Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

26 lat, nie za wcześnie na serum?

Polecane posty

Gość gość

Jedno juz zuzylam

wiesz co ja mam 29 lat , moze trzy lata więcej ale też używam serum. Trzeba dbać o siebie póki nie za późno. A wiesz lepiej za młodu

Gość gość
Może i masz rację ze lepiej wziąć się za to od razu :) tym bardziej ze ja jestem zdolowana faktem że nawet nie wiem kiedy, w przeciągu ost.kilku miesięcy moja cera zmieniła się bardzo, mam już pierwsze zmarszczki a mam 25 lat :(

Gość gość
Mgr kretynka, jak nie masz pojęcia to się nie wypowiadaj i nie rób ludziom wody z mózgu! :o

Gość gość
Oczywiscie ze nie, po prostu izywaj czego twoja skora potrzebuje. A poza tym serum to po prostu batdzie skoncentrowane skladniki czynne, a nie preparat dla starszych osob. A te wszystkie opisy kosmetykow wg grup wiekowych to tylko wskazowka.

a jakiego serum uzywasz? ja mam 24 lata i mam serum z bielendy z witaminą C, sama kosmetyczka mi doradziła aby uzupełnić tą witamine w porze jesienno zimowej.

Gość gość
A jak uważam, że serum na pewno nie zaszkodzi skórze, a może tylko pomóc. Szczególnie, kiedy nasza skóra jest bardzo narażona na niekorzystne warunki atmosferyczne, jakie występują jesienią i zimą. Odsyłam do źródła: https://portal.abczdrowie.pl/jesienna-pielegnacja-twarzy

Gość gość
symisyla12, po pierwsze jesteś zwykłą spamerską KUUURVĄ na usługach srayendy. Po drugie nawet tą kuurvą być nie umiesz, bo nieudolnie reklamujesz największy niedziałający szajs, jaki mają w ofercie.

Gość gość
akurat bielenda ma sporo produktow godnych polecenia w swojej ofercie. sama uzywam od jakiegos miesiaca kremu z serii algi morskie na noc i widze roznice w cerze

Gość gość
WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!! WOn spammmerska ŚCIEROO!!

Gość ankaskakkanka
penwie, że nie przecież lepiej zapobiegać niż leczyć;) ja teraz używam z Babuszki Agafii zatrzymanie młodości czy coś takiego i jestem zadowolona bo widzę różnicę a mam 27 lat. zamówiłam je na www.topdrogeria.pl i na pewno skuszę się na inne wersje;) może jeszcze intensywniej odmładzające:)

Gość gość
a ja mam 32 lata, nie uzywam żadnych serum s\rerów i zmarszczek nie mam, ani żadnych kremow; tylko olej kokosowy!