Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OSZKAA I JAK BYŁO NA RANDE ZE SMAKOSZEM?

Polecane posty

Gość gość
może desperat by taką chciał niezdecydowaną ale normalny fajny facet chce normalnej zdecydowanej dziewczyny która sama wie czego chce i potrafi sama podejmować trafne decyzje a nie ze trzeba ją za rączke przez życie prowadzić i jeszcze uważać by ktoś chociażby dla jaj czy z zawiści nie nawkładał jej czegoś do głowy co może rozpieprzyć związek z nią. Mądra niezależna kobieta sama bedzie wiedziała czego chce i czyjeś opinie zwłaszcza te zawistne będzie ignorowała. A tak niestety jest ze jak sie jest z kimś w związku to nagle koledzy i koleżanki idą w bok (zapewne wiele osób to potwierdzi) a czemu idą w bok? bo są zazdrośni o szczęście tej pary i zaczynają między nimi mieszać i psuć, podpuszczać manipulować dla własnej satysfakcji zeby rozpieprzyć im związek. Dorośli normalni ludzi będą to mieli gdzieś i temu nie ulegną bo sami wiedzą czego chcą ale takie chorągiewki jak oszka to niestety... trzeba by ją chyba cały czas pilnować i kontrolować co jej kto powiedział bo byłaby raz dwa zmanipulowana i związek przetrwałby bardzo krótki okres bo dla niej by sie nie liczyło to co ona chce (bo ona sama tego nie wie czego chce) tylko liczyłoby sie to co nawkładają jej do głowy zawistne koleżanki znajome a już najgorsze są te podobno najbliższe sercu "przyjaciółeczki"

gość i myślisz że ona potrzebuje twoje "wykłady" ? :D sie mylisz

Gość gość
To fajnie ze przemyślisz, ciesze sie bo fajna z ciebie dziewczyna tylko strasznie jałowa nijaka, tak jak napisałem wcześniej bezkształtna masa która nie wie w co sie ulepić, nie wiesz sama czego chcesz a nawet jeśli wiesz to chyba bardzo płytko bo bardzo łatwo idzie cie od tych twoich myśli i decyzji odwieźć Bądź bardziej zdecydowana i bardziej pewna siebie to wyjdzie na + nie tylko tobie ale również twojemu przyszłemu partnerowi, zresztą faceci lubią silne i zdecydowane kobiety 3 maj sie

Gość gość
Ja kiedyś też straciłem dziewczynę przez jej koleżanki :o za bardzo sie wpieprzały w nasz związek i podburzyły moją dziewczyne a ona głupia bardziej liczyła sie z ich zdaniem niż z moim w końcu jej sie spytałem - jesteś ze mną w związku czy z nimi ? Jeszcze mnie zaczęła obwiniać hehe, wtedy jej podziękowałem :)

Gość gość
Piwosz prawiczek i badboy,,,:D

Gość gość
Neptyk,ciepła klucha,,,jprd to są faceci :classic_cool:

Gość gość
czytać można ale nie zawsze trzeba się tym kierować co kto inny powie, o to chodzi ty nawet tego nie potrafisz rozgraniczyć bo albo nie chcesz nikogo słuchać/czytać a jak już to robisz to od razu ulegasz manipulacji, a chodzi o to że opinie owszem można poznawać różne ale trzeba wpierw samemu wiedzieć czego sie chce i samemu mieć własne zdanie

No ja se nie mam takich umiejętności manipulacji jak pijak i smakosz i też zwyczajnie mi by sie nie chciało tak świrować;]

Gość gość
ten co tu pisze to chyba kończył kurs na spin doktora ma łeb skubany

Gość gość
zastanawia mnie fakt,co jest niby takiego zachwycajacego u tej calej oszki?Przeciez ona nawet logicznie nie mysli,o pisaniu nie wspomne:Dpo samych wpisach mozna wiele wywnioskowac:Dtu raczej jest malo rozgarnietych facetow,o ile w ogole moga sie nimi nazwac,wiec rzucaja sie jak wyglodniale wilki,na wszystko,co odrobinke lepsze z wyobrazenia:Dwcale bym sie nie zdziwil jak bylaby to bezrobotna,zakomleksiona kobieta,ktora w sieci udaje kogos ,kim nie jest i imponuja jej bezrobotni pajace,ktorzy polewe maja z jej glupoty🖐️

Gość gość
No i te jej jednozdaniowe wypowiedzi na poziomie opóźnionej piętnastolatki...

Gość gość
ej ej ale obrażac to jej nie obrażajcie dyskutować sprzeczać się na argumenty w kulturalny sposób na poziomie oczywiście można ale nie upadajcie tak nisko i nie zachowujcie sie jak ostatnie chamy by potrafić tylko i wyłącznie wyzywać i wyładowywać frustracje na niewinnej dziewczynie jak chcecie coś zobrazować, przedstawić swój punkt widzenia to proszę bardzo ale zachowujcie się jak ludzie na poziomie a nie jak zwierzęta

od wykładów po obrażanie, na prawdę ułomny jakiś jesteś. Nie dziwie sie że cie dziewczyna zostawiała :)

Gość gość
to nie ja ją obrażam! właśnie mówie tym chamom by tego nie robili. Ja jej ani razu nie obraziłem, używałem różnych argumentów obrazowałem sytuacje i swój punkt widzenia ale tak nisko nie upadłem i nigdy nie upadnę by kogoś bezzasadnie wyzywać a tym bardziej kobietę.

Gość gość
te dwa ostatnie posty gdzie wyzywają to neptyka są a teraz zgrywa kozaka juz po zalogowaniu

Gość gość
neptyk obronca,ktory tez nie ma nic madrego do napisania:Dsam niejednokrotnie ludzi obrazales.za tepi sa t niektorzy,zeby odroznic moraly,od rad.ide stad,bo na uj ja tu wszedlem:D

Gość gość
Oszka jeśli cię uraziłem swoimi "wykładami" to przepraszam ale nigdy cię nie wyzwałem i nie mam zamiaru :) Chciałem ci tylko zwrócić uwagę na pewien problem związany z twoim charakterem/osobowością który może rzutować na inne aspekty twojego życia. Pozostawiam ci to do przemyślenia i już znikam, albo wyciągniesz wnioski albo nie, ale to już nie moja sprawa :) cześć

Gość gość
Gościu z awatarem psa tutaj jest mało ludzi bardziej ułomnych od ciebie chłopaczku bez swojego życia... A panna oszkaa nikogo nie w życiu nie miała, no chyba ze na kafe więć kogo miała by zostawić?

Gość gość
badzcie konsekwentni do kazdej osoby na forum,bo cisniecie innym ale oszka tu swieta?Gnoicie inne laski ale ja na piedestal naiwniaki jprd:D

Gość gość
dobra koniec tematu hieny sami siebie pohejtujecie to zobaczycie czy to tak miło jest Oszka jest jaka jest ale właśnie taką ją uwielbiamy wiec jak komuś coś nie pasi to nikt go nie zmusza do tego żeby tu przebywał czy rozmawiał z oszką, nie pasi ci coś to won...

Gość gość
zal mi was,mlodzi ludzie bez wlasnego zycia gnijacy na kafe razem z ta oszka w komplecie🖐️

Gość gość
może właśnie dlatego jest tak lubiana :)