Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Herald

takiego tematu tu na forum jeszcze nigdy nie było i aż boję się napisać więcej

Polecane posty

Gość Herald

z obawy, że zjedziecie mnie równo i dokładnie a przede wszystkim oberwę od kobiet z tego forum, że się wtrącam w cudze sprawy ale moim zdaniem sprawa jest poważna i nie znam odpowiedzi, co o tym myśleć , więc być może dziewczyny podpowiecie rozsądnie i wyrazicie swoje opinie na ten temat : W ubiegłym roku moja znajoma , dawna koleżanka z pracy , bardzo piękna i mądra dziewczyna zadała się z pewnym durniem, lowelasem , który ją notorycznie zdradzał, pił i bił a rano przychodziła do pracy z fioletowym okiem i podartych rajstopach , warunki w pracy były takie, że mogła wskoczyć pod prysznic, nawet uprać w pralce i ubrania wyprasować , więc koleżanki w pracy pomagały Gosi , nawet wskakiwała w pożyczone rajstopy i Gosia zaciążyła z tym lowelasem , nie chciała usunąć ciąży , praktycznie mieszkała w pracy i spała na fotelu albo na kanapie, w pracy była sumienna i bardzo pracowita, nie musiała tego robić a zmywała podłogi w łazience i myła nawet ceramikę , nagle zasłabła i wezwaliśmy pogotowie, na sygnale pojechała na porodówkę i urodziła , dzieciak dostał 10 punktów ale lekarze powiedzieli wprost , za miesiąc do kontroli z dzieciakiem, zrobiliśmy w pracy małą zrzutę i wynajęliśmy dla Gosi kawalerkę, po porodzie zawiozłem Gosię z dzieckiem do tej kawalerki a tam wyprawki, prezenty, mnóstwo zabawek dla dziecka, które wygląda zwyczajnie i normalnie jak dzieciak , pomoc koleżeńska nie zna granic i to jest fajne , nawet Boss się dorzucił i podarował Gosi pomoc 20 tys. PLN , mleko, pampersy, pełna lodówka jedzenia i mieszkanie opłacone na jeden rok z góry , koleżanki z firmy jeździły do Gosi co chwilę aby pomóc dziewczynie ale w pracy były jakieś zadąsane , dziwne , ale co jest z tym dzieckiem zapytałem ? Nie, dobrze wszystko i Gosia zadowolona jest , ma wszystko i serdecznie dziękuje , Gosia dała na imię dziecku Ksawery i teraz już wiemy dlaczego, na chrzcinach dziecka byłem i to był dla mnie SZOK , na pierwsze imię Ksawery , na drugie imię Ksawera , dziewczyny z pracy w końcu powiedziały prawdę , że Gosia urodziła Hermafrodytę , czyli obojnaka i powiedziała lekarzom wprost , że nie zgadza się na żadne zabiegi operacyjne lub korekcyjne u dzieciaka , gdy Ksawery będzie dorosły to niech sam zadecyduje , czy zostać jako Ksawery lub Ksawera , a Wy co o tym sądzicie, czy koledzy powinni się wtrącać teraz w życie osobiste Gosi i przekonywać aby nie robiła krzywdy dziecku ?

Gość gość
moim zdaniem operacja byłaby krzywdą zrobią z dziecka chłopca a będzie dziewczynką albo na odwrót to co w tedy? dopiero dziecko by miało zrytą psychikę niech będzie takie jak Bóg go stworzył albo niech samo zdecyduje jak będzie dorosłym

Gość Herald
czyli jak uważasz, że Gosia ma rację i gdy Ksawery albo Ksawera będzie dorosła niech sobie wybierze prawdziwe imię dla siebie i sama zdecyduje, czy wybierze sukienkę albo spodnie ?

Gość gość
Chyba prowo :D

Gość gość
Nawet ubawil mnie ten temat. Masz zdolności do pisania.

Gość gość
A ty Herald czy Heralda. Prowo które trąci głupotą na kilometry

Gość Herald
to nie jest temat śmieszny , to nie jest temat do zabawy , na 500 - 1500 urodzeń nie tylko w Polsce rodzą się hermafrodyty 1% - do 2 % rocznie rodzą się lesbijki i geje , czy to jest dużo w skali rocznej ? ale po narodzinach hermafrodyty lekarze zadają pytanie , czy zgadza się aby dziecku wykonać tak zwany 'zabieg' albo 'korektę' genitaliów i jeżeli Matka dziecka powie wprost , NIE zgadzam się to lekarze są bezsilni i w tym przypadku Gosia powiedziała lekarzom NIE , czy to jest dziwne dla Ciebie, czego nie rozumiesz ?

Gość Herald
gość dziś A ty Herald czy Heralda. Prowo które trąci głupotą na kilometry xxx czego nie rozumiesz, czy nie rozumiesz własnego rozumu , czy nie masz pojęcia o życiu ?

Gość gość
A ty czego nie rozumiesz? Dała dziecku wybór i to słuszny, w okresie dojrzewania okaże się która płeć będzie dominująca. A za prowo przemawia fakt, że jest grupa imion ktore można nadać jako męskie i damskie, typu Maria. Ale nie ksawery ksawera.

Gość gość
Dziecko heraldo ty nie rozumiesz bo tworzysz prowokacje na dramacie ludzi. Tak się złożyło ,że ogladałam wywiady z takimi ludzmi. A ty się jebnij w chory łeb pisząc o mitycznej gosi klasycznym schematem prowokacji kafe. Czyli dużo imion, faktów itp. Nudzi ci się to s********j powalić konia

Gość gość
Herald to obojniak :D

Gość gość
Jak to jest być obojnakiem?Tak jak tasiemiec,sam daje radę,partner nie jest mu do szczęścia potrzebny.Jakie to praktyczne,ma sens coś zmieniać:-Dchyba nie bardzo;-)

Gość gość
Jestem tasiemcem i potwierdzam:-) :-) :-)