Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam samych idiotów, oto przykłady. Gdzie są wartościowi faceci??

Polecane posty

Gość gość
Bo nie uważam żeby trzymanie dziewictwa do ślubu było czymś wartościowym. Jesli jest sie z kimś kogo się kocha i kto ciebie kocha to mozna isc do łozka. Co innego jednorazowe przygody, to jest bezwartosciowe.

Gość gość
Również nie przeszkadza mi jeśli facet jest prawiczkiem albo miał kilka kobiet przede mna. Jednak jeśli uprawiał seks bez zwiazku albo z d***** to jest dla mnie skreslony.

Gość gość
Korwin kiedyś powiedział (on też czasami mówi coś mądrego) ,że więcej jest głupich niż mądrych i ja ciągle sobie to powtarzam jak widzę na yt po 200 mln wyś. przy biberze i reszcie wytwórniowego tałatajstwa.

Gość gość
Jak ktoś wyżej napisał normalni faceci nie latają po imprezach ;) Siedzimy chętniej w domu lub poświęcamy czas na hobby, zainteresowania. Szukać Nas można wszędzie oprócz imprez aczkolwiek możesz mieć fart. Szukaj aż znajdziesz jak to mówią.

Gość gość
Ja nie szukam też jakoś desperacko. Po prostu staram się poznawać jak najwięcej nowych osob i gdy ktos pyta o nr lub gdzies zaprasza to sie zgadam bo liczę że moze to byc to. Zawsze jednak wychodzi źle.

Gość gość
gość dziś to nie jest wytłumaczenie najpiekniejszy element to trzymanie cnoty dla męza prawiczka.

Gość gość
ale pieprzenie. Ja tak nie uważam i dla mnie dziewictwo nie jest jakąś relikwią zeby trzymac to dla męża.

Gość gość
to nie jestes osoba inteligetna jak tak myslisz.

Gość gość
To co studiujesz mądralo?

Gość gość
Wyjdź prawiku stąd jak nie pasi. Jeśli 2 osoby kochają się prawdziwą miłością to co stoi na przeszkodzie żeby uprawiali seks? Zbliżyli sie do siebie jeszcze bardziej? Hmmm? Manipulujacy ludźmi kościół? Czy może jeszcze coś bardziej tępego?

Gość gość
nie jestem typowo wierzący ale co głosi kościół zgadzam się w 100%.

Gość gość
skończyłem studia potrafię przewidzieć kiedy rozpadnie się związek mimo, że nie studiowałem psychologię.

Gość gość
Nie bede mówiła co studiuje bo studia nie sa wyznacznikiem wiedzy czy inteligencji. Studiuje na UJ i tyle w temacie.

Gość gość
materialistka

Gość gość
coooo? ja i materialistka na pewno nie. Nigdy nie leciałam na pieniadze. Mam pieniadze i nigdy nikt by mnie na pieniadze nie wyrwal.

Gość gość
w zwiazku bardzo wazne jest czy facet jest prawiczkiem a kobieta dziewica. Przeszlosc seksualna psuje zwiazek.

Gość gość
ona sie puszcza i szuka chlopa z kasą , i blachara w dodatku

Gość gość
Już przestańcie to my mamy problem nie ci co już uprawiali sex.

Gość gość
Ja nigdy się nie ..... kochalem az wstyd sie chyba przyznac ,,,,, . a sam jestem, dziewczyny na to bardzo patrzą, dlatego zostalem sam, koleza po slubach,kolezanki po slubach a ja sam.

Gość gość
Nie puszczam sie. No chyba ze puszczanie to dla ciebie seks z partnerem z którym było sie w wieloletnim zwiazku. Dodatkowo nie jestem blachara. Lubie samochody ale nie poleciałabym na kogos bo ma porsche.... szanujmy sie.

Gość gość
koledzy po śl ''

Gość AKG
Bo kościółek mówi... Kurwa mać serio? A gdyby tam było napisane że na przykład w niedzielę masz iść przelecieć sąsiadkę to pewnie tak byś zrobił... Co kościół powie to ciemny omamiony ród z********a w podskokach i robi a zwłaszcza mohery. Na szczęście coraz więcej osób widzi czym tak na prawdę jest kościół. Do Boga nic nie mam ale do tych pasożytów, którzy mówią innym jak żyć już mam. Jakim cudem on może coś wiedzieć o seksie? No jak?! Albo o dzieciach o ich wychowywaniu... A teraz dawaj lecisz z obrona kościółka :D Już się nie mogę doczekać.

Gość gość
To że facet byłby prawiczkiem w ogole by mi nie przeszkadzało. Myślę że miłosc jest ważna w seksie a nie doswiadczenie.

Gość gość
gość dziś Ja jestem sam tyle co lat mam, się dziwią że sam jestem jeśli ktoś pyta, wielkie oczy robią,ale tak chyba zostanie bo już wiek całkiem duży,

Gość gość
22:15 i to jest bardzo inteligentne i piękne podejście do sprawy :) Naprawdę :) Szkoda, że większość społeczeństwa ma jednak inne podejście...

Gość gość
Spotkasz jeszcze fajną dziewczyne nie bój sie. Ja też licze ze kogos spotkam

Gość gość
Najpierw trzeba być wartościową kobietą po drugie nie można być księżniczką, która czeka na gotowe.

Gość gość
Myślę że jestem wartościowa i nie czekam na gotowe.

Gość gość
brak normalnych niestety,wiec się nie znajdzie. po 20 stce i przed 30, dawno już są po ślubach. ja jestem przed 30.

Gość gość
Nie znam Cię autorko ale po twoich wpisach wyczuwam, że jesteś wartościową osobą :) Na pewno kogoś wartościowego poznasz :)