Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OSZKAA I JAK BYŁO NA RANDE ZE SMAKOSZEM?

Polecane posty

Gość gość
sama to sprowokowałaś Gdybyś wiedziała czego chcesz to nie pisałabyś "Oj nie mieszajcie mi glowie ok " bo wtedy nie powinny cie obchodzić zadne opinie, no ale widze ze ty wlasnie na podstawie opinii i tego co ludzie powiedzą kształtujesz to czego chcesz a czego nie

Gość gość
a weź tu zaufaj takiej chorągiewce... dziś chce tak a jutro tak bo ktoś ją podpuści zmanipuluje i przekabaci jej wewnętrzny świat i już temu ulegnie bo sama nie wie czego chce

Napisalam to pol zartem pol serio ale jak zwykle na mnie naskakujecie

Gość gość
smiesznie bedzie jak sie spotkacie okaze sie ze ten zabawny ineligentny "jeams bond" to nudny jak flaki z olejem niepewny siebie facecik a ta super blyskotliwa I seksowna na forum dziewczyna ma wagry sflaczale cyce I doope welcome in the real world :D

Gość gość
bądź wreszcie pewną siebie twardą i co najważniejsze zdecydowaną kobietą a nie miętką bezkształtną masą

Gość gość
to jaka jest rzeczywistość to już akurat nie twój problem gościu

Gość gość
gulasz smakoszowy ci dzis smakował?

nie znasz mnie wiec nie wiesz co jest przyczyna mojego niezdecydowania wiec juz mnie moralizuj

nie znasz mnie wiec nie wiesz co jest przyczyna mojego niezdecydowania wiec juz mnie moralizuj

Gość gość
no ale chyba nie jest z tobą aż tak źle że nie wiesz na przykład czy bardziej lubisz truskawki czy pomarańcze? no bo jeśli nawet tak prostych rzeczy sama nie wiesz to już jest tragedia chyba że twój smak i preferencje żywnościowe też zależą od opinni i wpływu innych

chyba nie macie swojgo życia że tak bardzo interesuje was życie innych

Gość gość
właśnie nie wyolbrzymiam bo to są podstawowe sprawy tak samo jak preferencje co do partnera albo wiesz czego chcesz albo nie i nie zawracaj ŻADNEMU facetowi d**y bo potem wystarczy pstryknięcie palcem i niezdecydowana oszka bedzie skakała z kwiatka na kwiatek raniąc po kolei wielu facetów bo sama nie wie czego chce i którego chce. "nie mieszajcie mi w głowach" każdy wie ze wszystkie kobiety lecą na kase ty pewnie też tylko trudno ci sie do tego przyznać a poza tym piwosz to badboy co też niezmiernie kręci kobiety. Chcesz udawać porządną zgrywając sie ze na kasie i na badbojowatości ci nie zależy tylko ze cenisz inne rzeczy ale jednak słabo ci to wychodzi, oszukujesz samą siebie i otoczenie a najbardziej biednego smakosza

Pożartować se trzeba czasami hehe:D Ciekawi mnie całodniowa nieobecność Pszemysława jak nigdy hehe:D🖐️

Gość gość
badboy jest tym fajniejszy im bardziej bije i szmaci swoją kobiete czym kobieta bardziej wyzywana bita i szmacona tym bardziej kocha swojego badboya dlatego też tak bardzo lubisz piwosza mimo tego ze tak podle cie traktuje. Z jednej strony mówisz ze jest to dla ciebie przykre ale już za chwile za nim latasz i gadasz jak z przyjacielem czy też mężem z którym znasz sie od 20lat jak łyse konie. Lubisz jak sie ciebie traktuje jak szmate? ponoć nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki ale ty wniosków nie wyciągasz tylko sama jak zdesperowana masochistka wyciągasz ręke po większą porcje wulgaryzmów i hejtu

A najbardziej to chyba tobie zalezy zeby na mnie wplynac to ty chcesz zebym sie zmienila ale tego nie zrobie manipulancie

Gość gość
Ja bym takiej kobiety chorągiewki nie chciał która nie ma własnego zdania i która tego zdania nie potrafi (lub nie chce) bronić i która łatwo ulega manipulacjom ze strony otoczenia. Ja już to raz przerabiałem i nigdy więcej :o najgorsze są mamusie i koleżanki a potem już zdanie faceta i to co sobie z nim ustaliła nagle przestaje być ważne BO MAMA POWIEDZIAŁA INACZEJ albo BO KOLEŻANKA MÓWIŁA ŻE... i już kompletnie przestaje mieć znaczenie to że wczoraj ustalając coś ze swoim facetem niby wiedziała czego chce doszli do konsensusu i byli oboje zadowoleni z danego rozwiązania sprawy, z danej decyzji, ale wystarczył wpływ otoczenia na bardzo podatną na manipulacje kobietke która nie ma własnego zdania i już przez taki d**erel facet ma piekło i związek raz dwa sie rozleci bo to nie jest wtedy związek faceta z tą kobietą tylko to owszem jest związek faceta z tą kobietą (ale nie z jej myślami/opiniami i decyzjami tylko myślami/decyzjami/opiniami koleżanek, mamusi itp na które panna jest bardzo łatwo podatna)

Piwosz dwulicowy jesteś. Taki z Ciebie bad boy, że nawet nie obronisz dziewczyny a jeszcze się śmiejesz z tego.

Gość gość
ale ja nie chce cie zmieniać bo ja na ciebie nie wpływam wcale :D chyba nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz... Ja ci tylko chce uświadomić do czego taka postawa prowadzi i chciałbym abyś nad tym pomyślała i może warto nad sobą popracować by być wreszcie jednostką AUTONOMICZNĄ a nie zależną od innych i ulegającą wpływom otoczenia i manipulacji. Myśl samodzielnie i sama sobie zadawaj pytania czego ty tak naprawdę chcesz i tego trzymaj a nie rób to co ci inni nakazują, bo to twoje życie i twoje decyzje, czasami błache ale czasami bardzo poważne, nawet decyzje na całe życie i dobrze byłoby gdybyś podejmowała je sama, w zgodzie z samą sobą a nie tym co ktoś ci powie, rozumiesz? i to koniec dzisiejszego wykładu, zapraszam państwa na kolejne zajęcia już za tydzień w auli uniwersyteckiej o godzinie 09:00 Auf Wiedersehen