Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie dla kobiet

Polecane posty

Gość gość

czesc jestem 26 letnim facetem. pokłóciłem sie dwa dni temu z moją kobietą (wymiana zdań) nic więcej żadnych krzyków itp nie odzywa sie od tamtego czasu, a ja nie wiem co robić, z jednej strony to moja wina a z drugiej nie rozumiem swojej kobiety... przeciez facet tez moze mieć swoje zdanie.. dzieli Nas teraz 160km ale to nie problem, pytanie dla Was kobiety.. Jak przeprosić, co robić? Kocham Ją nad zycie:( czekoladki i czerwone róże nie wchodzą w gre..

Gość gość
Przeproś ją jak kocha zrozumie..

Gość gość
tylko jak? Przepraszałem przez telefon , chce tam jutro pojechać

Gość gość
dlaczego nie wchodzą w grę? jak ci się ją uda przeprosić to następnym razem ją słuchaj i przytakuj facet nie jest od myślenia wy nie macie prawa mieć jakieś swoje zdanie wy jesteście od słuchania i wykonywania rozkazów waszej pani oraz od merdania ogonkiem

Gość gość
zależy o co poszlo

Gość gość
jak zraniłeś serce wyjaśniaj i to szybko,cisza zle wróży,kłótnia lepiej,jak głupoty zwyczajnie przeproś pogadaj

Gość gość
Mądry męźczyzna przeprasza kobietę zawsze, niezaleznie od tego, czy miał rację, czy nie. Masz prawo mieć swoje zdanie, opinię, Konstytucja Ci to gwarantuje:) Liczy się nie tylko treść, ale i forma, w jakiej ta treść została podana. Pisałam już dziś na forum, ze pewnych słów w związku się nie używa nigdy, nie poniźa się kochającej osoby, nie uogólnia przy każdej wymianie zdań, typu "bo Ty zawsze...", " bo Ty nigdy..." Najważniejsze, byś do niej pojechał. Samo to, ze przyjedziesz, powinno ją przychylnie usposobić. Padnij na kolana i blagaj o wybaczenie. Caluj po rękach. Przytul się do jej nóg, mów, ze ją kochasz nad życie.. Piszę powaźnie. W prawdziwej, wielkiej miłości nie ma czegoś takiego, jak śmieszność. Życzę Wam obojgu szczęścia. Zrób wszystko i jeszcze więcej , byście się pogodzili:)

Gość
daj jej jeszcze ze dwa dni-zmięknie.:P Przepraszałeś? I co ona na to??? Powinieneś szczerze powiedzieć jej ze żałujesz, przepraszasz, zależy ci na niej itp. Ale nie płaszcz się za bardzo! :P Ciężko coś powiedzieć bo nie wiem o co poszło.:)

Gość gość
dziekuje, jutro na pewno pojade i to zrobie, choćby nawet sie ośmieszyć to bede przepraszał i błagał o wybaczenie... takiej innej kobiety jak Ona na swiecie juz nie ma

Gość
nie przeginaj! :P nie powinieneś sie poniżać...