Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam samych idiotów, oto przykłady. Gdzie są wartościowi faceci??

Polecane posty

Gość gość
Chyba problemem jest to ze ja szukam milosci

Gość gość
Gdzie sa?

Gość gość
jak to gdzie? tam gdzie są inteligentne i wartościowe dziewczyny! tutaj ich nie widzą!

Gość gość
Ja juz nawet nie szukam. Powiedzialam sobie milosc sama mnie znajdzie. Nie bede sie juz z nikim umawiac.

Gość gość
i tak trzymaj! mówią że miłość jest ślepa, to kiedyś i na ciebie trafi :)

Gość gość
I powiem wam ze mozna faceta jednym zdaniem sprowokowac zeby pokazal czy jest wartosciowy. WystarcZy powiedziec ze sie wierzy w milosc. Wtedy facet wie ze nie poruch szybko wiec sam ucieka nawet jesli wydawal sie ok

Gość gość
i znowu się mylisz! nie będę nawet pytać w jakich kręgach się poruszasz kobieto :( tak czy inaczej, życzę ci powodzenia, może jednak kiedyś otrze się o ciebie ta ślepa, tylko pytanie, czy ją dostrzeżesz???

Gość gość
Moze sie myle ale takie mam doświadczenia. Moze kiedys kogos spotkam kto udowodni ze nie mam racji i wartosciowi faceci istnieja :-)

Gość gość
i tego właśnie tobie życzę, ja już wiem że tacy mężczyźni istnieją! :)

"WystarcZy powiedziec ze sie wierzy w milosc. Wtedy facet wie ze nie poruch szybko wiec sam ucieka nawet jesli wydawal sie ok" x Poroocha bo nie jesteś jedyną kobietą w promieniu 500 km. Zabawne, że jak jesteście młodsze to większość z was się mało co o własne nogi nie pozabija - tak się wam śpieszy do łóżka jak spotykacie faceta na myśl o którym macie mokro. Z jakichś dziwnych względów gdy jesteście już posunięte wiekiem i pojawia się ktoś sensowny to zaczynają się gierki, testowanie, uprzykrzanie życia facetowi. Po drugie czy nie zauważyliście, że debilom jest najłatwiej jeśli chodzi o pójście z panną do łóżka? Ci którzy czują coś więcej do dziewczyny i chcieliby ją poznać są wsadzani do szufladki z napisem kolega. Osobiście stosuję zasadę trzech spotkań. Jeśli na trzecim do niczego nie dojdzie bo dziewczyna nie chce to ja też dłużej jej nie chcę. A porozmawiać ze mną można bo daleko mi do kogoś kto wychował się na melinie. Ona pójdzie przebierać na portalu randkowym popijając wino i zagryzając czekoladą a ja zagadam do następnej co mi wpadnie w oko .

Gość gość
zasadę 3 randek stosujesz? chyba gustujesz w d****ach z tego wynika. Żadna normalna i watosciowa dziewczyna nie pojdzie do łózka z facetem po 3 randkach🖐️

Gość gość
gość 2016.01.26 Wkurza mnie to. Często gram na randkach z facetami w taka gre na telefonie sprawdzajacą wiedze. Zawsze wygrywam. Powiedziałam sobie że wyjdę za faceta który ze mną w to wygra ale chyba sie nie doczekam. Zawsze przegrywam bo nigdy nie wiem która aktorka w jakim badziewiu grała.

Gość gość
Fajne podejście. Sugerowanie że wiedza ogólna świadczy o czymkolwiek... Zresztą pisze się Quizwanie a nie Quizowanie.

Gość gość
Wina leży po stronie waszej! Wymagacie modeli, niewiarygodnie przystojnych a potem narzekacie, że męzczyźni to dupki,******czy i tak dalej.

"Żadna normalna i watosciowa dziewczyna nie pojdzie do łózka z facetem po 3 randkach" x Tzn. co? Po ślubie dopiero? Nie? Przed ślubem też? Tylko szmata idzie do łózka bez ślubu. Twoja kolej :D

Gość gość
Żadna normalna i watosciowa dziewczyna nie pojdzie do łózka z facetem po 3 randkach" X Z nim nie pojdzie ale z innym juz tak.

Gość gość
Powiedziałam sobie że wyjdę za faceta który ze mną w to wygra ale chyba sie nie doczekam. > podasz w końcu ten nick abym mógł zagrać :D ?

"Często gram na randkach z facetami w taka gre na telefonie sprawdzajacą wiedze. Zawsze wygrywam. Powiedziałam sobie że wyjdę za faceta który ze mną w to wygra" x Nie jest ci wstyd, że robisz z siebie skończoną kretynkę? Masz ty rozum i godność człowieka? Jednej zabrałem telefon gdy bawiła się nim przy mnie i musiała zapracować sobie (he he he sami wiecie jak) aby go odzyskać.

