Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość bez kompleksów

Moja dziewczyna i jej kompleksy

Polecane posty

Gość gość
gość bez kompleksów dziś Miałam o Tobie dobre zdanie, aż do tego wpisu. Twoja kobieta ma niedowage i to jest FAKT, ona o tym wie, widzi, zdaje sobie z tego sprawę. Zwały tłuszczu, jakie wiszące tyłki? O czym Ty piszesz? ty się chyba z jakimiś babciami zpotykałeś człowieku. Ja mam 1,62, niecałe 60 kilo wagi i żadnych wiszacych pośladków, zadnych zwałów tłuszczu.

Gość gość
Prędzej wychudzona dziewczyna będzie miała obwisłą i pomarszczoną skórę niż ta o wadze normalnej, bo skórę coś musi napinać, a żeby miało co ją napiąć, to trzeba mieć coś pod nią... same kości do tego nie wystarczą :P

Gość gość
hehehe no faktycznie twojej dziewczynie ma co zwisać, bo przy takiej wadze to nawet mięśnie jej zanikły, o piersiach i tyłku nie wspominam, bo pewnie tego nie ma.

Gość gość
Autor to ukryty gej Dziewczyna faktycznie nieatrakcyjna

Gość gość
przy takiej wadze to cud ze ona jeszcze zyje ..

Gość gość bez kompleksów
A czy ja twierdzę, że Tobie coś zwisa ? Opisuje moje koleżanki z pracy. Nie jakieś stare baby tylko dziewczyny ok. 30-stki. Nie tylko skóre mają opiętą ale również spodnie, które mało co nie pękną. To wcale nie jest atrakcyjny widok.

Gość gość
40kg przy tym wzroście to lekka przesada nawet jak na osobę z szybkim metabolizmem. 3/4 jej wagi to głowa, organy wewnętrzne, krew, skóra i kości. Tak niska waga jest niebezpieczna dla zdrowia i sprzyja różnym chorobom.

Gość gość
chłopie zapisz ją do masażysty na cykl masaży izometrycznych, skorelujcie to z dietetykiem, zrobicie i mase i rzeźbe

Gość gość
psychiatra , lub psycholog tylko może jej pomóc, skoro piszesz że nie ma zaburzen odrzywiania , ale problem pewnie tkwi w jej głowie, czy ona ma siłę na cokolwiek,

Gość gość bez kompleksuf
Kupilem jej pasze sruciana I juz przytyla 1,5 kg !!!

Gość gość
BMI=13 niewyobrazalne !

Gość gość
Pogadaj z nią dość długo powiedz to co myślisz Ale koniecznie po ciemku ! Nie zapalaj juz wiecej swiatla, zaoszczedzisz na pradzie.