Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość królowa jaśminowa

Chce i boję się

Polecane posty

Gość królowa jaśminowa

Od 4 mies. pisze z facetem młodszym o 6 lat.jest to znajomość internetowa fajna relacja jest miedzy Nami.i czasem gorąco..on chce się spotkać chyba tylko na sex.sama nie wiem czy też chce....jak to jest powiedźcie czy macie takie doświadczenia.sex bez uczuć

Gość gość
z czternostolatkami? nie

Gość królowa jaśminowa
E no. .. Ja 32 on 38.

Gość królowa jaśminowa
Wiek na odwrót

Gość gość
Nie wiem czy jest to dobry pomysł,na twoim miejscu dobrze bym się zastanowiła,tu nie chodzi o zwykłe spotkanie ale o seks,ja bym sie obawiała,za dużo zboczeńców a nie wydaje mi się abyś znała go na tyle aby być całkowicie bezpieczną. Ja piszę z pewnym chłopcem od około roku,wydaje mi się że już znam go dobrze a jednak czasami zaskakuje mnie swoim zachowaniem,pisze nam się dobrze ale seksu w realu odmawiam zdecydowanie,mamy inne sposoby seksu.

Gość gość
durny jakiś, próchno chce rżnąć? :O

Gość gość
Ja raz umówiłam się z chłopakiem na minetkę :) z tym że wiedziałam z kim pisze i wiedziałam jaki ten chłopak jest, więc nie miałam żadnych obaw poza delikatnym skrępowaniem, bo to był mój pierwszy i jedyny raz z kimś kto w sumie był mi obcy i kiedy chodziło o seks. Ale miło to wspominam i nie skończyło się na jednym spotkaniu, bo znamy się już ponad 3 lata i od ponad dwóch lat jesteśmy parą :) Jeśli masz ochotę i czujesz że facet jest w porządku, to możesz się z nim spotkać, jeśli masz obawy to tego nie rób, możesz też spotkać się z nim na gruncie neutralnym, pójść na kawę, itp... tylko jeśli jemu chodzi wyłącznie o seks, to chyba nie warto. W moim przypadku temat seksu i minetki wypłynął przypadkowo, sama go zaczęłam :) i podczas pisania pojawiał się bardzo rzadko, bo chyba tylko 2-3 razy, na pół roku codziennego pisania ze sobą, także wiem że o seks mu nie chodziło.

Gość królowa jaśminowa
Oboje chcemy się spotkać...Ja odrazu mówiłam że najpierw kawa.potem zobaczymy co i jak.Boję sie ewentualnie chorób bo nigdy nic nie wiadomo.Desperatką też nie jestem.Wiem kim jest zdjęcia często posyła wydaje się ok.Ale ja zaczynam chyba coś do niego czuć...i nie umiem sobie wyobrazić....jak po namiętnej .upojnej nocy wytłumaczę sobie że to tylko przygoda..może na chwile.bo też tak może On chcieć .

Gość gość
Skoro zaczynasz coś czuć, to nie idź z nim do łóżka dopóki nie poznasz jego intencji, facet któremu zależy nie będzie upierał się na seks i też będzie chciał cię najpierw bliżej poznać. A co do chorób... masz prawo wymagać zrobienia badań, bo z tym faktycznie różnie bywa, jeśli to typow*******cz, to coś możesz załapać. Ty go znasz lepiej i powinnaś wiedzieć czy można mu zaufać, czy nie, ale skoro założyłaś temat to twoje zaufanie jest bardzo ograniczone, więc o seksie na razie nie myśl.

Gość królowa jaśminowa
Hmmm zobaczę co dalej będzie.Najpierw kawa i ciacho .....rozmowa.Jak będzie Mu pasowało to drugi raz tez....potrzymam Go w takiej sytuacji.A moje uczucia będę trzymać na wodzy.Intuicja jednak najważniejsza.Pozdrowionka dusze Kochane

Gość gość
Każdy rozsądny facet mający dobre zamiary wie, że nie należy zbyt szybko nalegać na seks, więc nie musisz się tym teraz stresować :)

Gość gość
Spotkać się z kobietą tylko na kawę, bez seksu? Strata czasu. Kawę można wypić na pierwszej lepszej stacji benzynowej.

gość wczoraj Wiesz, nie każdy normalny facet rozumie, że pośpiech jest wskazany tylko przy łapaniu pcheł. Ci, którzy tego nie pojmują jak np. gość dziś spijają kawę ze stacyjnych dystrybutorów, wmawiając sobie, że to specjał :D I tak zlatuje im życie zgodnie z powiedzonkiem, że byle co jesz, byle co gadasz ;)

Gość Dżordż Jukena
Jakby co ty my z Jukenem możemy pani pomoc ;)

My? Tzn. że zawiązało się tu jakieś kółko samopomocy bez wpisowego?

Gość Dżordż Jukena
To znaczy z e w sprawach intymnych Juken zawsze moze na mnie polegać :D

Cudowna symbioza. To cenne w tych dzisiejszych, trudnych czasach, w których zabiera się biednym i oddaje bogatym :D

Gość Dżordż Jukena
Co ja zrobie ze Juken taki biedak :( Nie zasłuzył na mnie

Nie kąsaj ręki, która Cię bądź co bądź karmi :D

Gość Dżordż Jukena
On mnie nie karmi 😠 On mnie meczy z co wieczor, ta reka wlasnie :(

Gość Dżordż Jukena
Tez tak o nim mysle po kilku godzinach masowania przy wystapieniu sejmowym Pawłowicz :(

Podłość ludzka nie zna granic, ale z drugiej strony ciesz się, że Grodzkiego już nie ma w sejmie ;)

Gość Dżordż Jukena
Plakat Grodzkiej ma nad łózkiem :(

Powinieneś dostawać dodatek za pracę w warunkach szkodliwych dla zdrowia. Smacznego, życzy Sanepid :D

Gość Dżordż Jukena
Najwieksza traume przyzylem gdy pod prysznicem chcial sie pochwalic mna kolega i okazalo sie ze jestem najmniejszy :( Do tej pory nie mam smialosci wyjsc z ukrycia :(

Gość gość
"pochwalić mną kolegom", debilu :O

królowa jaśminowa wczoraj Oboje chcemy się spotkać...Ja odrazu mówiłam że najpierw kawa.potem zobaczymy co i jak.Boję sie ewentualnie chorób bo nigdy nic nie wiadomo.Desperatką też nie jestem.Wiem kim jest zdjęcia często posyła wydaje się ok.Ale ja zaczynam chyba coś do niego czuć...i nie umiem sobie wyobrazić....jak po namiętnej .upojnej nocy wytłumaczę sobie że to tylko przygoda..może na chwile.bo też tak może On chcieć X To mu o tym powiedz. Ale nie przez czata. Internet idealizuje nieco obraz. Spotkaj się na kawę, oceń sytuację i powiedz jak się czujesz. Jeśli jest normalny, to zrozumie.