem w 9 miesiącu ..zleciało strasznie szybko . Zadbaj o siebie i zacznij brac kwas foliowy i falvit mama!! To wazne

Gość stuknięta wariatka
Jutro rano polecę do apteki po witaminki. Zastanawiam się też na ile możliwe jest to, że testy się jednak mylą. Te "drugie" kreski są dużo bledsze na obydwu testach niż te kontrolne.

Gość kołtun_z_polski
piąty tydzień , pędź do gina natychmiast po L4 , niech GIN Ciebie prowadzi , tylko facet GIN , żadnych doktorek !

Gość gitara fujara
Moje gratulacje!!!! Będzie fajnie, a znasz ojca tego płodu?

Gość gość
Horoskop na rok 2016 BARAN As Denarów, Wisielec, Słońce. PRACA Twoja kariera w 2016 roku będzie szła dobrym torem i czasem nawet sam będziesz zaskoczonych takim obrotem sprawy. Mimo to będziesz musiał stoczyć niejedną bitwę, żeby utrzymać swoją pozycję w firmie. Pamiętaj jednak, że rozsądek musi towarzyszyć Twoim poczynaniom – podjęcie samodzielnej decyzji bez konsultacji z wyższą sferą może okazać się dla Ciebie negatywne w skutkach. Nie pakuj się samodzielnie w kłopoty, unikaj też korzystania z szybkich pożyczek. MIŁOŚĆ Jeśli należysz do Baranów gdzie Twoim udziałem były trudne doświadczenia emocjonalne, to, mimo, że sprawy przeszły już dawno to ból pozostał a przykre myśli nadal ranią serce. W roku 2016 nadszedł czas by wyciągnąć wnioski z tamtych doświadczeń, aby w przyszłości nie powtarzać podobnych błędów. A po spokojnej analizie lepiej zaakceptować tamtą sytuację, jako byłą i otworzyć się na radosną przyszłość oraz nowe przeżycia, a szans i możliwości w nowym roku nie zabraknie. ZDROWIE Małe problemy zdrowotne mogą pojawić się jesienią. Twoje nerwy i mięśnie będą w tym okresie najbardziej zagrożone. Uważaj, więc na nie. https://www.ezoliniawrozby.com/wrozby/horoskop-na-rok-2016

Gość gość
Jestes juz za stara na dziecko!

Gość gość
Rok 2016 - rokiem Miłości,sprawdź co Tobie on niesie Horoskop numerologiczny na 2016 rok Dla JEDYNKI rok 1. Rok pełen wyzwań, energii, dobrego zdrowia, w tym roku możesz mieć taką siłę i moc w sobie, że będziesz czuć, jakbyś góry mogła przenosić. Ogromny przypływ sił witalnych.Pamiętaj o tym, żeby nie przegapić żadnych szans ani możliwości. Jednak będzie też tak, że sama zaczniesz dostrzegać, to, czego wcześniej nie widziałaś. Dobry rok dla finansów, jest szansa na ich poprawę, zdobycia większej gotówki.Mogą to być jednorazowe wypływy a nie stałe zwiększenie dochodów. W tym roku warto być aktywnym, zdecydowanym, po prostu działaj! Ale wpierw wyznacz sobie cele, jakie chcesz osiągnąć i plan działania. Uczuciowo,-jeśli nie jesteś szczęśliwa w związku, w którym żyjesz, poszukaj sobie kogoś innego. Jesteś sama, przy nowych relacjach znajomość rozwijaj małymi krokami, bądź zaborcza ani nachalna. https://www.ezoliniawrozby.com/czytelnia/rok-2016-rokiem-milosci-sprawdz-co-tobie-on-niesie

Gość stuknięta wariatka
Ojca znam- mieszkamy razem od dwóch lat i planujemy ślub w tym roku. :) Jutro mu przekażę tą wiadomość, bo wyjechał dzisiaj w delegację i wraca jutro popołudniu. L4 niestety niemożliwe- prowadzę własną działalność gospodarczą, więc nie obejmują mnie takie przywileje. :(

Gość kołtun_z_polski
gość dziś co pierdzielisz za bzdury, gdy urodzi to będzie sierpień i upalne dni w ciąży , dodaj kobiecie trochę otuchy a nie wyskakuj z dziewiątą gwiazdą systemu słonecznego gwiazdo !

Gość gość
Ciesz się kochana.To suuuper czas.Zapisuj kazda myśl w dzienniczku.Potem zobaczysz jak kochałas to malenka istotkę od poczecia.Kazda z nas się bała.To naturalne.Głowa do góry bedzie dobrze. Ps nie zapominaj o kwasie foliowym. Od razu do gina. Niech Was Pan Jezus ma w swojej opiece:-)

Gość gość
co ma działalność do ciąży, możesz spokojnie pracować nawet do kilku dni przed porodem jak to robią na zachodzie kobiety nowoczesne. Gratulacje!!!

Gość gość
Jak chcecie miec 100% pewnosc zrob badanie na ciaze z krwi prywatnie ( wynik jeszcze tego samego dnia powinniscie miec) pozdrawiam i duzo zdrowia zycze :) A przyglupow to nie sluchaj aha i ciaza to nie choroba zeby zaraz brac L4 nie przesadzajcie!

Gość stuknięta wariatka
Ktoś tutaj doradzał L4 i w związku z tym odpisuję, że mnie to nie obejmuje. Zresztą lubię swoją pracę i nie odnalazłabym się "siedząc w domu".

Gość askaaaaa90
ja mam 25 lat okres spoznia mi sie juz tydzien i strasznie sie boje ze tez moge byc :( mam kochanego chlopaka ale nie jestem jeszcze gotowa na dziecko :( a czy ty masz jakies objawy? mnie od paru dni pobolewa podbrzusze jak na okres ale on sie nie pojawia...

Gość stuknięta wariatka
W sumie żadnych objawów nie mam, tzn dwa dni temu chciało mi się wymiotować, ale przeczytałam że tzw. "poranne mdłości" pojawiają się po 5 tygodniu ciąży więc to raczej nie ma związku. Jestem 10 lat starsza od Ciebie i tak samo niegotowa. ;)

Gość askaaaaa90
św Przemysław Ty debilu rzecz w tym ze mi sie nie "spuscil" mielismy stosunek przerywany ale wiem ze to zadne zabezpieczenie bo w ten sposob te mozna zajsc ale co Ty o tym mozesz wiedziec koniobijco :)

Gość gość
1:48 hahaahahhah!!!!!!!!!!

Gość św przemysław
o ty duupodajko j*****a

Gość gość
askaaaaa90 sp/ier/dalaj ty mentalna gimbazo, kilka dni c***a jej sie spoznia a ta juz panika, pampersy kupuje, glupia kwoka. Nastepnym razem zabezpiecz ci/pe zebysmy nie musilei czytac takich tlukow

Gość gość
brzuch ja pobolewa a ta prownuje sie do kobiety, ktorej 2 testy 2 kreski pokazaly. Co zazdroscisz jej ty niewydarzony klopoczłapie?

Gość askaaaaa90
Nie zazdroszcze, wrecz przeciwnie :) I do nikogo sie nie porownuje tylko tydzien spoznia mi sie okres i sie troche martwie :)

Gość gość
to zrob test przychlascie a potem sie udzielaj w tym temacie