Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niskie kobiety wypisują jakie to nie sa filigranowe? :D

Polecane posty

Gość DragonKissNeverMiss
*otwieram popcorn* :classic_cool:

Gość Nadia22321321
Ja mam 161 cm wzrostu i ważę 48 kilo, więc jestem filigranowa i bardzo mi się to podoba, a także mojemu facetowi ( ktory ma 183 tak btw), wiec sorry, ale zdanie kafeterianek malo mnie obchodzi :)

Gość gość
a dlaczego wielkie baby wypisują jakie to są wysokie czy tam długonogie?

Gość gość
Powyzej - wygladasz jak dzieciok. Rozmiar 38 z konkretnym cycem to kobiecosc. Na twoj leca pedofile i inne zboki ;) wychudzony krasnal z plaskod***em i deska hahahahahaha

Gość gość
Temat założyła na bank kobieta ... Ja tam lubię filigranowe kobietki poręczne są , a że sam wielkoludem nie jestem to wiadomo.i jakieś takie sympatyczniejsze się wydają, choć są wyjątki jak zawsze Podsymowująć to raczej atut niż wada u kobiet

Gość gość
23:58- oj masz kompleksy :) Ale ja lubię swój rozmiar 36 i drobną figurę ,a także mam swoich amatorów i to całkiem sporo i nie zmienisz tego swoja zawiscia :P Ja tam do wysokich lasek nic nie mam o ile tylko nie są takie zlosliwe jak ty

Gość gość
"Powyzej - wygladasz jak dzieciok. Rozmiar 38 z konkretnym cycem to kobiecosc. Na twoj leca pedofile i inne zboki oczko.gif wychudzony krasnal z plaskod***em i deska hahahahahaha " I co Cię obchodzi kto na leci na takie "wychudzone krasnale"? Lesbą jesteś? Skoro sama jesteś taka atrakcyjna powinnaś mieć gdzieś jakie powodzenie mają inne kobiety ;)

Gość gość
Wielka to masz doope krasnalu :D Na forum jestes odwazna, w twarz bys nikomu tego nie powiedziala bo bys dostala w ryj :D

Gość gość
00:01- No właśnie, ale ją obchodzi bo to dla niej potencjalna konkurencja :P Tak samo jak są tu nagonki na laski o takim czy innym kolorze wlosow, o malym lub duzym biuscie itd... Ale to jest śmieszne i żałosne :)

Gość gość
Temat założyła na bank kobieta ... Ja tam lubię filigranowe kobietki poręczne są , a że sam wielkoludem nie jestem to wiadomo.i jakieś takie sympatyczniejsze się wydają, choć są wyjątki jak zawsze Podsymowująć to raczej atut niż wada u kobiet Sam jestes krasnal, wiec bronisz "gatunku". Niskie krasnale sa latwiejsze a nie "sympatyczne".

Gość gość
00:02 Facet Jak chcesz prowokować to się naucz, że się o krótkich nogach pisze a nie leci od razu z jakimś chamstwem o "dostawaniu w ryj". Oświecę Cię - normalne kobiety się nie biją. One tylko się obgadują i plotkują :classic_cool:

Gość gość
Otoz nie, w doopie mam czy podobasz sie jakims zbokom :D Niskie zawsze "wyzej sraja niz doope maja" :D:D hahahahahaha

Gość gość
Troll tu siedzi i usiłuje g****oburze zrobić 😴

Gość Nadia22321321
Racja ,ze to z zawisci... Mój facet np podziwia, ze jestem taka drobna, ze mam 160 i jestem szczuplutka, ja tez to w sobie lubie :) Zreszta grubsze kolezanki ciagle sa na diecie ,a i tak nie nosza 36 jak ja , a ja moge jesc co chce i zawsze jestem szczupla :) Fajnie mam nie?

Gość gość
Mam ochote wyj***c jakiemus krasnalowi :) Ktora chetna? Podac adres

Gość Nadia22321321
Swoja droga nie wiedzialam, ze tak wiele wysokich zazdrosci filigranowym wzrostu :) Ale na forum wiele mozna sie dowiedziec :P

Gość gość
"Mam ochote wyj***c jakiemus krasnalowi usmiech.gif Ktora chetna? Podac adres " Miasto: Twoje Spodnie, ul.: Zawartość Twoich Gatek 1 ;)

Gość gość
"Sam jestes krasnal, wiec bronisz "gatunku". Niskie krasnale sa latwiejsze a nie "sympatyczne". Xx Muszę cie zmartwic ... Nie tylko bronie gatunku ale też go już rozmnozylem z pewną uroczą " panią krasnoludek".:classic_cool:

Gość gość
Krasnale to k******y j****e!!!!!