Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

na wsi się nieporównywalnie lepiej niż w mieście żyje i bardziej komfortowo

Polecane posty

Gość gość

Tak naprawdę

Gość gość
To siedź sobie na tej wiosze i gnój łapami rozwalaj. Chuj mnie obchodzi twoje zdanie. Tak naprawdę .

Gość gość
Dobrze powiedziane.

Gość gość
Na wsi nikt nie ma gnoju rozumiesz na wsi teraz mało kto wie i pamięta jak krowa czy kura wygląda

Gość gość
Racja lepiej i komfortowo

Gość gość
No z***biście. Mieszkałam wcześniej na wsi pod dużym miastem. Można to było nazwać przedmieścia. Wieś przy głównej drodze. Do miasta blisko. Dużo nowych domów, dużo młodych ludzi, ale i duża otacja, bo domy często zmieniały właścicieli. Ale żyło się dobrze. Raczej anonimowo. Każdy zajęty swoim podwórkiem. Teraz przeprowadziłam się na wieś do męża. Masakra. każdy każdego zna od urodzenia, obgadują się wzajemnie, mają tupet zapytać się coś wprost, np. czy to prawda, że sąsiad rozbił samochód. Ta wieś położona jest 60 km od miasta. Ludzie zaściankowi. dużo młodych wyjechało, spróbuj nie przyjąć księdza po kolędzie to proboszcz z dyrektorką szkoły dają popalić innowiercom. Czuje się jak w big brotherze. Ciągle pod czujnym okiem sąsiadek.

Gość gość
Ja mieszkam też z dala od miasta i nie jest jak u ciebie

Gość gość
Bo pewnie jesteś w grupie obgadującej i dlatego nie odczuwasz różnicy. Gdybyś była obgadywana to pisałabys inaczej.

Gość gość
Nie nie jestem w grupie obgadującej

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona znane piwa z browaru namysłów to zamkowe złoty denar kuflowe rycerskie namysłów pils Paryż to wieś w powiecie namysłowskim w gminie namysłów