Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego blondynki tak działają na mężczyzn?

Polecane posty

Gość nie mow mi jak mam zyć
brunetki niemiłe? no nie wydaje mi się, zauważyłem że to blondynki są bardziej agresywne, złośliwe i wyszczekane, brunetki na ogół spokojniejsze i milsze, często też inteligentniejsze, wydaje mi się, że to właśnie dlatego, że się je uważa sa bardziej dziecinne i delikatne, a one chcą byc brane na poważnie tylko robią to w zły sposób. aha i najbardziej zryta scenę publiczną wystawiła mi naturalna blondyna (dopiero po tym fakcie zauważyłem, że pozornie ładna ma świńską urodę, to też teraz w myślach większość blondynek nazywam świniami)

Gość gość
blond włosy nie dominują genetycznuie? To dlaczego z matki blond i ojca czarnego są dwie blond córeczki?

Gość gość
Na mnie działają i blondynki typu Charlize Theron jak i brunetki, szatynki i rude, jakie kuźwa ma znacznie kolor włosów?

Gość gość
Blondynki są słodkie, brunetki i szatynki zadziorne, a płomiennowłose namiętne i ogniste, każdą bym wylizał gdyby podobała mi się z wyglądu :P

Gość gość
Kolejny durny temat. Na facetów działają kobiety atrakcyjne i seksowne a kolor włosów nie ma znaczenia! No ludzie, kolejne pitolenie o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Wielkanocą!

Gość AtrakcyjnaBrunetka
Bardzo trafne -ta wypowiedz powyżej.

Gość Blondas_Kraków
Na mnie działają szatynki i niektóre brunetki.

Gość gość
To dlaczego z matki blond i ojca czarnego są dwie blond córeczki? bo to nie jest żelazna reguła ty ciu/lu :D. a rude są jeszcze bardziej pożądane bo a) jest ich mało b) jeszcze częściej dadzą potomstwo o innym kolorze niż rudy a wszystko to pokazuje ze natura ma swoje metody na niewiernosc kobiet