Gość gość
Złowrogi muminek Facetow takich jak ty nie szukam. Napisalam ze dla mnie skreslony jest facet ktory mial wiele partnerek seksualnych z ktorymi nie był w zwiazku. Seks po 3 randce rowniez u mnie odpada. To ze jestes oczytany i mozna z toba porozmawiac nie oznacza dla mnie ze jestes wartosciowy. Takich facetow jak ty spotykam i trzymam sie od nich z daleka. Widac ze dla nich liczy sie tylko zeby z******* a ja szukam dluzszej relacji

Gość gość
Nie mowie ze seks tylko po ślubie ale jednak wiaze z nim milosc lub jak kto nazwie wieksze zauroczenie ktore po 3 randkach nie wystepuje.

Gość gość
Aha i jakby ktos pytal jakich facetow spotykam to wlasnie Złowrogi muminek jest przykladem :-)

Gość gość
i wszyscy spotykani w REALU też skreśleni! bo za głupi! za mało przystojni! brzydale! i zawsze coś nie tak!!! ideałów nie ma, ta informacja na wypadek gdybyś o tym nie słyszała :)

Gość gość
Tu d***** dawaj wylize Ci p**de i porządnie wypieprze .

"Napisalam ze dla mnie skreslony jest facet ktory mial wiele partnerek seksualnych z ktorymi nie był w zwiazku." x Wy się nie przyznajecie to myślisz, że my to robimy? :D x "Seks po 3 randce rowniez u mnie odpada." x Jak spotykasz aseksualne ciapy co nie wiedzą jak poruszyć temat to się nie dziwię. Po tym co się obecnie wyprawia na tzw. randkach będąc na waszym miejscu myślałbym o malowaniu sufitu a nie seksie. x "Takich facetow jak ty spotykam i trzymam sie od nich z daleka. Widac ze dla nich liczy sie tylko zeby z******* a ja szukam dluzszej relacji" x Zabawne bo jak ja szukałem dłuższej relacji to słyszałem, że możemy zostać przyjaciółmi. Zabiegałem, starałem, były spotkania, randki aż... aż panna znalazła sobie innego. Jedna za drugą. Innego co nie czekał. Kogoś kto nie był cierpliwy jak ja. Koleżanki z uczelni; żadne ćmy barowe. Nigdy więcej. x "Nie mowie ze seks tylko po ślubie ale jednak wiaze z nim milosc lub jak kto nazwie wieksze zauroczenie ktore po 3 randkach nie wystepuje." x Po 22 wystąpi :D x "Aha i jakby ktos pytal jakich facetow spotykam to wlasnie Złowrogi muminek jest przykladem" x Szczerze wątpię. Nie piję, nie palę, czytam dwie książki tygodniowo i obsesyjnie ćwiczę kalenistykę. Coś mi mówi, że nie mieszczę się w ramach twoich amantów co walczą o twoją atencję z komórką.

Gość gość
Wiem ze nie ma idealow i nie szukam takiego. Na urode tez nie zwracam uwagi. Chodzi tylko o to zeby mi sie podobal a dla innych moze byc brzydki.

Gość gość
Złowrogi muminek Widzisz masz zle doswiadczenia z kobietami dlatego tak podchodzisz do seksu i zwiazkow. Kilka cie olalo jak sie starales wiec teraz sie nie starasz. U mnie jest tak ze jak facet by mial podejście takie jak ty to nie miałby na co liczyc. Trafiales na latwe laski o które nie trzeba sie starac. Nie spotykam aseksualnych ciap. Faceci sa raczej tacy ze niejedna by z nim poszla i na pewno nie jedna pojdzie ale nie ja. Ja musze czlowieka poznac i uwierz ze wiekszosc moich znajomych tak ma

Żadna kobieta w tym temacie nie chce faceta któremu będzie się trząść dłoń gdy wsadzi ją pod jej bluzkę. Mężczyzna musi nabrać doświadczenia aby być pewnym siebie gdy już pozna kobietę bo drugiej szansy nie dostanie albo co gorsza usłyszy, że jest jej przyjacielem i żeby tego nie zmieniać. Żyłem tym koszmarem ponad 15 lat i nikt mi nie pomógł. Te same bzdury maglowane po stokroć. Dlatego nie dziwi mnie już, że postępując odwrotnie co do rad kobiet i społeczeństwa w kwestii poznawania się odnoszę sukcesy.

Gość gość
Złowrogi muminek Wlasnie ty nie rozumiesz co to dla mnie znaczy wartosciowy. Myslales ze to facet tak jak ty oczytany, przystojny, wycwiczony. Wartosciowy to dla mnie z zasadami, opiekunczy, ogarniety zyciowo, inteigentny, taki ktory stara sie o kobiete gdy mu zalezy a nie tylko gdy chce p*******.