Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość sisi

Nienawidzę mojej rodziny.

Polecane posty

Gość gość sisi
Tym razem to oni doczekają się ciosu..i to za wszystkie czasy bo moja cierpliwosc juz sie konczy .Jedno krzywe słowo i wyproszę z sali.

Gość gość
do autorki: żałosna jesteś, niestety

Gość gość
Wcale nie.Jest normalna.

Gość gość
Prawda.

Gość gość
nie podbijaj ciućmo swojego tematu. mamy cię dość i twojej patologicznej rodziny :P

Gość gość
Czy tu na tej kafeterii jeszcze ktoś normalny pisze?,śmiem wątpić.

Gość gość
Ja też, czytając takie tematy jak ten :classic_cool:

Gość gość
A ja czytając takich ludzi jak ty.

Gość gość sisi
Ciucme to ty masz u siebie w domu albo jak sobie namalujesz .Nie odpowiadam na patologiczne zaczepki.Mam nadzieję że nie masz potomstwa bo trzeba by było im współczuć.

Gość gość
18:18 - wiem, że to ty gość sisi :P i napiszę tak: ktoś tutaj dał ci mnóstwo rad, potraktował temat fachowo, widać, że znał się na omawianym temacie. ty niestety ani nie dyskutowałaś z tym kimś, ani nie próbowałaś odpowiadać na pytania , a twoje wypowiedzi były chaotyczne, jak u chorej psychicznie osoby, też to zauważyłem. nie mam nic do dodania, zrobiły to osoby wcześniej. zostaw ten temat i zajmij się dziećmi. idź do lekarza bo bardzo z tobą źle :classic_cool:

Gość gość sisi
A ty wiesz że ja za taki obrazliwy wpis mam prawo cie zgłosić do sądu?Mało kto tak doskonale zajmuje się dziećmi jak ja!i mało kto ma tak mądrze w głowie poukładane jak ja.!Obraziłeś/obraziłaś mnie więc należy ci sie zapłata.Zgłaszam to!.

Gość gość
a zgłaszaj. napisałem prawdę. jak ktoś z tych do których zgłosisz, przeczyta, co tu piszesz, wyśmieje cię, ale powodzenia:classic_cool:

Gość gość sisi
Artykuł 212 kK..pomówienie oraz Zniewaga publiczna ,artykuł 216§kK.Wbrew pozorom anonimowy/a nie jesteś!Już wysłałam odpowiednie powiadomienie...drogą internetową.!

Gość gość sisi
I nie jest ważne co ja napisałam bo nie obrzuciłam nikogo epitetami natomiast ty dokonałeś/aś obu wspomnianych wyżej wykroczeń zwłaszcza Zniewagi publicznej a tego nie podaruję!.Zrobię wsystko co w mojej mocy żeby sprawiedliwosci stało sie zadość!

Gość gość sisi
Płaczę..to jest chore On miał urodziny w Sobotę .We wtorek zadzwonili rodzice do ktorych przyjechała siostra ze szwagrem i siostrzenicą .Z racji tego że córka miała w tym dniu urodziny to wszyscy po kolei złożyli jej życzenia .Szwagier i siostra z siostrzenicą składali jej życzenia dobre 30 minut ..słodzili że ho ho .Spoko ciesze sie nie mowie że zle zrobili tylko mam żal bo do syna nie zadzwonili i jemu życzen nie złożyli choć miał 4 dni po niej.To jest podłe..wiem że swagier z siostrą i siostrzenicą zrobili to specjalnie.Na domiar tego On ma siostrzenicę na fb.nawet tam i nawet Ona nie złożyła mu życzeń choć są prawie w jednym wieku.W racając do osoby powyżej..Jolanto ,to przykre że nawet tutaj mnie dobijasz.