Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotykam samych idiotów, oto przykłady. Gdzie są wartościowi faceci??

Polecane posty

Gość gość
Złowrogi muminek Masz zle doświadczenia. Gdy poznalam swojego poprzedniego faceta z ktorym byłam w związku on na pierwszej randce caly sie trzasl i w kazdym jego zachowaniu widzialam jak mu zalezy na mnie i jak jest zauroczony. Nie pomyslalam nawet zeby go olac. Poznalam go i dopiero po kilku mc bylismy para.

"Kilka cie olalo jak sie starales wiec teraz sie nie starasz." x Staram się o siebie. Jeśli uważacie, że wasze towarzystwo jest warte więcej od mojego i trzeba za wami gonić i schlebiać aby łechtać waszą próżność to poproszę o listy uwierzytelniające z jakiego to królestwa królewny przybywają i jakiej wysokości będzie ew. posag. Wtedy się zastanowię czy warto zawracać sobie głowę. Bo okrutna prawda jest taka, że nie macie niczego czego nie można dostać od innej. Bańka już pękła i faceci widzą, że im więcej problemów dziewczyna stwarza niż rozwiązuje tym mniej warta. Olewasz mnie, jesteś humorzasta, mam zgadywać co siedzi ci w głowie - tam są drzwi.

Gość gość
a mówiłaś że spotykasz samych idiotów? on widocznie też okazał się być idiotą!? :(

mam to samo, a jak już spotkam jakiegoś konkretnego to się boję ze go odstraszę i tym samym potrafię nieźle spitolić sprawę

Gość gość
Moj byly nie byl idiota :-). Po prostu nam nir wyszlo i od czasu kiedy jestem sama zaczelam po 4 letniej przerwie spotykac sie z innymi. To oni okazuja sie idiotami

Gość gość
Złowrogi muminek Swoimi postami potwierdzasz ze ktos cie zranil i dlatego teraz takie masz podejscie. Gdybys spotkal ta jedyna to skakalbys przy niej i sie staral. Ja nie wymagam skakania ale jednak facet powinien pokazac ze mu zalezy i dziewczyna jest dla niego wazna.

"Masz zle doświadczenia." x I dlatego zamiast starać się mocniej to staram się mądrzej. x " Trafiales na latwe laski o które nie trzeba sie starac." x Nie jesteś księżniczką aby się o ciebie starać.

Gość gość
Każda kobiet powinna byc dla swojego faceta ksiezniczka. :-)

"Gdybys spotkal ta jedyna to skakalbys przy niej i sie staral." x Spotkałem, skakałem, starałem się. Usłyszałem, że miałem szansę i parę mniej miłych słów gdy powiedziałem, że rola kolegi na odległość to nie to czego chcę. Pewnie zamiast pokazywać przez sześc lat, że dziewczyna jest dla mnie ważna powinienem był robić to co obecnie. A zatem sześc lat zmarnowanych i kolejne sześć aby o niej zapomnieć. Łącznie 12. Diagnoza kafeterianek? Rób to co robiłeś dalej to w końcu szczęście się do ciebie uśmiechnie. Trochę jak bić się młotkiem po głowie w nadziei, że spodoba ci się zanim stracisz przytomność.

Gość gość
Nie wiem gdzie wy szukacie mezczyzn? Na dworcu?

Gość gość
Złowrogi muminek Przykro mi że tak to sie skonczylo. Musiales tracic na dziewczyne pusta albo po prostu nie czula nic do ciebie. I tak radze ci zebys sprobowal sie zakochac bo takie wykorzystywanie innych nie jest dobre dla ciebie rowniez

Gość WartościowyFacet
Nie macie lepszych zajęć niż siedzenie na tym forum? W tenergetyce sposob nie znajdziecie swojego wymarzonego, wartościowego faceta ;) Idę na miasto w poszukiwaniu wartościowej kobiety wiec żegnam towarzystwo :) Miłego wieczoru :D

Gość gość
grasz w to quizwanie czy nie ?

Gość gość
przypomina mi sie urywek ze shreka mnie wybierz mnie tylko mnie hahha

"Musiales tracic na dziewczyne pusta albo po prostu nie czula nic do ciebie. " x Raczej to drugie. Radzi sobie świetnie a intelektualnie nie odbiega od tego co wy tu wypisujecie. x "I tak radze ci zebys sprobowal sie zakochac bo takie wykorzystywanie innych nie jest dobre dla ciebie rowniez" x Ja własnie byłem w niej zakochany. Cieszę się, że po tym co mnie spotkało stan zakochania jest dla mnie odrażający i nigdy więcej się nie powtórzy. Macie kilkunastu facetów w życiu - ja po prostu nie zamierzam być tym ostatnim dla was.

Gość gość
Muminek a lubisz panów? Dzisiaj jestem sam wieczorem mogę podjechać i cię w pupę zaspokoić

Chyba podziękuję. Wszystkim panom podczytującym ten temat zalecam zainteresowanie się nauką podrywu, manipulacji itp. Blog returnofkings a także książki autorstwa RooshV

Gość gość
nie będziesz muminku, zostaniesz sam kiedy kogoś będziesz najbardziej potrzebował!!

Gość gość
Ale podrywanie to sztuki dla chłopców, a nie mężczyzn. Samo słowo "podrywanie" już mi się źle kojarzy i skazuje związek na porażkę, o ile można to nazwać związkiem. Jeśli celem faceta jest podryw do seksu, bo tak ci "trenerzy" to prowadzą to..... zleży kto czego szuka.

Gość gość
Gram. Podaj nick to cie zaprosze :-)

Gość gość
Jeszcze powiem wam ze kiedys nawet sama do faceta podeszlam na imprezie, potanczylam i wzielamnumer. Efekt byl taki ze facet pomyslal xe jestem na niego napalona i mozemy sie umowic na seks.... porazka

Gość gość
Autorko lubisz łykać nasienie?

Gość gość
Pytanie o lykanie nasienia zadal facet ktorego idealnie opisuje tytul tematu - idiota :-). Mam czas siedziec na forum gdyz powinnam sie uczyc do sesji... a wiecie wtedy wszystko lepsze niz notatki :-)

Gość gość
Złowrogi muminek Teraz jux wiem. Mowie jesten świeża w tych sprawach poniewaz bylam w dlugim zwiazku i dopiero zaczynam randkowanie. Jestem zaskoczona poziomem facetow ale moze tylko tsk trafiam na razie a pozniej bedzie lepiej :-)

Gość Zolzastara
Po ponad 20 latach małżeństwa przekonalam się ,że mąż ,którego uwazalam za ideal...nim nie jest,delikatnie mówiąc. Nie chodzi o zdradę, są rzeczy gorsze od niej. Efekt? Mam ponad 40 lat i bardzo ograniczone zaufanie do mężczyzn, co więcej ..nie potrafię się zaangażowac. Troche boje się ,że tak będzie już zawsze. Spotykalam się z dwoma. Obaj sporo młodsi i naprawdę wartościowi,jednak znajomości zakończyłam.Czułam ,że niewiele z siebie daje. Reasumując.. autorko..jeśli takie stare babsko:-D jak ja potrafiło "znaleźć" fajnych facetów.. to może szukasz w nieodpowiednich "miejscach"?

Gość gość
Wiec gdzie powinnam sie rozglądać za facetami wedlug ciebie?