Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyrodna matka

Polecane posty

Gość gość

Drogie forumowiczki! Pisze do Was gdyż jestem bezradna. Jestem 23 letnia fotomodelka. Mam powodzenie u facetów a mimo wszystko czuje sie zakompleksiona, brzydka i ciagle zdołowana choc staram sie nie ujawniać tego przed światem. Moja własna matka całe zycie faworyzuje moja o 2 lata młodsza siostrę, gdy nie zadzwonie do domu slysze jaka ona jest cudowna ze kest taka zgrabna( ja mam figurę klepsydry- cycki, tyłek ale płaski brzuch) natomiast ona jest taka delikatna, filigranowa i slysze ze kiedys pewnie bede gruba. Ciagle mowi jaka ona jest wspaniała, ze ma piekna buźkę ze robi sie córa piękniejsza. Mi natomiast zawsze mowi ze mam za duża d**e( choc wazę 55 kg przy wzroście 170 cm i mam 88 cm w biodrach), albo jak wyskoczy mi choc jedna Korsyka to zaraz to na głos komentuje przy ludziach. Nigdy nie pyta co tam u mnie, jak w prscy( pracuje sobie w biurze) ani jak w moim zwiazku sie układa. Jak przyjeżdżam z moim mężczyzna to specjalnie jeszcze ja chwali przy nim: Oh Paweł czyż moja najmłodsza córka nie jest wyjątkowa? Ania tez jest ladna ale Monika ma zaś na prawde wyjątkowa urodę. Moja siostra wozi sie jakby byla miss polski, ciagle czuje sie lepsza od innych, nawet zbyt wielu kolezanek nie ma bo twierdzi ze sa zazdrosne o nia. Tłumaczyłam jej ze to nie przez urodę bo moje koleZabki tez na poczatku mnie nie lubiły ale po czasie słyszałam od nich " na poczatku Cie nienawidziłam, weszła taka barbie na salony ale jak Cie poznałam to okazałas sie super babka! " faceci tez mi mówią ze rzadko widzi sie ladne i tak uprzejme dziewczyny. Wiem ze to moja zaleta, to ze sie nie wywyższam ale mam dola jak jade do domu bo wiem co mnie czeka i boje sie ze po czasie moj facet uwierzy w ta wyjątkowość mojej siostry ktora z chęcią pewnie by mi go odbiła. Co mam robic?

Gość gość
zapewne masz niską samoocenę i osobowość narcystyczną uważasz się za cud jednocześnie masz kompleksy zalecam terapię u psychologa wyolbrzymiasz to co matka mówi bo zwyczajnie zazdrościsz siostrze że jest ładna to nie oto chodzi że ty brzydsza jesteś ale o pochwały po prostu chcesz żeby tylko ciebie chwalili dlatego nie zauważasz pochwał na swój temat ale wyolbrzymiasz pochwały na temat siostry uzmysłów sobie że nie jesteś pępkiem świata co do twojej dupy to może faktycznie jest wielka ja miałam koleżankę która też miała wielką dupę przy czym była chuda i wąska w talii po prostu wynikała ta dupa z jej genów

Gość gość
Aha. No ok. Dziekuje za obiektywna ocenę. Pewnie moj błąd ze podkreśliłam ze jestem fotomodelka to od razu musze byc narcystyczna. Nawet moja ciotka mowi mojej mamie ze nie powinna chwalić tylko jednej z córek, ale przeciez Ty to wiesz najlepiej. Przeciez tak łatwo wrzucić wszystkich do jednego worka

Gość gość
no sorry ale fotomodelka mająca 23lata to już prawie emerytka po za tym każdy może się tak nazwać nie będąc w cale profesjonalną fotomodelką fakt że napisałaś: "podkreśliłam ze jestem fotomodelka to od razu musze byc narcystyczna" to właśnie zdanie jest dowodem na to że właśnie jesteś narcystyczna